💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 332
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 350
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Разговорът между Радо и Рълев на фона на пасторалната картинка от синьо небе и чаршафи на бели агънца и овчици беше култов, ще остане в златните кадри от шоуто, заедно с Радовите размисли след това. Аз много започнах да го харесвам заради непоквареността, чистотата и детската наивност, която има. Рълев пък е истински приятел и въпреки чудатото агне до себе си не го предава и стои плътно зад него, какво дуо заформиха само! В днешния свят пълен с Мартиновци, Дуневци и Виолети имаме огромен дефицит и нужда от Радовци. Вижте Мастагарков и Мартин "бившите братя" и вижте Рълев и Радо, човечеството все още има шанс.

# 1 351
Ха, Мастагарков ще си почине! Joy

# 1 352
Става все по- весело при старейшините. Мастагарков на резервната скамейка.

# 1 353
Не мога да повярвам, че от коалицията на Крум, Цвети и Калоян, именно Калоян е най-трезво мислещият. Грандоманията не е добър съветник.

Не съм съгласна, за мен изненадващо Цвети разчита най-добре ситуацията и слуша какво говорят другата страна и не се замозалъгва, че ще се спаси с отчаяните опити на Крум. Даже тя предвиди и плана на Рълев да й вземе паричките.

# 1 354
  • София
За мен победителите са ясни отдавна. Трима души ги пазят съвсем явно.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 15:15 от Тайна

# 1 355
  • София
Цвети пак недоволна.

# 1 356
Хахаха а Мартин сега не иска да ходи на съвет, а в понеделник нямаше притеснения, щото щял да номинира Благо. Нещо смелостта му затихна 😂

# 1 357
  • Другата България
Не ми се търси поста ми от началото на сериала, когато предположих, че в даден момент Виолета и Мартин ще заиграят заедно. Е, оказах се права, това беше съвсем очаквано. Намериха си нова жертва, и тя далеч няма да е последна. Горкият Момчил, следващият ще е вероятно.

Рълев към Радо: “Искаш ли да излезеш срещу брат си?“.
Радо /след като мълчи минута и гледа умно/: “Предпочитам да изляза срещу Дунев“.
Рълев: “Прав си“.
Ами, какво да каже.....Joy

# 1 358
  • София
Калоян нямаше ли да е срещу Момчил?

# 1 359
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Калоянчо по слип не е от най-приятните гледки. Трябва да ги забранят при мъжете и прашките при жените.

# 1 360
Мастагарков им е най-тежкият, но няма характер точно за тази битка. Тя не е чиста сила или издръжливост, а много повече е надхитряне, тактика, борба. Виждали сме много пъти видимо по-слаби и по-малки да надвият по-големи и здрави.

Та в този смисъл, всъщност не губят чак толкова от махането му за тази битка.

# 1 361
  • София
Мастагарков щял да се раздава на макс... явно грошовете рамене лекуват... Joy
За една нощ само!
Даже не е една нощ: капитанската битка от вчера и номинационната от днес са реално снимани в един и същи ден. И днес като се събуждаха "уж сутринта" сенките се виждаха че са някъде около и малко след обяд (13-14 часа)

# 1 362
  • Euskal Herria
Нещо не можах да схвана логиката на Гладиаторите кой срещу кого и защо.

# 1 363
  • Другата България
Цвети и според мен разсъждава най-трезво от тримата гладиатори.
Предвиди хода на Рълев, и се опитва да свали Крум на земята.
Отново ще кажа, че според мен тя ще “надживее“ и двамата си коалиционни партньори в играта, Крум със сигурност.

# 1 364
Калоян ме развесели как бутна Мартин. Димо като лелка в детска градина.

Общи условия

Активация на акаунт