💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 523
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 345
Евала на Продукцията, в един епизод изравни със Земята почти всички участници от Старейшините. 👏👏👏 Във Фейсбук е леж. 🤪 И Денислава, и Мартин, и Дунев, и Виктория си го заслужиха!

# 346
  • София
Мисля, че Рълев ако плени утре Мастагарков, направо ще го спаси от хиените!

И ще го заведе при майката на хиените 🤣

# 347
Дунев сега що не скокне да каже "аз го избрах като най-достоен, а не щото Мартин така ми каза"

Не му дадоха възможност да каже. 🤣🤣🤣🤣🤣
Ралица как изпусна такава златна възможност да го попита. Тя е по сеирите 🙂

# 348
Време е червените да почнат да печелят ,и сините един по един да си ходят(без Момчи Smiley)

# 349
Мисля, че Рълев ако плени утре Мастагарков, направо ще го спаси от хиените!

И ще го заведе при майката на хиените 🤣
То поне е една майката! И две коалиции има там. А при сините стана царство на хиените

# 350
  • София
Ох, Оряшкова на пъзел, не знам🫣

# 351
Искам да поздравя Мастагарков с тази песен. Стискам му палци да е на финал.

# 352
  • София
Тук е най-важен пъзелът, какви глупости правят Старейшините? Червените ще са на резиденция май

# 353
  • София
Не ми се струва добра идея Мария да е на   пъзела, той не е от най-лесните, колкото и да забави на мрежата, по-добре Дени на пъзела.

# 354
Ще кажеш че на света има само 15 пъзела. Толкова ли нямат бюджет, че поне тях да сменят година за година?

# 355
  • Варна
Боже имаме игра след час и четирсер и пет минути

# 356
Дано, Гладиаторите успеят днес.  Че не виждам скоро друг шанс , да се класират на чаршафите на овце

# 357
Не съм много сигурна за Оряшкова и пъзела.

# 358
  • София
Ако Мастагарков беше малко по-умен /а не е!/ и не беше в характера му да мишкува, щеше да се изправи пред племето /на вечеря, да речем/ и да каже: "Хора, не съм добре, имам сериозен проблем, моля, изключете ме от възможните опции за капитан тази седмица!"
А той, както винаги, обработваше всеки един по един и звучеше така гузно, че кой би му повярвал, особено, след като на всеки подчертаваше, че капитанските битки най-вероятно вече са елиминационни и по-добре да изпратят жена... т.е. и той би я изпратил, без да се замисли, на елиминация  Rolling Eyes
Хич не ги обичам такива "мъжки характери"...

# 359
Колоян пак по гащи 😄

Общи условия

Активация на акаунт