Отговори
# 330
Диди, и аз съм сигурна, че нарочно провалят сериала. Парите от продажбите са вземени, славата и популярността я постигнаха. Какво им трябва на сценаристите повече.
Струва ми се, че ще има нови главни герои и ще гледаме друг филм.

# 331
Аз си имам усещането също че нарочно ще съсипят сериала,накрая един от главните актьори ще се самоубие и така. Ясно е че има нещо гнило в тази бременност. Знаете ли много по-добре щеше да си върнат Тарък в сериала. Не джан Джун и сам се предал в полицията хахаха. Жалко че няма да гледаме щастливи СЕЙФЕР,дано не им съсипят щастието и до края на сериала да гледаме скандали. Трябва пак да вкарат я няква екскурзия,я няква вила,помните планината където ходиха и се целиха сутринта със снежни топки,това беше топ сцена . Нешо такова .

# 332
Чудя се довечера две ракии ли да ударя, бутилка вино ли... Като гледам фрага  положението ще е по-зле и от снощи. Някой с инфо какво става в Интсаграм и Туитър, че аз съм само с Фейсбук и там повечето са на успокоителни 😬 Интересно ми е каква е реакцията на турските фенове. Честно да ви кажа, няма да се учудя, ако рейтинга днес е  по-висок.

# 333
Е за какво да го провалят? Не можеше ли просто да го финализират след сватбата и да се приключва. Като се замисля колко хора работят, за да се реализира това нещо. После виждат рейтинга и си дават сметка как усилията им са били напразни, и скоро може да са безработни, заради 3-4 гнили ябълки в екипа 🤦 Знаете кои имам предвид 🤢

# 334
  • Яко в Матрицата...
Ако искат драма, достатъчно е накрая един от СейФер да гушне букета. Ама кой ще издържи да го гледа това? В Туитър онзи ден писаха - не може ли Сейран да умре, да я бутне кола например, и да се куртулиса, както викаше баба ми едно време? Joy Докъде стигнаха хората.

Като чета резюмето, оставам с впечатлението, че Феро бей ще се чуди по-скоро как да съобщи на Сейран и останалите в имението за бебето, а не дали е негово. Прие го сериозно като свое и това ще е още един проблем в отношенията му със Сейран.

Вал, ох миличкият Феро, жена му го предала, че се записала в унито без него, а той е толкова невинен, толкова са големи ангелските му криле, та чак не може да минава през вратата Joy

Не вярвам в нарочно проваляне на сериала, но със сигурност има нещо гнило в тази екип. В "Йомер" не виждам такива проблеми, като при нас.

# 335
Ренко бе,не му режи крилцата на милия мечо
Все още нищо не знаем
Това е само началото

# 336
  • Яко в Матрицата...
Ренко бе,не му режи крилцата на милия мечо
Все още нищо не знаем
Това е само началото
Споко, ако са верни спойлерите, сам ще си отреже крилата JoyJoyJoy

Скрит текст:
Сейран като кажела, че е бременна, щял да вика, че не може да е от него, щото нали са ѝ давали противозачатъчни...

# 337
Ренку, направо мани, мани с тия ангелски криле🤦 Светец 😂

Усещам аз, че ще се опитат да натресат бебето на Сейран. Аз ако съм няма да го гледам. Ще ми изневери супер нагло и накрая ще му гледам извънбрачното дете. 🤦 Не че то е виновно, ма хайде стига 🤦

Ох, прочетох спойлера😖 Това вече е несериозно 🤢😂

# 338
  • София
Относно Пелин, качвам снимка как тя изглежда бременна в петия месец

Ти да се чудиш как да хванеш един мъж и да не забелязваш, че ти закъснява цикълът. Сценаристите заслужават само тези емотикони JoyJoyJoyJoyJoy
Малко камера аркаши от последната серия
https://twitter.com/yalicapkinidizi/status/1717889516512461212
Ето го главния виновник, какви ги дири изобщо там...
Скрит текст:

