💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 553
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Миналата година Фифо и  Лефтеров ли бяха на тая игра? И срещу кого съм забравила...

# 571
Ако наистина Оряшкова отиде утре и отпадне ще е егати тъпотията  Раздаде се на макс жената днес, а Мастагарков колкото и да му съчувствам не спря да мрънка колко го боли рамото, удари Цвети в земята. Като го боли да отиде при лекаря, а не само да мрънка. То се превърна в игри на мрънкането и интригите целия сезон. Ужас направо. Чак яд ме хвана на него, че даже и благодари че му влизала в положението. Големият мъж ,жена да го спасявала. Смешни са мъжете всичките, само Радо, Рълев , Момчи и Мишо досега не са се изложили. Ах как се ядосах, а бях тръгнала да го съжалявам, че го нападат хиените, ама той може и да си го е заслужил.

# 572
Изборът на секунданти също ще е интересен. Рълев ще си вземе или Радо, или Вили.
А помните ли анонсът от събота на битката със залозите? Че вече щели да ходят само номинираните и техните секунданти, това ли беше? Че те до битката в събота не трябва ли да са отпаднали вече?

# 573
  • София
Миналата година Фифо и  Лефтеров ли бяха на тая игра? И срещу кого съм забравила...

Алекса и Виктория.
Аз Радо не виждам как ще ги запомни?!
Между другото тук най- добрият с паметта е Марто. Ама дали ще се раздаде за Мастагарков?!

# 574
Изборът на секунданти също ще е интересен. Рълев ще си вземе или Радо, или Вили.
А помните ли анонсът от събота на битката със залозите? Че вече щели да ходят само номинираните и техните секунданти, това ли беше? Че те до битката в събота не трябва ли да са отпаднали вече?
Секундантите от битката за предимство преди елиминацията.

# 575
  • Варна
Миналата година Фифо и  Лефтеров ли бяха на тая игра? И срещу кого съм забравила...
Благодаря ти, имах някакъв спомен за Алекса, но с кого....

Алекса и Виктория.

# 576

Алекса и Виктория.
Хаха , дето трябваше да е елиминация,  ама калеко Алеко загуби и я отложиха Joy

# 577
Секундантите от битката за предимство преди елиминацията.
Да, така е, не от капитанската. Но все пак се питах.... Минала е вече елиминационната битка, отпаднал е човек, а те връщат секундантите им да залагат....Защо ли? Много е странно.

# 578
Да, така е, не от капитанската. Но все пак се питах.... Минала е вече елиминационната битка, отпаднал е човек, а те връщат секундантите им да залагат....Защо ли? Много е странно.
За да е по-интересно вероятно. Например Крум на Елиминация срещу Старейшина ще е в дилема дали да викне Рълев или Калоян - първият е по-силен, но при загубен залог, да избере в другото племе да отиде някой от коалицията на Крум и тя напълно да отслабне.
И може единият да залага за единия играч, другият за другия… ще видим.

# 579
Ако Рълев вземе Радо на капитанската, хич не ги виждам как ще се справят на тази игра. Радо, милият, е толкова завеян, че ми се иска да му врътна една баница. Grinning

# 580
Доообре! Той Рълев ще си прецака новата коалиция, че да може тези, дето го мачкаха цял сезон, да поемат въздух.
Аз не мога да повярвам тия какви неща си говорят. Абе кога Рълев дойде да ви се моли да не го номинирате?! Уж много искат да ходят на арената, а само като чуят съвет и цапат гащите.

# 581
Оряшкова жената има добро сърце и не и идват отвътре схемите и подлостите. Дунев обаче си е тип топ в това положение. Да ги питам аз сега мъжкарите Дунев и Мишо къде са да я спрат и да идат те срещу Рълев?
На утрешната битка никой няма шанс срещу дуото Радо-Рълев.
Мастагарков и Момчил. Wink     
Въпреки, че е контузен мисля, че Благо ще се справи, а и тази битка не е много за рамо, а Момчи ще ги помни яко, така че, ако това е двойката си мисля, и се надявам, че ще бият.

# 582
Обзор на епизода: Футболиста и хиените
Старейшините заседават кой да пратят капитан след като смятат, че битката ще е елиминационна. Двете хиени Дени и Мартин решават това да е Мастагарков, защото той е най-удобната жертва - силен играч, но пък мекушав, а сега и ранен. Виктория подскача тихичко от радост, че нея никой не иска да я гони и казва "Да, да, да!" Оряшкова не е толкова ентусиазирана, но и тя иска да си кротува в коалицията. Мишо пее в общия хор. Момчето иска по-дълго да се захранва и да е от колещите и бесещите. Старият лъв Скар(пардон Дунев) излиза от дупката си и е лесно убеден от хиените да хвърли Мастагарков на арената. Само Момчил се опитва да защити ранения войн. Дунев успокоява Мастагарков как това да го избере за капитан е чест. Все пак Дунев е велик олимпиец - и на обезглавяване да те прати, трябва да се радваш!
При гладиаторите кралицата на хиените също е взела нещата в свои ръце и си е начертала играта почти до финал. Вече е загърбила неприязънта към Радо, защото има трима за гонене преди него. Крум все още живее с илюзията, че нещо зависи от него и племето му е признателно за луканките. Цвети и Калоян са учудващо по-ориентирани от него.
На битката за територия старейшините корабокрушират тежко и не само Мастагарков потъва, ами цялото племе отплува към дивата река. Виолета става герой за гладиаторите и показва нова своя страна, също толкова непоносима като другите - на лигавата Вили, която писка пред банята.
След като Ралица е порицала старейшините, че са пратили ранен на заколение, Оряшкова не може да търпи повече и предлага да замести Мастагарков като капитан. Остава интригата дали смелият Дунев няма да реши геройски да замести Мария, след като вече я няма Никол да я чака.(Майтап бе, Уили! JoyJoyJoy)

# 583
  • Варна
Той Радо е завеян,  но пък те не знаят каква игра ще им дадат,
Виолета тук е добър избор

# 584
На Оряшкова ѝ писна да гладува на реката. Дали не си мисли "Вечерта ще ям или като победител с племето, или победена навън"?

Общи условия

Активация на акаунт