💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 490
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 360
  • София
След всичката отрова, която се излива от сините (с едно-две изключения), стискам палци на гладиаторите. Единствено за Момчил ще ми е жал на реката

# 361
  • София
Боже имаме игра след час и четирсер и пет минути
JoyJoyHug

# 362
Рълев е уникален. Браво.

# 363
Да бе Димо разбрахме, че Рълев печели  .Стига вече става дразнещо Weary

# 364
Аз пък някак съмнение. Дунев и Мартин не са за реката. Ще спечелят, колкото и да не ми се иска

# 365
Крум е гол нагоре за първи път

# 366
И Радо е със същия тоалет май.

# 367
Аз ако бях на мястото на Мастагарков щях да ги саботирам, да седна на пясъка и после да отидат на реката. И без това явно нон стоп ще го номинират занапред.

# 368
Плувци са все пак.

# 369
Браво на Момчи,за дърпането на лодката!

# 370
Леле, отвратена съм от Старейшините.
Мартин и Денислава са боклуци, това е ясно. Но Дунев и Оряшкова паднаха много, много ниско .

# 371
Лодката която се обръща май е на Старейшините. Вижда се нюанс на мъжко тяло с къси сини панталони.

# 372
Тая вечер съм за Червените. Сините малко да се разджуркат на рекичката.
Щот съм сеирджийка Smiling Imp Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако има нещо, което да напарви играта интересна, това е нещото!

# 373
  • София
Трябва да забранят със закон участието на световни и олимпийски медалисти, защото така се дискредитират и излагат, че няма накъде... Нека си останат със старата слава и хората да ги помнят с добро... А всеки си има лоши страни и няма начин те да не изпъкнат и да се прикрият..

# 374
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
До момента на разпределението в играта, нямах никакво съмнение, че Старейшините ще са пак на "Колизеума". Но Оряшкова на руля?! Не, не и пак не! Ясно, че го направиха, защото не може да мине мрежата, но ей така ще изгубят играта. И ще им дойде добре, да спрат да се надуват малко, че напоследък прекаляват със самочувствието и самонадеяността.

Общи условия

Активация на акаунт