Отговори
# 540
Еее ако това не е Мерт... хахах абе личи, когато Мерт играе и когато Ферит Wink
https://vm.tiktok.com/ZGJKsFTMF/
https://vm.tiktok.com/ZGJKptYPk/

Само да попитам това ли е фамилията на нашето дизи, което уж е базирано по "истинска история"

# 541
Не е Алтънбаш, а Атасай фамилията на прототипите ни - Джихан и Джидем Камер Stuck Out Tongue Winking Eye
Имат син Атасай, който се ожени скоро и дъщеря Симай. Между другото, Афра много ми прилича на Джидем Heart Eyes

# 542
Не е Алтънбаш, а Атасай фамилията на прототипите ни - Джихан и Джидем Камер Stuck Out Tongue Winking Eye
Между другото, Афра много ми прилича на Джидем Heart Eyes

Приличат си да.. и в реала Сейран и Ферит заедно ли са останали или?

# 543
  • Яко в Матрицата...
Джули, след твоя пост реших да изгледам сериите. Ще пиша после Simple Smile

Онур Г. е много болен човек. Аз няма друго обяснение за натиска, на който подлага Афра и Мерт, покрай тях и целия екип. Его ли е, комплекс за малоценност ли, амбиция за доказване ли е - не знам, но той е за освидетелстване. Ако наистина е имало такава сцена, браво на Мерт, че е поискал да не се снима. Но това показва каква посока ще поеме сериалът, ако не я е взел вече. Рано или късно Ферит ще удари Сейран.

# 544
Между другото, Афра много ми прилича на Джидем Heart Eyes

Приличат си да.. и в реала Сейран и Ферит заедно ли са останали или?
Да, заедно са! Имат две деца. Има едно клипче на рускините, слагам го
https://youtu.be/-BF05iug4z4?si=4cEZr6ww7bxm4a3w

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 20:45 от Dichkata

# 545
Охххх какви са тези спойлери бееее....

Скрит текст:
Ферит щял да заключи Сейран , но Асуман отваря и Сейран бяга и никой няма да я открие за 5 месеца???
Дали вилата не е за неяя Frowning

# 546
Вчера се чудех, какви са тези непознати девойки в клипа за 100 години република. Днес се загледах и видях, че едната е Пъръл- братовчедката на Пелин, а другата явно ще бъде дъщерята на Шефика, която май беше тази, която целуна Ферит в дискотеката 🤔🫢 Двете май са пэрви дружки. Тази Лейля, явно още интриги ни е приготвила...

# 547
Талих няма да я има повече. Актрисата писала, че е напуснала сериала. Явно първоначалната идея е била друга, но с връщането на Пелин за какво🤧

# 548
Гадно е, че Пелин ще използва това дете за отмъщение даже и на Ферит. Каза на майка си-"...докато нося част от Ферит...".
А пред кабинета така се подигра с него-"Ферит пак ли си започнал да пиеш"..., или разбра, че и друга е бременна?"

# 549
Добре де, като споменахте Домът в който си роден- реших да проверя кой е продуцента 😄 и той е на Онур. Мехди изведниж превъртя и си е***.... така. Дали не е имало идея и Ибрахим Челикоул да се превъплащава в тоя така обсъждан образ и да е отказал( той поне си е доказано вече име) ...така и си го отрепаха човека и приключи мъката за Ибрахим. ( не съм го гледала в реални време и не знам какво е писано тогава като инфо)
Онур си е живо хахо, обаче 100% . Гледах, че и Коп Адам е негова продукция, ама там си беше още по- голяма шизофрения и бързо ме отказа. Та като цяло ще внимавам май на коя продуценска компания да заглеждам сериали вече.

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 00:02 от Ela1

# 550
  • Яко в Матрицата...
Една мацка в Т написа, че след участието на Мерт при Ибрахим Селим е получила съобщение от един от хората в залата. Мерт е казал, че бил ужасен от сценария, който видял. Казал си, Ферит чак такова нещо не би направил. Обадил се на продуцента, който започнал да му обяснява, че Ферит е такъв и такъв човек, може да направи това и онова, и го убедил... Но това не го показаха в предаването. Мерт е толкова невинно момче, че чак страх ме хваща. Но от друга страна, мисля че е много упорит и ще издържи.

# 551
Добре де, като споменахте Домът в който си роден- реших да проверя кой е продуцента 😄 и той е на Онур. Мехди изведниж превъртя и си е***.... така. Дали не е имало идея и Ибрахим Челикоул да се превъплащава в тоя така обсъждан образ и да е отказал( той поне си е доказано вече име) ...така и си го отрепаха човека и приключи мъката за Ибрахим. ( не съм го гледала в реални време и не знам какво е писано тогава като инфо)
Онур си е живо хахо, обаче 100% . Гледах, че и Коп Адам е негова продукция, ама там си беше още по- голяма шизофрения и бързо ме отказа. Та като цяло ще внимавам май на коя продуценска компания да заглеждам сериали вече.
[/quote

Всички тези сериали са по записки на Гюлсерен. Явно работят заедно с Онур.

# 552
  • София
Една мацка в Т написа, че след участието на Мерт при Ибрахим Селим е получила съобщение от един от хората в залата. Мерт е казал, че бил ужасен от сценария, който видял. Казал си, Ферит чак такова нещо не би направил. Обадил се на продуцента, който започнал да му обяснява, че Ферит е такъв и такъв човек, може да направи това и онова, и го убедил... Но това не го показаха в предаването. Мерт е толкова невинно момче, че чак страх ме хваща. Но от друга страна, мисля че е много упорит и ще издържи.

Със сигурност имаше изрязани кадри, свързани със сериала. Аз тогава си спомням, че гледах клип в който говори за Пелин и я нарича любовница, но нямам представа какво точно обяснява тогава...
Явно наистина са имали някакви сериозни спорове напоследък, но Онур е шефа, за жалост това е положението.
Излизат наистина ужасяващи спойлери. Очертават се много тежки предстоящи серии.
Аз все повече си мисля, че Ферит отключва някакъв вид психично разтройство. Това е единственият начин да си обясня поведението му.

Едит: Намерих клипа https://vm.tiktok.com/ZGJKtVUJd/

Малко клюки, че не ми се спи. Имало е много интересна стая в туитър тази вечер. Ще ме накарат да науча турски накрая Grinning До колкото разбрах и Уразбулбени (поне нея със сигурност от продукцията я четат) се е включила. Бирсен явно е подслушвала, защото преди малко е написала един куп коментари под нейна публикация, в която пак се подиграва на феновете и възхвалява Буче.

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 03:05 от MysteryG

# 553
Юхууу добро утро
Идвам със някакви спойлери 😂
Бирсен нормална ли е??????
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1718330686875074737?t … AlPj0mco-ZgA&s=19

Мерт е много искренно, мило и талантливо момче, сигурно като е видял сценария се е хванал за главата ама след дъжд качулка...
Афра и тя.. нали ни обясняваше
"Ще се насладите и ще гледате много любов във 2ри сезон"
И като и поднасят сценария всяка седмица...
Ако са и казали така и сега и казват друго си е направо лъжа....

Скрит текст:

Кая ще бъде упора на Ферит много скоро и двамата ще си оправят взаимоотношенията
Ще дадът Сейран със скок във времето, когато си тръгне от имението

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 08:09 от Kirilovaa98

# 554
Сейран дано не е бременна и тя. Услуга й направиха Султан и Ифакат👿 Не искам да ражда дете на Ферит. По-добре да се отърве от него завинаги. 👿

Общи условия

Активация на акаунт