Отговори
# 285
А ние се ядосвахме, когато подписа развода и за Тарък? Че то това било детска играа за сравнение с тази помия тук. Да ме прощавате за израза, но просто .. това е подигравка.

Ферит някога промени или ще се промени ли? Няма оправия този човек, направо му закопаха образа и с този flashback от 19 епизод, чието последствие ние виждаме сега .. и пак по барове, жени и целуване, а Сейран я бият и реве. Ами да го изоставя.

Чакам момента - всички дружно на психиатър, строени в редичка, хванати за ръчичка.

Дебили. Rage

# 286
Искам щастливи Сейфер... Толкова много ли искам... Не страдаха ли достатъчно в първи сезон. Ако наистина това дете е на Ферит и е преспал с Пелин в 19 епизод, ще е тежкоооо... Сринаха му имиджа. А толкова оплюта беше Сейран. Сега какво? Как ще се измъкнат от кашата. Как ще излекуват раните си тези деца....

# 287
Те в този конак всички извънбрачни връзки, деца, любови.
И утрешната серия ще бъде пълна с измислици на сценаристите.
Ферит и бил съпруг и Кязъм не могъл да вземе Сейран. Смях и наглост. Сринаха му образа с тази безлична Пелин.
Как само се зарадва до сълзи, че ще има момче. Ще ставам баща....

Хубавата любов между Сейран и Ферит си отиде безвъзвратно. Сценаристите тръгнаха по грешен път. Можеха да направят от това семейство дизайнери във фирмата с красиви експонати. Да просперират в образование и усъвършенстване в професията. Да обединят семейството и заживеят нормално, като една уважавана фамилия.
Яд ме е, че опростиха както Ферит, така и Сейран, а за Орхан въобще там е глупост. Да разполагаш с такива таланти и да създаваш обикновени битовизми, съпроводени от насилие, лъжи, интриги и отмъщение. Това е посредственост и липса на талант у създателите на този сериал.
Вярно, че имат договори за филма, но аз не знам дали си харесват вече ролите Афра и Мерт. Защо изобщо си похабяват времето с глупавите сцени и не напуснат достойно сериала.

Много ще ми е интересно какъв ще бъде утре рейтинга.

# 288
Финална на 42-ра серия беше доста потискащ за мен. Целят свят на Ферит се срина пред очите му. Всички мечти, които беше създал за тях със Сейран, за дете, за бебе - момченце, бяха откраднати в един внезапен миг.😞 Аз съм сигурна, че той не можеше да асимилира ясно какво се случва, всичко заради истината, отворената му юношеска травма от Султан. Посттравматичен стрес...

Сцената в кухнята беше много силна. Сейран наранена и яростна с право търси сметка. Ферит гневен, че някой отново се меси в брака му. Страхотна игра на всички актьори там, особено Афра - Ирем(Султан) - Мерт. Цял сезон са разхищавали актриса като Ирем. 😮💥 Изживяха сцената.

Ами сцената в стаята на Ифакат? -  Ифакат и Ферит, разговорът им, истините, които се признаха...😭 Стана ми много мъчно за Ферит и най-вече за младия Ферит, който е паднал жертва на гнусните планове на собственото си семейството... 😡
Вкупом да решат и организират "възмъжаването" на Ферит, под тяхно наблюдение.. със ужасната, гнусна, "помощ" на Султан.... 😭 "Да бъдели сигурни, че ще знае...за да се научи", "нали си ферит Корхан".🤧🤮
Мерт игра страхотно в целия епизод. Чувствам се така потисната, както в края на сериите от 1-ви сезон. 🥲

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 01:13 от bellie_ellie

# 289
  • София
Ядосва ме най-вече това, че вместо да говорим за травмите на Ферит, за това че Ифакат му е пратила Султан да го "учи", ние коментираме тъпата скумрия. Заради нея сега Ферит е отново лош.
Същото стана и миналата серия. Дават травми от детството на Сейран, дават как баща й я бие в дома на мъжа й. Накрая Сейран е глупава, че тръгнала с Кая да се записва в университет.
В едната серия принизяват образа на единия главен герой, в другата на другия. Защо?
Бучето и майка й са в основния каст, честито на печелившите.
Никога не са имали идея да ги махат, просто пуснаха мухата, за да се коментира.

