Отговори
# 615
Ами бебето да не е от Абидин? 🤣🤣🤣
Нищо няма да ме изненада, извинете!

Да кажем е така за какво му е на Абидин да прави бебе на Пелин? И да го препише на Ферит ще ви поставя едни въпроси в следващата анкета за темата да видим дали ще откриете ключа за бараката за теориите ми.
То ако нещо имаше мисъл и логика, нямаше да стигнем до тук  Simple Smile

# 616
Ако щете ми вярвайте не ме интересува СейФер искам да развият образите на другите защото ми са по интересни в момента целия ми интерес умря към СейФер за двойка не може единия да ходи да се записва с друг мъж и да лъже и тн а другия да казва на бившата си,че му липсвал нейния смях...Алоо? Мерси!
Мисля да ги махна и подписите си харесвам шерефсизи факт ,но не и ...Мерси.
Актьорите - не.Персонажите ми станаха непоносими както каза една мацка миналата вечер в туитър за съжаление това е по трагично...

# 617
От мен е бебето.Стига вече с тези теории като че ли Ферит не я ..в началото на лягане на ставане ако е толкова време минало както казва Ела няма друг баща а със Сертер не се целуваха дори по бузите камоли за спане.Тя го използваше за да подлуди Ферит и успя беше превъртял.В 19 еп Ферит излиза от спалнята на Пелин какво е правил там? Броил е семки по пода ли? Феновете от погнуса,че е Буче от неприязън се чудят какво да скалъпят и кажат.Хайде Феро сега иди и кажи на "деди" ,че има внук..

Но 12,9 е пети месец.

Уточнявай се , че е началото на 5 месец , Тоест 17-18 седмица.Което пак хронологически не отговаря дори да е спал с нея в 19 епизод.

# 618
  • Яко в Матрицата...
Диди, не може така да се сравняват нещата. Сейран отиде с друг да се запише да учи, без да каже на Ферит, а Ферит (засега) е направил дете на друга и крие от Сейран. Някак си двете неща не мога да ги сложа на една везна. Последствията от тези две действия са тотално различни като тежест.

# 619
От мен е бебето.Стига вече с тези теории като че ли Ферит не я ..в началото на лягане на ставане ако е толкова време минало както казва Ела няма друг баща а със Сертер не се целуваха дори по бузите камоли за спане.Тя го използваше за да подлуди Ферит и успя беше превъртял.В 19 еп Ферит излиза от спалнята на Пелин какво е правил там? Броил е семки по пода ли? Феновете от погнуса,че е Буче от неприязън се чудят какво да скалъпят и кажат.Хайде Феро сега иди и кажи на "деди" ,че има внук..

Но 12,9 е пети месец.

Уточнявай се , че е началото на 5 месец , Тоест 17-18 седмица.Което пак хронологически не отговаря дори да е спал с нея в 19 епизод.
Тя знае и пола което се научава в средата на петия месец .Всички сме учили биология все пак Simple Smile Аз отдавна съм спряла да търся логика в турските сериали наистина ви го препоръчвам горещо особено след предния сериал който гледах Нелка знае за какво говоря много добре.Така ,че може и да се окаже и да е в по голям месец в сериалите медицината е под всякаква критика направо подигравателно ми е...

Ренко ,черни точки да кажем не правя сравнение напротив.Ако върнат Юсуфи е само за да направи манифеста си да изкара ръка за ръка Сейран от вилата пред очите на Ферит.Тези дни седя и се чудя как може да я изгони Пелин от вилата? Като отиде и разкаже,че е бивша на Юсуф и знае всичко и Ферит и прикрил и тн...Това е ключ да върнат малкото птиче Юсуфи на ринга.

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 21:26 от x BlackRose x

# 620
  • София
Пола вече от години го казват на 90% в 12-13 седмица.
Просто така представиха нещата, че да ги извъртят или променят по всяко време.
Ферит спал или не спал с нея в 19-та серия, бебето вече трябваше да се е родило. Но да, сериал е, всичко е възможно.

# 621
Аз с тия спойлери станах разногледа вече.... сигурно пак ще ни набухат в 1 епизод 100000 неща без смисъл...

Обаче Мерт много добре играе пиян Ферит 😂 песничката:
https://vm.tiktok.com/ZGJK3qdw4/
Забравих, че пикаеше до храста 😂
https://vm.tiktok.com/ZGJK3Vp22/
Ето така правят с нас сценаристите...
https://vm.tiktok.com/ZGJK3Wekf/

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 21:33 от Kirilovaa98

# 622
От толкова спойлери, не разбрах какво ще гледаме в 44 серия Rolling Eyes

# 623
От толкова спойлери, не разбрах какво ще гледаме в 44 серия Rolling Eyes

Това ,че Ферит ще заключи и изнасили Сейран беше капака вчера след него спрях да чета спойлери въпреки,че групите и личните не са млъкнали и аз викам да видя фрагмана на Емруллах утре ;д

# 624
Това с изнасилването ако се случи, ще е най-голямото дъно...
Леле какъв филм съм се захванала да гледам......
Има още един спойлер
Скрит текст:
Кая и Суна ще чуят разговор на Пелин и Зерин и ще разберат, че бебето не е от Ферит и ще отидат веднага да кажат на Сейран и Ферит...
Сигурно и от там отношенията им с Кая ще се оправят..

А Юсуф ще учи в същия колеж при Сейран....

# 625
Не разбирам защо се смята бременността й спрямо кога сме гледали. Те действията не се развиват чак толкова в реално време.
Гюнгер остави отворена врата в 19 епизод и новите сценаристи се възползваха. Нищо, че после Пелин вика "не си ме докосвал от месеци". Да не говорим, че корема и залепен за гърба в сцени дето не са били по-отдавна от 1 месец най-много назад във времето.
Има един факт и той е, че Сейран и заради нея си и заради Ферит не е видяла бял ден, откакто се омъжи отново.
Защитавах го Ферит при нейните глупости и сега не подминавам неговите.
Това, че е отишла в университета с Кая е люлчина песен пред бебето на Пелин🤦

# 626
# 627
# 628

Няма нещо страшно съобщава,че работи и за филма си работи и в Чапкъна.
Трудолюбиво момиче Simple Smile Страшното е,че Бирсен буквално ме кърти от вчера от правене на пук.

# 629

Общи условия

Активация на акаунт