Отговори
# 345
Аааа, аз ще ги гледам довечера. Обещавам. Stuck Out Tongue Winking Eye
Чакам аз Ферит и неговото любимо - "Защо никой не ме разбира..."

# 346
Наясно съм,че стеклите се събития направиха Ферит на пух и  прах. Света му е  сринат, мечтите му със Сейран също. Рано или  късно миналото те настига,не  може да  избяга  от грешките си. Като гледам отново го целуват невестите в баровете,  а той е жертвата. Няма намерение да се промени, да порасне, да поеме  отговорност за действията си.  Да  застане  пред  Сейран и да  рйазкаже,вместо да твори нови глупости.  Пое куршум  за нея, но  смаза това момиче с простотиите си. Има смелост да спи без гащи,ще има кураж да поеме отговорност пред всички,а не да се прави на жертва.

# 347
  • София
Още нещо, което ме издразни. Бирсен вчера се е подигравала с феновете на Рибарчето в туитър. Дори са я питали колко й плаща Бучето за тези статии. Писала е нещо за карма и такива работи.
Малко АфРам и малко Мерт

# 348
Защо ще отбелязват юбилея със серия, която има насилие над жени?
Малко не разбрах 😄

# 349
Какво друго да очакваме от финалната сцена на еп42 щом "великият" Онур и той се е изтипосал там до режисьорския стол. 😃 Какво друго да в правил там освен да...режисира! 🤡
Точно любимата му Пелин като се върна и Онур точно за да не изпусне и се появява на сета. Как само я подкрепя на снимачната площадка, бре!
Режисира, пише сценарии там на място сигурно...истински талант! 🤡
Абе, тя Буче да не му е наистинаа...метреса? 😂

# 350
Като цяло сценаристите не са много добре с времето и прострянството.
Първо Ферит след като беше прострелян , дадоха 1СЕДМИЦА време за да се оправи и вдигнаха сватба. Това е физически невъзможни дори и в Турско дизи 😆
Съпругът ми се сряза с шлайфер и повече от месец си имаше бая ми ти рана, всеки ден превръзки и тем подобни.
Сега Пела....ама к'ъв е тоя шкембак......това е мин 6 месец. Тоест на нея за 2 седмици и порасна корема....Последно се видя с Ферит и Сейеан ден преди замине за Антеп. Пак физически невъзможно. Думи нямам за бездарноста на тези хора.
Относно Буче, 100% оправя плешивеца! Толкова е тъпо това девойче , че не знам. То бива да нямаш самоуважение, но това да виждаш, че не ти се получава и пак да се буташ е върха. Тя не е лошата в сериала,-да си лош е висока топка и не всеки може да се превъплати. Баран не го харесеаха много хора, но мен ме побиваха тръпки от погледите му, а брат му беше истинско хахо . Евала на момчетата. Тази бездарната, просто заема екранно време. ....
Аз също въпреки всичко оставам отбор Ферит. Не мисля, че е изневерил на Сейран в  ноща с "обичай ме". Ако е станало нещо е станало преди това.
Тъпо е, че не ни разкриха изцяло характерите на  Сейран и Ферит. Можеха да ни ги обрисуват много по- добре. Толкова много страни от техните характери останаха просто сянка.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 17:33 от Ela1

# 351
# 352
  • София
Защо ще отбелязват юбилея със серия, която има насилие над жени?
Малко не разбрах 😄

Ататюрк се е борил простив това, което ще дават довечера. Това е проблемът.