# 290
MisteriG, напълно съм съгласна с теб! Знаете, аз винаги съм казвала, че съм отбор Сейфер! Тези деца имат големи психологически травми. Сейран е тормозена от баща си, а Ферит от цялото си семейство 😥😞Винаги съм мислела, че тяхната любов ще им помогне да излекуват заедно раните си! Че ще бъдат заедно срещу всички останали, ще защитават и  пазят този любов, през каквито и изпитания да минат... Но какво ще стане след снощи... Ферит наистина ли е предал Сейран и в 19 епизод е останал да "обича" Пелин?! Ако това е вярно, Сейран ще полудеее...Как ще се справи това 20 годишно момиче? Сигурно ще има раздяла, но не й развод! Аз очаквах Ферит да отрича за бебето, а то... Много съм объркана и ядосана. Но внимавай какво си пожелаваш- нали искахме да се довършат сюжетните линии, които увиснаха след първи сезон. И май Кая ще излезе добър, а майка му лудааа. Моля се сценаристите да оправят кашата... Не се ли отдалечихме от реалната история прекалено много.. Но няма да се откажа да гледам! Искам щастливи Сейфер ❤️

# 291
Рано,рано да си напиша и аз..
Цяла нощ не съм спала... снощи се препотих 1000000 пъти... просто нямам думи.. дъното на дъното беше... дори в 1ви сезон не беше така....

Първо да кажа едно ГОЛЯМО БРАВО  за актьорската игра на всички..
Да епизода беше лош, но всички играха великолепно.....
Ирем (Султан) Лелее.. тя изяде направо тази сцена... толкова добре го изигра, че по едно време я съжалих..
Ифакат и тя..
За Сейран и Ферит да не говорим, особенно Ферит... това момче играе извънземно... толкова усетих болката му, страха в очите му... предателството от семейство му...
Суна в стаята и тя много добре го изигра..
Аз май започвам да харесвам Кая.. и неговата игра беше добра..
Нюкет и тя ще се окаже змия..
Има ли изобщо някой в това имение който да е добър??? Освен Ферит и чистото му сърце... лелее като разбра, че Ифакат е уредила всичко със Султан за да "научи" и "да стане мъж" ... толкова беше съкрушен... и накрая Пелин му сервира, че е бременна..
И той от шок приема всичко.. не го защитавам в никъкъв случай.. но всеки човек има последвия от решенията, които си е взел в миналото....

Така сега за Пельоджум и бременноста и..
Не разбрах точно какво си говорят на пейката, но май има проблемна бременност...
И все още не мога да изчисля кога е станало??? Та чак в 8ми месец да е... наистина ще ми е нужна някаква ретроспекция или нещо с което да ме убедят, че е така и че бебето е от Ферит наистина...
Ферит мисля, че беше много емоционално зле след разговора с Ифакат.. тя го засрами и той разбра в какво семейство е живял толкова години....
При срещата с Пельо не осъзнаваше точно какво става... мисля, че накрая когато попита за пола и се усмихна си спомни разговора със Сейран в брачната им нощ... че искат бебе, че искат момче и т.н....
Във фрага си я представя, че тя е на преглед...
Това момче има спешна нужда от психолог и от лекарска помощ както и Сейран... Ферит се бори с миналото си и не може да се отърве от него...
Наистина искам Феро да се събуди и да каже, че това бебе не е негово... в противен случай или наистина е спал с Пелин и ако нещо се случи с нея,Сейран ще си гледа бебето на метресата ( ако изобщо е в имението и не са се развели още 1 път) или просто е толкова заблуден, че поема всякаква отговорност за това бебе...
Всъщност какво означава тогава в 19ти еп и е изневерил... той и изневеряваше всеки път....
Не ми харесва, че отново отива по дискотеките...
Говори се, че дъщерята на Шефика ще се появи.. само тя липсва...
Толкова много изживяха тези деца... и те искат само едно единствено нещо.. да живеят в любовта си и да сбъднат мечтите си заедно...
Кая намери слабото място на Сейран-университет
Пелин на Ферит- Бебе..

Като цяло нищо хубаво не ни очаква... Лейля да се хвърли от някой мост просто със нелепия си сценарии... и каква е тази режисура от Бурчу под всякаква критика е всичко...
Наистина се чудя дали все още Мерт и Афра искат да играят в това дизи и дали изобщо харесват ролите си и сценария.... силно ме съмнява....

Днес отново ни очаква пълна каша... просто от този филм аз се чувствам емоционално зле... не знам дали ще гледам днес...

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 07:53 от Kirilovaa98

# 292
Приятно гледане на девойките, които ще го гледат днес, аз няма да си го причиня за първи път

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 08:42 от Zvezdichka77

# 293
  • Яко в Матрицата...
Ама защо пък да се ядосваме? Я да се оправят. След като преспах, вече си мисля, че днес рейтингът ще се вдигне, защото хората са гледали от любопитство как точно отново ще внедрят Пельо в сценария. За днешната серия не съм сигурна. Според мен Шербетът и в 3-те категории ще е пръв.

