Отговори
# 315
Джулия и аз съм на това мнение за усмивката...
И наистина Мерт изигра всяка емоция перфектно..
Но ще видим тази вечер..
Говори се, че Ферит искал да ходи на бар да празнува, че ще става баща.. но Аби го спира и му казва, че Сейран не е добре, но Ферит казва, че иска на бар Frowning

Най-съкрушителната сцена за мен беше в стаята на Ифакат и разговора и с Ферит....
Мерт направо ме вкара в различни емоции за 3 секунди..
Какви актьори имат а те се подиграват с тях и с нас...
Оффф как може да се ядосвам толкова много ???
Как можаха да променят Ферит за един миг... къде беше момчето, което пое куршум за любовта си...
Сега ще празнува, че ще става баща и то от Пелин..
Не знам на къде върви този сценарии ама аз вече никаква светлина в тунела не виждам....

Чувствам се много зле след снощния епизод, не знам за вас.. до сега е нямало такъв епизод честно.. емоционално не съм ок 😄 даже не можах и да спя....

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 13:21 от Kirilovaa98

# 316
Феро си беше в шок, единствено леката му усмивка, когато чу, че е момче- дали защото говореха със Сейран за момче, дали просто, че е негово и то момче...
Ако развият СейФер, само Сейран се справя с Ферит. Пелин не е за него- податлива на манипулации и контрол. Инак другия развой е и двете да го зарежат.

# 317
  • Яко в Матрицата...
Ферит мисли за себе си в този момент и за това как да оцелее. Преди бягаше от действителността като ходеше на бар. Сега изживява може би най-тежкия момент в живота си. Дори куршумът не може да се сравнява с откритието къде е живял и с кого, какво са му причинили планирано и хладнокръвно. Разбирам, че е объркан и иска да забрави. Не знам как аз щях да се чувствам на негово място.

Джули, човек трябва да внимава какво си пожелава, за да не се сбъдне. Феро искаше дете, буйрун - Пельо е бременна. Сейран искаше да учи, записа се. Ама че не стана по начина, по който те искаха - сори...

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 14:07 от Reni 🧿

# 318
Джули, според снимката, усмивката му е крива. Усмихва се с лявата част на лицето, дясната е сериозно замислена, гледа някъде отвъд Пелин, ако имаме предвид и израза на очите. (Направете си експеримента да сложите длан на едната и другата страна на лицето му от снимката). Хем мечтата за дете е на път, хем не е това, за което е мечтал.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 13:43 от Katya_I

# 319
То освен да се напие, как по друг начин да приеме новината. Всеки реагира по различен начин. Той е в шок, иска или не, детето е на път. А дали са го излъгали, ще разберем.
Аз недоумявам напредналата бременност, не разбрах Пелин какво обясни?

# 320
# 321
Ако детето наистина е от Ферит,  то той удря дъното... Всичко се обезсмисля. Всичко, което направи след това за Сейран, като че ли олеква... Оффф... Не вярвам, бе хора... Не вярвам, че е бил с Пелин, а после омайваше Сейран, че била в нужда, имала нужда от помощ... Не вярвам, че може да е направил това.. Тази Лейля ще я удуша.

# 322
Oхх със сигурност има някаква гнилост в тази бременност и дано да ни я покажат в епизодите.. иначе защо такя открито ще си бият автогола тия тъпи сценаристи? Много добре знаят, че феновете веднага ще почнат...
Ако пък няма и детето е на Ферит.. пълен резил както казва Кязъм......🤦‍♀️🤦‍♀️

# 323
На мене ми е чудно, защо майка Зерин е някак уплашена от действията на дъщеря си. Този път не е така настоятелна и не я подкрепя изцяло.
От цялата объркана работа май Ферит ще има извънбрачно дете като дядо си и цял живот ще страда за любовта на живота си. Сейран ще остане нещастна като леля Хатидже с единствения мъж в живота си.

