💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 436
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 375
Рълев казва как племето се раздава и дават наш Калоян се подпира на лодката с 3 пръста.

# 376
Тежко му е на Мастагарков - то не беше рамо, предателства, сумати елиминационни и за капак прическа от фризьор с игрив бръснач.

# 377
Ще кажеш че на света има само 15 пъзела. Толкова ли нямат бюджет, че поне тях да сменят година за година?
15 пъзела, ама само трима човека са ги научили!

# 378
Новият любимец във Фейсбук е Мастагарков. 😃

# 379
  • София
Оряшкова можеше да мине мрежата, както я мина Мастагарков, с помощта на краката. Все щеше да я мине.

# 380
Не е труден тоя пъзел.. редиш си 8 еднакво дълги спици още на земята и после ги качваш една по една..

# 381
Оряшкова можеше да мине мрежата, както я мина Мастагарков, с помощта на краката. Все щеше да я мине.

След мрежата имаше 4 халки. Нямаше да може!

# 382
  • Брюксел / София
Може и да не съм права, ама ми се струва, че Оряшкова няма как да нареди пъзела преди Виолета.
От друга страна мистър светещи зъби как ще изкара на реката цяла седмица?! То ще е такова мрънкане, че само си викам дано Wink

# 383
  • София
Ама Виолета ги вади като Добрин тези дънери. Успя преди Оряшкова.

# 384
Много готина битка, много ми харесва до тук. Ето къде са истинските амазонки, а не половината фалшификати от началото на играта с мрежата. Мишо, Рълев, Радо, Момчи страхотно минаване по халки. А за първи и последен път сигурно ще поздравя Цвети , че влезе в това бурно море без мрън.  Много се смях, как Рълев преписа от Оряшкова, ама вместо това улови кракът на Радо.🤣 Той Рълев  сигурно за риба е тръгнал.😜

# 385
  • София
Всичко ще се реши на руля.
Доживях да викам за Виолета...

# 386
Всичко ще се реши на руля.
Доживях да викам за Виолета...
+1
Че и по добра стратегия с дънера има.

# 387
Прави впечатление, че Вили, Елвиса, Дени - говорят едни неща в синхроните за зрителите, а после пред другите казват малко по-различни неща. Ама иначе постоянно намират някого другиго, когото да изкарат "лицемер". Същевременно обичайните им заподозрени Мастагарков и Цвети - говорят в синхроните точно същото, което и в племето. Мастагарков и на камерите само на нас си ни обяснява, че го боли рамото. Това с какво би му помогнало, ако беше просто стратегия, а не истината? В това предаване ние зрителите нищо не определяме (за разлика от Сървайвър - елемент, който там не ми допада). Само който не спортува сериозно, не е наясно, че е напълно възможно да имаш контузия, да те боли, и въпреки болката да тренираш час и половина, опитвайки се да се възстановиш активно. Тренировката е нещо лесно и контролирано, което можеш да прекратиш и промениш, ако те заболи много, а на арената нямаш избор, ако се налага да товариш концентрирано точно болното място.

Елвиса даже директно си каза, че настройва Мастагарков и Дунев един срещу друг, чрез "разделяй и владей". Той и семейството на Вили си действат по Сун Дзъ и Макиавели. Социални стратези от класа. Между другото, все се чудех Елвиса на кого ми прилича с тия присвити блеснали очички и мазната самоуверена усмивчица и се сетих - Куегмайър от Family Guy.
Скрит текст:
Giggity.

# 388
Ей,много жилава леля

# 389
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не е труден тоя пъзел.. редиш си 8 еднакво дълги спици още на земята и после ги качваш една по една..
То никой от пъзелите не е труден, но участниците в болшинството си са като лоботомирани. Голям зор и ужас са им, пети сезон вече не проумявам защо.

Общи условия

Активация на акаунт