# 353
Здравейте!Ако на първи сезон сценаристите бяха тези,точно по този начин щеше да изглежда и едва ли рейтингите щяха да са по-високи!Имах чувството,че гледам някакъв Франкейнщайн на 1-ви сезон.Не може да се подиграват с публиката,защото крайния продукт е точно за нея и от това зависи колко ще е гледан един сериал и за колко ще се продава.Четох за "Мръсни танци",че много студия са отказали сценария.Заснет е с бюджет от 6 млн.долара,твърде скромна сума,но е спечелил 214 млн.Не знам с какъв бюджет са започнали "Рибарче",но печалбата от 700 000 долара е благодарение на първи сезон и големия интерес на зрителя.Видно е,че втори сезон се снима с много по-голям бюджет ,но крайния продукт е зеро.И ако не уважават зрителите си,то от голям бюджет ще имат малка печалба.Повишението на рейтингите от двете категории не се дължи на засилен интерес,а на трейлъра с който отново подведоха и излъгаха крайния потребител.Тази вечер едва ли ще има повишение,следствие на вчерашното подвеждане и гадния трейлър.Зрителя все още се осмелява да гледа,заради наистина зверската игра на артистите,но това скоро ще омръзне.Колкото и добре да играят лошия сценарий си е факт,а публиката е твърде интелигентна за да гледа некадърно скалъпени истории.Тук четох,че "Боровинков шербет"повишава рейтинги не благодарение на актьорска игра,а на добър сценарий.Та този "шербет"ще има да се точи и до 3-ти,4-ти и не знам си кой сезон,докато "Чапкънчето"скоропостижно ще си го финализират на втори сезон.Някъде четох,че от продукцията търсели някаква вила да наемат за три месеца,а аз се чудя ще стигнат ли изобщо до снимки в тази вила.Да ама не.Смениха сценариста,добре,но защо с тези некадърници?Да бяха наели по-кадърни,да направят един по-силен сезон,че с удоволствие да си плюехме Гюнгер.Не им ли стана ясно,че докато не сменят сценаристите провала е сигурен?

# 354
Нямаме нужда от трети сезон. Категорично!
Едно време "Вътре" с Чаатай и Арас /прекрасен сериал между другото / си беше фиксиран, че ще е определени епизоди, независимо от рейтинга. Дойде въпросният епизод и го финализираха. Тук какви локуми се разтягат вече 42 серии 🤦
Виждам ги нещата до максимум 50ти епизод и да се приключва. Тъкмо преди празниците да свърши. Стига простотии🤦

# 355
Ти пък, 50! Още серия -две и да се гърми Феро, че не се издържа вече.
Да ви чета е в пъти по голямо удоволствие отколкото да гледам тази боза. Признавам си, че и актьорите не ме задържат на екран, а само вие и анализите ви. 
Нямаме нужда от трети сезон. Категорично!
Едно време "Вътре" с Чаатай и Арас /прекрасен сериал между другото / си беше фиксиран, че ще е определени епизоди, независимо от рейтинга. Дойде въпросният епизод и го финализираха. Тук какви локуми се разтягат вече 42 серии 🤦
Виждам ги нещата до максимум 50ти епизод и да се приключва. Тъкмо преди празниците да свърши. Стига простотии🤦

# 356
Ще влизат новите герои.. чичото, братовчедката на Пело и още една която все още не се знае, каква роля ще играе... да дойде цялата и рода ако иска... от кога чичото на Пелин е мафиот?? Щото така пише...
Абееее в този сериал само влизат и излизат... стана като бардак...
Тургут Тунчалп

Сема Гюлтекин

Бушра Алнътемиз

Сега 2ри сезон ще ни занимават с Пельо и нейната бременност, 3ти сезон Сейфер пак ще се женят
4ти сезон ще очакваме бременна Сейран.. 😄
Тъпации...
Дано не всички спойлери са верни....... че направо ще гръмне бушоня...

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 18:56 от Kirilovaa98

# 357
При всички случаи ще си завършат сезона, дами. Вече за трети, дано да няма!
Дето пише една мацка под снимката на Онур на сета, като се замислела, Ферит дори бил малко щастлив Stuck Out Tongue Winking Eye

Нещо красиво, бившите СейФер-и Heart Eyes

https://www.instagram.com/reel/Cy5kQOytx7j/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D

# 358
А Афра и Мерт сега не могат като Фуат да поискат напускане на филма /проекта/, защото са с договор. Така ли е?

# 359
Четох Бирсен сега, ама тази наистина мрази фандома Grinning

Телевизионната поредица „Yalı Çapkını” продължава да събира зрителите пред екрана с вълнуващата си история. В сериала се правят най-бързитет трансфери за сезона. Последно към рекордния сериал се присъединява Тургут Тунчалп, който привлече вниманието с успешното си представяне в сериала „Teşkilat“. Говори се, че Тунчалп ще бъде вуйчотона Пелин (Бусе Буче Кахраман) и че той ще внесе много ефективен дъх в сериала с мафиотската си позиция и интересен личен живот...

От друга страна се разбра, че Тургут Тунчалп ще дойде в сериала с нови герои. Едно от тези имена е Бюшра Анлътемиз, която привлича вниманието със своята красота и талант...

Бюшра Анлътемиз ще играе дъщерята на вуйчото Пъръл. Друга нова актриса в сериала ще бъде Сема Гюлтекин и ще се отвори нова ос към сериала.

Общи условия

Активация на акаунт