💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 708
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 890
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Рълев светкавицата, колкото и да се заканва винаги дава на 101 процента от себе си. Леля днес е неузнаваема, отказвам да повярвам, че може да падне толкова ниско и да симулира за едните грошове на Цвети. Предпочитам да вярвам, че щерката я натупа яко на играта.

# 1 891
Игри на наказанието

# 1 892
  • София
Не съм сигурна Виолета дали саботира, или играе за Денислава в момента.
Ами то последното също ще се осъществи чрез саботаж. Sweat Smile Денислава май също точи лиги по грошовете на Цвети.

# 1 893
  • Брюксел / София
Мн добра игра за гладиаторите, дано Виолета не ги провали!

# 1 894
  • Другата България
Не съм сигурна Виолета дали саботира, или играе за Денислава в момента.
Ами то последното също ще се осъществи чрез саботаж. Sweat Smile Денислава май също точи лиги по грошовете на Цвети.
Да, и това ми мина през ум. Joy

# 1 895
Виолета сега защо мрънка? А вчера изяде Цвети с парцалите, че мрънка. Сега тя бави и прецаква отбора. Карма из а битч.

Едната мрънка заради контузия от игрите...другата защото някой не я е защитил, някой я е подценил и тн. И нали все пак ...не са на една възраст, въпреки че хъсът за игра на едната може да заблуди хората.

# 1 896
Аз съм за сините, защото червените са ми по-черни.

# 1 897
  • Варна
защо един път не дадат на Радо да реши пъзел пак ще загубят червените, не може да са толкова  зле

# 1 898
  • София
Теди не е толкова добра актриса, май. Smile

# 1 899
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Който набеди Калоян за пъзелист жестоко се е объркАл.

# 1 900
  • Брюксел / София
Радо се изнерви, хора! Калоян е страшна флегма!

Дописвам се: сигурно гладиаторите падат и нарушението е, че Виолета е казала на Денислава кой е номиниран. Ако паднат старейшините пак това е нарушението, че Денислава е научила неправомерно кой е номиниран от червените. Нищо не знам, само предполагам.

# 1 901
Рълев май хич не е притеснен и спокойно гледа мотането от страна на Виолета

# 1 902
  • Варна
Радо се изнерви, хора! Калоян е страшна флегма!
Ами как няма, не може да са толкова зле двамата" пъзелджии" Виолета и Калата

# 1 903
Рълев май хич не е притеснен и спокойно гледа мотането от страна на Виолета

Защото Калоян на пъзела е като Светкавицата....

# 1 904
Виолета даже и не симулира, че иска да нареди пъзела. Седнала като циганка, просеща милостиня.

Общи условия

Активация на акаунт