💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 645
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Другата България
В ИГ се върти предположение, че Рълев е саботирал заради грошовете на Цвети.
Почувствах се замислена.....
не мисля така. Дунев макар и с 20 години по голям тренира активно, имаше и предимството за тази игра , че по нисък от Рълев.
Аз и не искам да задълбавам, но още в началото когато овенът обясняваше на агънцето как точно ще стане, „АКО“ са на два съвета за момент ми мина през ум, че на Ръльо това би му дошло дюшеш. Хем Цвети е аут, хем той по-богат. После, когато “случайно“ Цвети предположи точно същото в разговора с Крум и Калоян, отново се почувствах...леко замислена. И сега накрая, с напомнянето на Ралица да си носят грошовете /досега не го е казвала/, вече си мисля, че си е продуцентска манипулация. Ще се опитат да изгърмят Цвети, но няма да е тя.
Joy
Току що Ралица потвърди написаното.
Еййй, аман от аматьори.

Радо все пак е разбрал “овенът“ при “сутрешния разговор“.

# 1 441
Оф, дразни ме тази несправедливост и неравни условия за участници. На Крум се предлагат 200 гроша за победа от капитанка, на Благо 50. Момчил не го и питат дали иска да си ползва грошовете, на Цветка ѝ предлагаме 2 гласа за 100. Просто да е еднакво за всички, аре стига двоен аршин.

# 1 442
Ралица с пижама ли е?

# 1 443
  • София
Оф, дразни ме тази несправедливост и неравни условия за участници. На Крум се предлагат 200 гроша за победа от капитанка, на Благо 50. Момчил не го и питат дали иска да си ползва грошовете, на Цветка ѝ предлагаме 2 гласа за 100. Просто да е еднакво за всички, аре стига двоен аршин.

А на Рълев и за 30 му дават, щото нали е ясно, че няма да вземе 🤣

# 1 444
Нарочно паднаха червените. Защо за Цвети не смъкнаха цената на 30 гроша ца глас?

# 1 445
  • София
Ралице, стратегиите са позволени от самия факт, че има съвет, стига задълбава. Това са предостатъчни мотиви.

# 1 446
Цветка сега като изхарчи грошовете, на Рълев му отиде стратегията... Не вярвам, че ще стрелят по нея, въпреки че те нямат шанс да се измъкнат
Подведохме се по промото! 😂😂😂

# 1 447
Не, с така модерните пижамени костюми.

# 1 448
  • Варна
Двоен, че и троен е аршина в ИВ

# 1 449
Не, с така модерните пижамени костюми.
Бременна е, простено ѝ е! 😂

# 1 450
  • Другата България
Ауууу, Ръльо си показа рълевците. Тоест, рогата.
“Погледни ме, като ти говоря!“ Ааааа, не така, Ръльо!
Пази се, едит гониш!

Цвети ми стана една идея по-симпатична.

# 1 451
  • Брюксел / София
Цвети на този съвет като похарчи парите утре какво ще прави?!
Единственото, което може да направи е да си избере противник, например - Теди.
Иначе никаква полза на виждам да купува гласове Цвети.

# 1 452
  • София
Радо все пак е разбрал “овенът“ при “сутрешния разговор“.
Рълев доста ясно аргументира идеята си и каза на Радо, че иска да отиде да прибере грошовете на Цвети. Той си разкри картите и пред зрителите, не е оставял място за съмнение. Grinning

# 1 453
За мен Радостин е най-слабото звено в племето на Гладиаторите.Даже и доста глупав и самонадеян.Нека го видим в битка.

# 1 454
Офффф да Цвети, първата ти победа беше на късмет - служебна беше. А Радо много ме накефи как си обясни просто, ясно и конкретно как стоят нещата.😃

Общи условия

Активация на акаунт