Опитах се да слушам сцената с Пелин Joy Тя добре познава Ферит, знае слабите му места, ама нали на нас ни показаха, че той искаше дете само от Сейран. Какво стана сега? Важното е да има дете, не е важно от кого. Но най-важното е, че вече не сме на тъмно - разбра се, че онази вечер в 19 епизод са се "обичали", т.е. изневерил е на Сейран. Обяснението защо не била разбрала по-рано е толкова плоско, че нямам думи.

Нейсе... Извадиха скриншотове от разговор на фен с Бурджу (слагам ги в скрит текст), предполагам е някъде около февруари март тази година. Та там е писала, че не може да става въпрос за изневяра, когато и да било - нито в 19, нито в 5 епизод. А сега ни сервират това... Дано поне накрая се окаже, че това дете не е негово, но усмивката на Ферит накрая няма да се изтрие лесно от съзнанието ми Weary Не знам какво трябва да се случи, че да реабилитират Ферит за тази му реакция.

Скрит текст:

ПП Ей, започна се с оправданията на Ферит Joy Сейран не може да е потисната и да иска да се весели, при това с мъжа си до нея, но Феро бей може да ходи по дискотеки и да танцува с разни жени, без жена му да знае къде е и без да помисли какво ѝ причинява. Двойните стандарти няма да спрат да се прилагат.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 08:31 от Reni 🧿

# 294
Рени изключително съм съгласна с теб !!!

# 295
От всички недовършени сюжетни линии избраха недовършените кадри дали Ферит преспа с Пелин онази вечер ,или не.Само,че да си припомним,че той и направи предложение за брак и тя живя с него в конака известно време.Тогава,ако е била бременна и е знаела,както твърдеше в серията снощи ,можеше да се установи за постоянно там,а не да гледа през прозореца как се любят Сейран и Ферит.Нещо не ми се връзват нещата.Пък и да не забравяме,че,ако Зерин знаеше за бременността ,щеше да размахва снимката от ехографа пред очите на Халис .Разговорът на трите в сладкарницата и гузното поведение на Зерин говорят за някаква измама.Както и заканата на Пелин.Всъщност,нейното появяване започна в болницата,с думите,че тя вече е по-добре и,че е решена на всичко.И къде и беше корема когато се хвърли във водата?Скок във времето само за Пелин в този сериал….
А една потребителка в Инстаграм написа,че  новината за детето е било най-хубавото нещо,което му се е случило този ден на Ферит

# 296
Не мога да приема това, че Ферит не само е изневерил на Сейран, но и нагло доведе Пелин в спалнята им на другия ден. На всичкото отгоре мечтата на Сейран да си имат момче се случва на Пелин 🤦🤦
Погнусих се как са изпратили Султан да учи Ферит 🤦 той има огромна травма от случилото се🤦

За рейтинга.. Предпочитам да е нисък, да ги освести малко всичките идиоти от продукцията 🤦

# 297
  • Яко в Матрицата...
Тере, и аз искам нисък рейтинг, но знаеш какви са комшиите - дай им сеир, в който да показват, че другите, особено богатите, живеят по-зле от тях.

Това за Султан се носеше из мрежата много отдавна, сега просто го реализираха.

# 298
Здравейте, момичета младша и старша възраст! Simple Smile
Не знам как да ви кажа "добро утро", като изчетох 5 страници коментари. Аз включвах снощи три пъти Чапкънчето и два пъти попадах на Кязъм, третия път - на финалната сцена, която изгледах до край. Единственото, което ще кажа (макар че не ми е приятно) е, че чапкънин лесно не се променя и в това през цялото време съм убедена. Ту миналото ще нахлуе в настоящето, ту при всяка криза ще се прави това, което е познато и лесно за правене. Нагласата, че втори сезон ще се гледа щастливо семейство, което заедно се бори ... си е утопия. В този смисъл няма какво да се сърдим на сценаристите, освен за ... дребните недоглеждания в линиите на сюжета. А и нали трябва да стигнат до психотерапия все пак ... Трябват си нови и нови кризи...

# 299
Добро утро и от мен момичета и отново издадоха финала и на днешният епизод Сейран научава за Султан и Ферит и хуква да бяга с такси сцената, която изтече и най най лошото е че незнае за запоя на мъжа си и че ще става татко… Това явно другата седмица и тъй като много акцентираха на бременност предполагам че ще има, но след като го остави и се разделят. Моето мнение е че с Пелин работата е много съмнителна на кой е бебето …

Общи условия

Активация на акаунт