Отговори
# 645
Хванали са Мерт 😁
Плаче май..  репетира ли, снима ли... ама тая сцена сигурно 100 пъти ще я поправят

# 646
Айде стига толкова негативни мисли имате нужда от дози СейФер мисля. Колко дизита съм гледала в които главния е имал бебе от друга нищо няма да ме нарани ако е станало и тука. Друго би ме наранило ако стане обаче ,но съм..по този въпрос.
Двойката е ясна и главните герои също.

# 647
Не вярвам в това,Ферит да изнасили Сейран или да упражни някакво друго насилие върху нея,защото на снимките в Мармарис е трябвало да бъде снимана сцена в която Сейран е трябвало да прегърне и целуне Кая,а Ферит да и удари шамар.Мерт категорично е отказал.Явно за това са били споровете и намесата на тая писателката психотерапевт,/не се сещам за името и/!Та едва ли Мерт ще се съгласи да снима такива брутални сцени.Както знаете,тогава се говореше,че Мерт напуска сериала.А,и още нещо.Моля ви,не наричайте Бучето хамсия,защото обиждате рибата!

# 648
Мерт ме е съмнява да е отказал по скоро те са отказали Онур е казал ,че няма да има такова нещо.
Мерт сам си каза ,че няма нещо което да не изиграе а като гледала Чъплака с пресни спомени на горчилка мога да го потвърдя - безпардонен е буквално.

Лека нощ!

# 649
  • Яко в Матрицата...
Пияният Ферит никога не е бил агресивен, по-скоро романтичен - все го избива да пее или да бълнува нещо за Сейран. Не че не могат да напишат нещо такова, не че Мерт не може да го изиграе, но все си мисля, че няма да го направят. Надеждата, че Онур и сие не са чак такива изроди, все още ме крепи...

# 650
Пияният Ферит никога не е бил агресивен, по-скоро романтичен - все го избива да пее или да бълнува нещо за Сейран. Не че не могат да напишат нещо такова, не че Мерт не може да го изиграе, но все си мисля, че няма да го направят. Надеждата, че Онур и сие не са чак такива изроди, все още ме крепи...

Съгласна съм, че не е агресивен и гледай последната серия да чуеш какво бълнува.

# 651
Гюнайдън Kissing Heart

Докато чакаме фрагмана днес, да разчепкаме още малко нашите Sunglasses
Четох в инстаграм нова версия, че Фърат е син на Абидин. Да не се окаже, че и новото бебе е негово Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 07:07 от Еванджелин

# 652
Аз си мисля , че сега Ферит и Сейран , ако поговорят и той разкаже за Султан , че Ифакат я е накарала да го направи мъж, то тогава Сейран даже ще го съжали .. може и да преспи с него , да се разчувстват.И ако до сега не е станало бебето , то този път да стане.
Надявам се от следващата серия да почне да се съмнява и в Пелин.

# 653
Гюнайдън Kissing Heart

Четох в инстаграм нова версия, че Фърат е син на Абидин. Да не се окаже, че и новото бебе е негово Stuck Out Tongue Winking Eye

Точно това подхвърлих и аз вчера. Като нищо върви след Ферит и се опитва да трие комплексите си с бройките на господаря си, извинявам се за езика. Ще разберем колко му е плодовитостта, едно две, има резон в това. ☕️

# 654
Лелеее... Момичета страшни сте! Върху това може да се помисли... Обяснява отдръпването на Аби от Суна, а също и поведението му вечерта когато Пелин дойде... Мислех, че това е загриженост, а може да е гузен... Ти да видиш 🫣🤔 Обяснява и спойлерите за предателство от страна на Аби.. Да идва фрагмана вече.

Гюнайдън Kissing Heart

Точно това подхвърлих и аз вчера. Като нищо върви след Ферит и се опитва да трие комплексите си с бройките на господаря си, извинявам се за езика. Ще разберем колко му е плодовитостта, едно две, има резон в това. ☕️

# 655
Еее, това с Абидин вече е абсурд. Все пак трябва да има някакъв здрав разум у сценаристите и ... спойлеристите.

# 656
  • Яко в Матрицата...
Хайде да кажем, че Абидин може да го предаде заради стари връзки и сметки с вуйчото мафиот, ама да спи с Пелин... Докато уж умираше за Суна... То няма да остане един нормален мъж в това имение. Може би само Карлос.

# 657
Охх нещо не ми се връзват работите с Абидин...
Кога, как и защо да спи с Пелин?
По-скоро ме съмнява, че той знае кой е бащата а не казва на Ферит..
Или имат някаква уговорка с Пелин или просто ще предаде Ферит за пари..

# 658
Рени, като каза Карлос, най-интересно ще е, ако е негово бебето и момента, когато се роди наследника на Корханите Grinning

Ако говорим сериозно, Абидин беше доста... мнителен, относно вероятността Ферит да е бащата.

# 659
  • София
Абидин има много странна физиономия от началото на сезона. Още да е гузен за стрелбата, не знам. Единствената по-достоверна версия, от това, което четох снощи, ми се видя да е помогнал на Пелин ако лъже, защото той го остави да спи при нея в 30-та серия. Може чичото нещо да го изнудва. Но наистина не вярвам сценаристите да го измислят така.
Чакаме и списанието на Мерт днес Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт