Отговори
# 300
Аз не разбирам драмата на Сейран с това, че Ферит някога във времето е спал със Султан. Същинската драма е, че е направил бебе на друга, докато са били женени 🤧🤢

Тази сцена с Пелин можеше да не я правят сякаш 2ма лудо влюбени са били разделени и се срещат след 4 месеца  и тя е бременна 🤦

100 % тая пача ще пукне при раждането 🤧

Сейран беше права, че е деня в който й се пише съдбата 🤢

Вчера не видях сцената, когато Кая гледа снимката на Сейфер и крие Феро🤔

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 09:20 от Hurricane~

# 301
Привет.
Време е задружно да  ходят на психиатър.
Феро толкова много пъти  е залитал към Пелин, винаги ходеше при нея за утеха. Щеше да е чудо ако не е спал с нея.След като самия той не знаеше дали иска да я пусне или да я задържи. Помня сцеените в които каза на Сейран,че Пельо винаги ще я има в живота му,  ще  имат дете... А сега гледам, че е  истински  щастлив.
Прегръдки, сълзи, загриженост, усмивки.. Само шампанско не отвориха. Нямаше елемент на изненада и съмнение,посял  е семето и то е покълнало.  Илюзията, че всичко е наред се срина. Сега ще видим психичните му проблеми в целия им блясък.

Сейран  и нейните  реакции също ме шокират. Разбираемо е да бъде бясна от  самия  факт, че  някой й слага нещо в  кафето и я трови. Но след тази драма  и безутешните сълзи, човек ще си помисли, че тя опитва да има дете  безуспешно.  Не ме  разбирайте грешно, но  нейното желание е да учи  в университета и да има дете след няколко години. След което следва самата тя  да вземе  мерки и да взема  контрацепция,  а де не разчита на случайността   и пазенето на Феро.  Няма да  търся  логика в образите им. Явно ще ги диагностицират с шизофрения.

# 302
Не съм гледала епизода  , само ви чета  и това ми стига.
Според мен бебето е от Сертер. Не напразно беше изпотрошил всичко , след като разбра , че Пелин се е сдобрила с Ферит. Били са интимни , но......Пело си е Пело. Тя си искаше Ферит.
Чакахме  Ферит да отрича , а той взе че се зарадва. Бебето си е бебе - невинна душа. Излиза ,че е все едно от кого е бебето , важното е да го има. Какви бяха тия приказки , че иска бебе само от Сейран.
Жал ми е за "малкия Ферит" , но ми е жал и за "малката Сейран". И двамата жертви. И ако тогава Ферит е бил в неведение , в 19 епизод изобщо не е така. Само за това , че вечерта е бил с Пелин и сутринта я води в спалнята си , аз не бих му простила.Отгоре на всичкото се опитваше да вмени вина на Сейран , че е неблагодарна на това момиче , че не я подкрепя , че тя е лошата.Отвратителен манипулатор! И то осъзнато. Дори отношението му към Пелин беше гадно. Ти преди две вечери си бил с това момиче , ще я влачат за косата и ти ще се хилиш отстрани без да правиш нищо ?! Каква чест - две жени се бият за теб !
За кой ли път вече го пиша - добре , че не съм на мястото на Сейран ! Това момиче просто няма полезен ход.Каквото и да направи потъва все повече и повече в л...ата на тия от конака. Няма и никой зад гърба си.
За мен най-логична е раздялата. Той е непоправим. Няма да размишлявам , кой кога и с кого танцува и се весели. Няма база за сравнение. Той мъж  - тя жена , "неговата жена".
И психолог/психиатър  няма да помогне .  Няколко епизода ни очерняха Сейран , за да можем по-лесно да преглътнем чапкънина Ферит. Е , при мен не се получи.
Вече не съм и за СейФерска любов. Просто искам това момиче да се спаси от всички , без изключение.

Не искам Пелин да умира - да си гледа детето сама. Не е нужно Сейран да гледа извънбрачните деца на Ферит !

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 10:16 от Kami_J

# 303
Моята единствена надежда е, че това бебе не от Ферит, иначе нещата ще свършат зле... Както пишат рускините Букет от разочарования. Излязоха озет и снимки на 43 епизод. Който оцелее след снощи  ще гледа

# 304
1. Total'de 6,68
1. AB'de 4,86
1. ABC'de 6,41

# 305
Тази вечер и толкова рейт няма да съберат.

# 306
  • Яко в Матрицата...
Еве, благодаря за рейта Heart С тия цифри днес май и 2-ри няма да са Joy

Резюме 43 епизод

Ферит е много объркан от изненадата с бебето на Пелин. Кязъм е бесен от това, което е чул, и иска да доведат Султан в имението, за да ѝ поиска сметка. От друга страна, Ферит иска Ифакат да отпрати Султан. Ферит не може да се справи с всичко случило се, взема Абидин със себе си и излиза навън. Докато през нощта се случват неочаквани събития, най-голямата подкрепа за Сейран идва от Гюлгюн. (Тази жена не развоение на личността, ами не знам какво има Rolling Eyes) Халис ага научава за действията на Султан и иска от Ифакат сметка за това. Казъм решава да приключи темата, след конфронтацията си насаме със Султан и това, което чува от нея. Междувременно, Кая и Суна прекарват един ден заедно. Докато Ферит се опитва да асимилира новината, че ще става баща, Пелин крои нови планове.

# 307
  • София
Ето я картинката и изненадата е, че има увеличение и то доста, във втора и трета категория. Нищо, ще избягат тази вечер, на никой не му е приятно да го правят на глупак.

Голямо бързане с резюмето и снимките тази сутрин.

Мерт снощи е следил нагласите в туитър явно. За жалост от тях нищо не зависи.

# 308
Аз ви пожелавам един прекрасен ден на всички. Един хубав ,лек работен ден. Пък довечера,който е решил ще гледа.

# 309
Не ме разбирайте грешно, но някак си Сейран реагира прекалено на това, че са и давали хапчета. Тя изпадна в истерия сякаш е искала дете преди университета. Вярно, обидно е друг да го прави, но не трябваше толкова трагично да го представя тя. При последвалите по фрапиращи издънки на съпруга ти, това е по маловажно.
За мене филма затъва все повече в безсмислици и се върти в грешна посока.
Що за хрумване е да гледаме тъпата физиономия на Пело и радостта на Ферит от бъдещия наследник. Нали за пръв път се влюби в Сейран? Къде отиде голямата любов  заради която почти не умря.
Най добре ще бъде да се сбъднат думите на Бирсен и Ферит да си вземе Пелин заедно да отгледат наследника на Корханови. Да заживеят щастливо и Ферит отново да си живее живота по купони и забавления.  То това семейство е на думи почтенно. Всеки има порочна тайна. Извънбрачните връзки са напълно нормални и се приемат като нещо съвсем естествено от всички.

# 310
Нина, реакцията на Сейран си беше много адекватна. Не е Султан човека, който ще решава дали тя ще забременява или не 🤦
Ужасна гнусотия направиха.

Много им е този рейтинг, бе 🤦

# 311
Изгледах последната сцена, за да видя радостната усмивка на Ферит, за която пишете.
Не видях такава. Ферит беше шокиран и усмивката му беше спонтанна и невярваща, от сорта- "Какво се случва за Бога? Каква игра на съдбата!"

Нежното му отношение към Пелин го вдига в очите ми, не обратното. Щеше да ми е много гнусно, ако й се беше развикал и изгонил. Човека поема отговорност за грешките си- при него е напредък.
А, дали грешката е вярна, предстои да видим. Аз, все още не вярвам, но не съм гледала друго от епизода, за това спирам.
Предполагам, че в Събота ще гледам и двата.

Ако се цели дълбока драма, Пелин наистина е бременна от него и по някаква причина Сейран ще отгледа това дете.
Ако се цели интригата и скандала- това е инсценировка, която докато се разплете ще разбърка всичко.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 12:26 от Juliya*

# 312
  • Яко в Матрицата...
Ох, Джули, не знам... Ще ми се да си права и тази усмивка да е някакъв рефлекс заради всичко, което му се струпа на главата. Но засега е виновен до доказване на противното Joy

Отношението към Пелин не ме подразни, въпреки че последните им сцени в 1 сезон не бяха особено приятелски. Дори той не искаше тя да го докосва. Издразни ме фактът, че все пак двамата са били интимни, а след два дена се обясняваше на Сейран в любов...

А можеше поне няколко серии да развиват драмата със Султан. Само нея... Но не, ще гледаме как Пельо си отмъщава.

# 313
Усмивката му може да е тип “Ах, как исках да е от Сейран!” Някак си от отчаяние.От всичко дето му се струпа.

# 314
Усмивката му може да е тип “Ах, как исках да е от Сейран!” Някак си от отчаяние.От всичко дето му се струпа.

На мен ми е трудно да обясня как чета усмивката през сълзи, само знам, че не ми е радостна, щастлива.
Не знам, дали ви се е случвало да искате нещо, а после да го получите в най- неподходящият момент. Нещо такова.
Адмирации за Мерт, че го изигра по такъв начин. Много е добър Heart

Общи условия

Активация на акаунт