Този и Бучето се сексят, не виждам друг вариант...
Имах още неща за коментиране, но ги забравих, след като прочетох спойлера, на който не вярвам JoyJoyJoyJoy

Едит: Готово, Рени, на едно мнение сме

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 17:04 от MysteryG

# 339
  • Яко в Матрицата...
Тере, от тези очаквам всичко Joy

Ахахах, пуснаха кличе зад кадри на 42 епизод, нещастници.

https://twitter.com/yalicapkinidizi/status/1717889516512461212

Онур заедно с Бурджу е гледал заснемането на последната сцена. Лично се е погрижил за Пелин/Буче JoyJoyJoy

Скрит текст:

Мистери, едновременно сме писали, няма да трия. Може ли да го скриеш този, плс Hands Pray

# 340
И на Пелин набутаха простотии в устата.
Първо казва "по принцип знам, че хората се радват на такова нещо, но не било така." След малко казва "хвърчах в небето от щастие, когато научих" 😂😂😂 Последно😂😂😂

Вярвате ли й на тази, че няма очаквания към него? Щом говори, че ще изхвърли Сейран от имението🤦
100 % е с проблемна бременност, за това беше в болница.

Продуцентът е пълен леш🤢

# 341
Според мен нашето дизи няма да има щастлив край . Изобщо не чакам - "и живели дълго и щастливо"
 Едва ли  искат да провалят сериала. Просто се чудят ,как да скълъпят повече епизоди /като се има впредвид цената/.
Сега изгледах само края на епизода. Ферит е тотално объркан от развоя , но се радва на наследника. Дори не си и помисли , че не е негово бебето. Просто се чуди как да  обяви новината. Този път това беше "бинго" от страна на Пелин. Сега ще я настаним и в конака. Ще я обгрижваме и ше се чуди Ферит защо Сейран не е съпричастна. Пак тя ще е виновна и безсърдечна. Но пък няма да и дава да се маха оттам - тя му е жена и той се "грижи" за нея пази я от баща и.  Пък и я "обича". Пълен  фарс.
Ще и го натресат това бебе  !  Сигурно ще се случи нещо с Пелин.
Историята се повтаря  Халис - Ферит.  Надявам се Сейран да е по-умна от Хатуч и да не лее сълзи по един чапкън , а да се маха оттам, да се взема в ръце и да си устройва живота сама. А пък кой знае , може и да вкарат някой готин и за нея по-нататък.
Пело и Феро са си топ заедно . С нея Ферит ще е по-щастлив и спокоен.А и мечтата му вече е изпълнена . Сега може да се отдаде на  нощен живот спокойно  , а Пело ще си седи на диванчето   у  дома.
Мноого ме е яд , но само за Сейран. Голям карък е.

# 342
  • София
Има още един клип
Честита 100-годишнина на Републиката, която беше най-големият подарък на Мустафа Кемал Ататюрк за нас!
https://twitter.com/yalicapkinidizi/status/1717829944036745565

Ще отбележат юбилея със серия изпълнена с насилие над жени.

Какво ще му занулят на сериала, с тези продажби в чужбина. Спокойно след като рейтинга падне под 2 ще направят още 10 серии. Ще гледаме експерименти бол.

Силно се надявам Juliya* и Katya_I  да са прави относно четенето на изражението на Ферит. Аз не го видях по този начин.

Опитвам се да се успокоявам, че след лош фраг има хубава серия. Така или иначе довечера ще погледна за какво става въпрос, но за първи път от мнооого време, няма да гледам серията.

# 343
  • Яко в Матрицата...
Мистери, много благодаря HeartGrinning За оправяне на вкуса едно old but gold фото зад кадър Heart Eyes

# 344
Стана ми мило от този клип. Националисти са си турците, евала❤️

Общи условия

Активация на акаунт