Отговори
# 600
Мише, направо сезона можеш да пропуснеш в такъв случай Sunglasses

# 601
Пелин говори с някого по телефона докато беше в таксито към парка, но не стана ясно с кого.
От една страна Абидин изглеждаше притеснен като отиде да вика Ферит (за да го заведе в парка), после в колата пак го разпитва дали е сигурен, че детето е негово. Даже той изглеждаше по-притеснен от Ферит. От друга страна тази снимка от прегръдката им, която днес се върти в туитър, където се акцентира върху погледа Абидин... 😵‍💫
Иска ми се да няма никакви мръсни планове свързани с Абидин, защото реално Ферит няма други хора/приятели, на които да има доверие. Сега някой ще каже, че Ферит има Сейран, има ама знаем, че в реалния живот освен половинката, на човек му трябва и приятел/и.

А и да ви кажа не е първият път когато в сериала се допускат грешки с реквизита или при заснемането. И в предишни епизоди като са показвали списъка с позванявания на телефони имаше нетопности напр. повече позвънявания към човек отколкото показаха. Не се знае колко пъти са снимали или пробвали сцената. Знам че фенките търсят под вола теле от всеки милиметър на екрана но все пак да не прекаляваме. 😅😂

# 602
Епизода не съм гледала, но сцената с бременната Пелин видях. Това шкембе е поне 7- 8 месец- сори!45 килограмива жена , активно тренираща няма как да си има такъв тумбак освен ако не са близнаци и това ти го гарантирам на 100%. В 5 месец нито на мен нито на някоя от приятелките ми активни спортистки дори не ни личеше с широка тениска.  
Звъняно е от телефона на Феро 5 пъти на Пелин а той и звънна само 1 път...
Ехидна физиономия по време на прегръдката.Сега аз изчислих,че това бебе е в началото на 5-тия месец с размерите.Благодарение на този сериал ще взема докторска степен по всички науки без да се запиша да я следвам тази медицина...
Тарък няма как да дойде - Баран ще снима за друг сериал.Но за Юсуфи може да има шанс.

# 603
  • София
Ауууу, не думайте! Четох, че щяла да е за няколко епизода само?! Не мога да изтърпя хиляда бременности на жени от един мъж. Аман!

# 604
А всъщност нали Абидин се появи след разговора на Ферит с Ифакат и го заведе в парка. Май от там тръгват подозренията, че има нещо странно в поведението му.
Пело била бременна в пети месец, отговаряло на 30та не на 19та серия до колкото четох. То там един куп варианти се извъртяха, но ще видим сценаристите.

Надявам се, че ще ни просветлят в скоро време в кой месец е наистина. Лично аз все повече вярвам в невъзможността Ферит да е изневерил на Сейран. Нещата ще се оправят, но сигурно хубаво ще ги забъркат преди това. Ще видим

# 605
missence- това е загадка, никой не знае колко ще остаме Пелин, дори и Онур сигурно 😁😁

Аз си викам ако Есме умре, дали Кязъм ще се залюби със Зерин???? 😂

# 606
Просто големината на корема не отговаря на снимката от узито Grinning

# 607
  • София
Абидин е тренд в туитър и е пълно с теории как той е станал лош и предава Ферит. Теории подкрепени с цитати и откъси от серии, на който му е интересно може да чете. Малко не ми се вярва, но то вече знае ли се.
Аз за снимката от ехографа мисля, че е грешка. Отговаря на 17та седмица от бременността, а тя изглежда да е около 30та.

# 608
  • София
Нещо и този Тарък Текин не ми харесва. Изобщо.....

# 609
Абидин да не е бил мафиот при вуйчото Joy
Доколкото си спомням, имал тъмно минало, преди да влезе в ялъто.

Ааа, забравих да кажа, че почти харесвам братовчедката Пъръл. Изглежда ще играе ляво на Хамси Sunglasses
Тя има потенциала да разкрие Пелин, с такова впечатление останах след като се срещна с Пелин и Зерин в кафенето. Двете хамсии интересни погледи хвърлиха тогава настрани, братовчедката като каза "да не би бебето да не е от Ферит Корхан?😜"
Да не окаже даже и тя влюбена във Ферит 😂 не беше ли тя, която целуна Ферит в дискотека, или тя направи снимката, не помня точно.

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 21:29 от bellie_ellie

# 610
Феновете на Чапкъна, изчислявайки бременноста на Пелин и дали е от Ферит 😂😂😂
https://vm.tiktok.com/ZGJK3FBAX/

# 611
От мен е бебето.Стига вече с тези теории като че ли Ферит не я ..в началото на лягане на ставане ако е толкова време минало както казва Ела няма друг баща а със Сертер не се целуваха дори по бузите камоли за спане.Тя го използваше за да подлуди Ферит и успя беше превъртял.В 19 еп Ферит излиза от спалнята на Пелин какво е правил там? Броил е семки по пода ли? Феновете от погнуса,че е Буче от неприязън се чудят какво да скалъпят и кажат.Хайде Феро сега иди и кажи на "деди" ,че има внук..

Но 12,9 е пети месец.

# 612
Ами бебето да не е от Абидин? 🤣🤣🤣
Нищо няма да ме изненада, извинете!

# 613
Обаче Пелин в кабинета как му разправя за вуйчото, че ако не е омъжена за Ферит той няма да има правото да вижда сина си...
И му казва май нещо от сорта: " Ако ти се разведеш със Сейран, което няма как да се случи"  ..... и още там неща забравих ги и Ферит и отговаря " точно така няма как да се случи..."
Ако нещо бъркам поправете ме

Абе това бебе 10000000% не е от Ферит.... логически няма как да е.......
Даже ни дадоха 2 спойлера
Единия със Пъръл, когато попита Пелин дали е от Ферит бебето
И после Абидин попита Ферит дали е сигурен, че е от него...
Абидин изобщо не му е приятел на Ферит... само му гледа сеира, както му се вика...

# 614
Ами бебето да не е от Абидин? 🤣🤣🤣
Нищо няма да ме изненада, извинете!

Да кажем е така за какво му е на Абидин да прави бебе на Пелин? И да го препише на Ферит ще ви поставя едни въпроси в следващата анкета за темата да видим дали ще откриете ключа за бараката за теориите ми.Ако голата тиква каже,че е на Ферит ще е като гледам е казал щом беше на първи ред до ...мушкато Бурджунела.

Общи условия

Активация на акаунт