Отговори
# 660
Не знам за  Ферит, но Бирсен всеки ден  копае дъното с непрофесионализъм  и глупост. Забавно  е.

Кате, радвам се, че  не само  аз  мисля,че спойлерите с  Абидин са пълен абсурд.  Очаквам да изпита силна емоция, заради неудовлетворение на своите желания, чувства и емоции относно Суна. Макар,че  той  отдавна разбра,че  ситуациата  и социалниа им  статус със Суна ги дърпат в различни посоки.  Не  препятствията са пречката да се съберат,а вътрешните страхове, ценности,морал,общо бъдеще и  цели. В следствие на това държанието му е напълно променено.  Лишен е от възможността да постигне силно желаната любов,което след приятелството с Ферит, е единственото което  има. Ако  следваме  чертите на  характера му, след като разбере за Суна и  Кая ще иска да си тръгне. Инцидента с  Фуат и смъртта му, бяха безизходно положиние за АбСун.

Държанието му и  съмненията  относно  бащинството са напълно логични. Това очаквах  и от Ферит да  постави нещата под  въпрос. Да не забравяме,че  Абидин е съветника на Ферит. Колко пъти го спасява, вразумява  имисли вместо него.
Даже чакам  във Ферит да започнат да  бошуват тези съмненея,но след като мине еуфорията,шока  и целия букет от емоции, косто са го извадили от строя.

# 661
  • Яко в Матрицата...
Появи се онзи със спойлерите, който е уж от екипа. Сега вика - ще оправят нещата, не се притеснявайте. Ферит ще започне да се съмнява в Пельо и ще я разкрие. Яко... Tа по този повод, вчера гледах младежите от Dizi Çapkını. Единият каза нещо много добро - не искам да съм нито на мястото на Мерт Рамазан, който всяка серия е принуден на играе един различен Ферит, нито на мястото на Афра, чиято героиня всяка серия е подложена на насилие. Много било трудно да си актриса в този сектор.

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 09:29 от Reni 🧿

# 662
  • София
И аз имам надежда, щом чак снощи са снимали продължението на последната сцена Simple Smile
Иначе доста акаунти или не ползват имена или са си заключили профилите. Взаимодействието е паднало много.

# 663
  • Яко в Матрицата...
Мистери, това много ме радва - достатъчно време феновете им правиха реклама. Сами да си я правят.

# 664
Появи се онзи със спойлерите, който е уж от екипа. Сега вика - ще оправят нещата, не се притеснявайте. Ферит ще започне да се съмнява в Пельо и ще я разкрие. Яко... Tа по този повод, вчера гледах младежите от Dizi Çapkını. Единият каза нещо много добро - не искам да съм нито на мястото на Мерт Рамазан, който всяка серия е принуден на играе един различен Ферит, нито на мястото на Афра, чиято героиня всяка серия е подложена на насилие. Много било трудно да си актриса в този сектор.

Аз очаквам да има най-сетне някакво развитие по отношение насилието над Сейран и Суна. Нали уж са толкова против насилието над жени. Да вземат поне да изгонят Кязъм... Да има някаква реакция. Много натежава това насилие 😥

# 665
Обаче снощи зарята е била много яка..

# 666
Силно се надявам нещата да се оправят !! И да гледам хубави моменти поне малко 😅

# 667
Добро утро и успешна седмица!

Днес сутринта се събудих оптимистично относно Ферит и СейФер. 😂
Очаквам Ферит да се отрезви от шока тази седмица и да се върне Феро, който познаваме.😁

Не би следвало Сейран да го изостави заради нещо от миналото, от когато е бил тинейджър. Ще бъде разтроена разбира се, че е имало нещо такова, но мисля, че след като Ферит и разкаже всичко (това как Султан се е озовала в леглото му) ще се смили над него. Ще си поплачат заедно и така . :/ 😅

# 668
Добро утро на всички Ви. Изчетох мнението на повечето от вас спойлери и т.н.... силно се надявам да не съсипят сериала последните две серии с кравата Пелин ми дойдоха поне на мен повече, взеха ни за будали с тази бременност бих заложила, че детето не е от Ферит. Новите персонажи като чичо и братовчедката ще са следователно лоши персони и малко взе да ми идва в повече драмата и лошотията. Дано днес ни зарадват с някой по раздвижен фраг и не издават последните сцени... Нека има малко драма с кратка раздяла и бягство от страна на Сейран... Този сезон не съм подхващала да следя кой акаунт по достоверни новини споделя, моля някой да сподели Simple Smile Това за изнасилването не го вярвам ще стане страшна драма една бременна дето никой незнае още за нея една изнасилена заключена в стая даже криминале хахахах. По скоро някой ще разбере за Пелин, че лъже Сейран ще иска да си тръгне и ще я заключат и тогава би могла да избяга ....Относно Абидин от старта на сезона ми е един съмнителен и странен Суна горката се жертва той като риба стои и гледа на парцали.. Много въпросителни Пелин с кой говореше в таксито пък Абидин какво правеше в парка, после напраната 5 пъти Пелин, а говорено и излъчено само веднъж ....

# 669
Новата братовчедка май ще играе сечено на Пелин , такова впечатление ми остави, тя и Пелин затова не я иска.
Дано днес имаме фраг , да внесе малко яснота.

# 670
Добро утро и успешна седмица!

Днес сутринта се събудих оптимистично относно Ферит и СейФер. 😂
Очаквам Ферит да се отрезви от шока тази седмица и да се върне Феро, който познаваме.😁

Не би следвало Сейран да го изостави заради нещо от миналото, от когато е бил тинейджър. Ще бъде разтроена разбира се, че е имало нещо такова, но мисля, че след като Ферит и разкаже всичко (това как Султан се е озовала в леглото му) ще се смили над него. Ще си поплачат заедно и така . :/ 😅

Ще прости тя, ще прости... Но после сигурно ще намери снимката от видеозона и ще станеее страшно. За мен бременната Пелин е големия проблем за момента за Сейфер

# 671
Работя си аз... и изведнъж... 😁😁

# 672
  • София
Работя си аз... и изведнъж... 😁😁

Човек и на работа да не може да се съсредоточи JoyJoyJoy

# 673

Според мен има друго и по скоро че е извън брачен Корхан от умрелия син на Халис от слугинята и го знае. 🤷‍♀️
Гледах отново по детайли спомнете си че Ферит като се напи с Пело после св стигна до болници и беше ядосан но я носи на ръце в стаята в хотела???
Асъл голям шок ще е за Ферит ако е спал с гаджето му докато и той е бил с нея.
Не харесвам Абидин но всичко е възможно но това дете ако е на Ферит няма да се роди. Майката и тя ще замине с него.... 🙋‍♀️
А тази сцена съм я гледала вече в друг сериал....

# 674
  • Яко в Матрицата...
Диди, чак пък и детето да иде мърцина... Ама много сценаристи носят камък вместо сърце, така че всичко е възможно.

На мен Абидин във втори сезон не ми харесва. Сякаш са го подминили, ама то кого ли не подмениха Joy

Общи условия

Активация на акаунт