# 324
И аз се чудя защо Зерин е така посърнала.Даже и Нюкет се опитваше да я успокои , че всичко ще е наред.Ще видим каква щуротия е измислила Лейля.

# 325
  • Яко в Матрицата...
Пелин каза, че работата станала онази нощ, в която той бил отишъл при нея, много след това била забелязала, не обърнала внимание, била решила, че е от стреса и не била отишла на лекар. Преди да замине била направила голяма глупост и в болницата били открили, че е бременна. Нали ви казах - много плоско...

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 16:04 от Reni 🧿

# 326
# 327
Така скалъпиха работите сценаристите Рени. Хванаха се да думите на Пелин " обичай ме" и разплакания от съчувствие Ферит и работата стана.
Не мога да си обясня, като какви чувства изпитва даден човек да се люби с любовницата и после да се обяснява колко много обича жена си. Това двуличие ми идва в повече. Май "Бинго" ще излезе вярно.

# 328
Вече съм сигурна за много неща. Но ще мълча и това е.
Сериала нарочно го провалят и ще се уверите и затова.
Този сценарий го гледах и добре,че съм го гледала подготвена съм за всичко вече нищо не може да ме бутне мен еййй...играта на актьорите дори не искам да говоря последните 40 минути даже и последната сцена ми въздействаха.Ако гледах ашк дизи щях да съм бясна ,но това не е ашк дизи само и не е зле да го приемат феновете.Ирем е уникална актриса кешке да имаше шанс още повече да я видя тази талантка.Гледала съм я в Чукур и там ми хареса...

Ударите по Ферит предстоят това беше фрагмана само това ще ви кажа...
Сейран нея не искам да я коментирам защото усещам как ще свърши всичко вече.

42 / Афра и Мерт Simple Smile - има смисъл да коментирам спектакъла различен ,че и от Берил много добра игра видях също най-сетне тази девойка се отвори като актриса в проект.

# 329
Dichkata,станахме две дето ще душим Лейля..
Така да ми орезили образа на Ферит
Пък аз толкова се старая вече два сезона да доказвам,че той не е това,което е на пръв поглед
И още не съм се отказала де!
Сега сериозно...
Вчерашният епизод беше много силен не откъмто сценарий,а откъм актьорска игра
Не само Ферит и Сейран,блестяща игра и от актьорите,които правят образите на Кязъм,Суна,Султан,Ифакат,та даже и Нюкет
Много силни сцени,много силни емоции.
Затова сме разтропани
Много силна сцена на Ферит в колата
Но,най-се разтреперах,когато излезе от стаята на Ифакат
Застана по средата и не знаеше на коя врата да почука,за да го приласкае някой
При безмозъчната му майка,или при безчувствения му дядо?Или при жената,която сутринта го предаде?
Всъщност,истинските чувства той показа в колата.Това умилкване после в стаята със Сейран не можеше да скрие разочарованието му
Но,да се върнем на Пелин
Много вероятно е той въобще да не я е слушал какво му казва и обеснява.Тя всъщнос и нищо не каза
Шока,в който се намираше беше толкова силен,че заглуши разум,чувства,мисли
Остана само мисълта,че неговата мечта се сбъдва.Не само дете,а и момче
После ще се осъзнае,ще се оттърси,ще се побърка от страх и ужас,че това всъщност не е неговата мечта,защото неговата мечта беше за дете със Сейран
Предстои да видим как ще върне времето назад и ще помисли,ще си спомни какво е било и какво е правил
Междувременно ще се напива до безпаметност,защото,ако е толкова щастлив и усмихнат едва ли ще посети точно дискотека,там,където мислите не се чуват и виковете се сливат с останалите звуци
Не съм отписала Ферит Корхан.Нито смятам,че той е чапкъна от конака
Предстои да видим

П.с. И да кажа,че образът на Есме направо изора дъното
По-голяма простотия не бях виждала....

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 15:32 от VAL*

Общи условия

Активация на акаунт