💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 253
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 200
  • SF
Мастагарков продължава да ми харесва и да ме нервира. Защо му трябваше толкова подробно да разказва как точно е протекла играта и само подхранва хейта и ненавистта на Мартин.
Трябваше да каже "истината" - отваряхме ги успоредно, Момчил ги запомни, нямаше нужда да търча излишно, бихме. Благодаря, Момчи, много помогна! Без теб нямаше да се справя толкова успешно, брат!
И толкова. Какво им разправя подробности!!
Търси си компания, хора с които да разговаря... На Реката май темите са малко и само и само някой да го слуша, се увлича излишно в детайлите. А и онези сигурно го подкокоросват да бърбори. Мадагаскарков е малко като Радо - не умее да играе социално и това си е!
Сега може да шашне Дунев: брат, аз каквото можах, направих! Натрупах самоувереност, сега ти си наред, да знаеш! Иди ти да ги мачкаш и да си печелиш капитанските и наградите!
И без повече пояснения какво бил искал да каже и как го ценял, и как мрън-мрън...
Хубаво е, че знаят, че има и още нещо, освен тези 50 гроша, но не знаят какво е. Нека треперят. Ама добрякът може и да вземе да си каже на брат си Момчил и на брат си Дунев.
А каже ли на брат Дунев, оттекла е работата по Дунава.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 12:59 от Esmee

# 1 201
  • BG-DE
Всъщност Мартин беше абсолютно прав в оценката си за капитанската битка,  не Мастагарков би Рълев, а Момчил би Радо😊

# 1 202
  • София
Не мога да повярвам, че ще го кажа, но това е вероятно единственото “положително“ нещо от онази стихия, отнела и човешки животи. Но, трябваше ли да се случи нещо такова, да се намеси природата дори, че да се усетят колко остарял им е въпросния “инвентаР“ и колко голяма нужда има от нови, по-безопасни съоръжения. Смотаняци!
Нови да, но безопасни, а дано, ама надали. По-хубавата новина е, че все по-упорито се говори за друга локация на провеждане и снимане, но засега още няма нищо потвърдено на 100%

# 1 203
И все пак Мастагарков избра Момчил, макар и притиснат в ъгъла. Не знам защо му се подценява успеха. Момчил износи битката, но и миналата година Лефтеров направи същото за Филип, пък изцяло на Фифо се приписваше победата.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 13:11 от Clouded

# 1 204
Аз на мястото на Мастагара щях да излъжа, че съм взела много грошове без да уточнявам колко. Така като тръгна легендата с Алекса миналата година как има 400 гроша и всички се спекоха.
Да им потрепери малко как с Момчил ще купят гласове и ще обърнат вота

# 1 205
  • SF
Това с по-дългите епизоди се оказа неудачна схема за нашия зрител. Програмната  на нова прояви гъвкавост, като измести епизодите от 20.00, но пак не е идеално.

# 1 206
  • Другата България
Аз не подценявам Мастагарков, но ако трябва да се гледа само представяне на терен, Рълев беше по-добър от него.
Мастагарков спечели заради Момчил, и въпреки себе си.
Относно избирането на Момчил май писах снощи, толкоз рев за тая контузия, накрая взе единствения друг контузен. Защо? Щото на друг надали е имал доверие. От една страна, а от друга, защото знае, че Момчил от останалите е най-силен, и комплексен.
Та, Мастагар си гони личния интерес, за мен това не е успех. Blush

# 1 207
  • Брюксел / София
Да, за да задържат зрителския интерес трябва да има не само нови игри, но и нови пъзели. Старите вече зрителите ги знаем наизуст. Освен това не е лошо да подготвят още преди играта екипи във всички цветове за всички участници, че тази година с тези безброй размествания имаше племена, участниците на които бяха във всички цветове на дъгата Simple Smile Колко пък да е скъпо да поръчат по 3 чифта от тези полиестерни боклуци, от които са направени екипите.
И най-важното: сигурност и защита от наранявания на участниците. В тази посока трябва да се направи много. А, не, някакви изтръпнали мрежи; раници, които се късат от въздуха; басейн пълен с бацили и дълбок 3 пръста…
Тази година тъпата люлка на смъртта също беше недомислена и опасна.
Изобщо Тъпарев да вземе да се замисли, ако може!

# 1 208
  • Другата България
Не мога да повярвам, че ще го кажа, но това е вероятно единственото “положително“ нещо от онази стихия, отнела и човешки животи. Но, трябваше ли да се случи нещо такова, да се намеси природата дори, че да се усетят колко остарял им е въпросния “инвентаР“ и колко голяма нужда има от нови, по-безопасни съоръжения. Смотаняци!
Нови да, но безопасни, а дано, ама надали. По-хубавата новина е, че все по-упорито се говори за друга локация на провеждане и снимане, но засега още няма нищо потвърдено на 100%
Коя локация се спряга? Ако можеш да кажеш де.
И за бившите участници да питам. Blush Които искат да се сменя същата.

# 1 209
Всъщност Мартин беше абсолютно прав в оценката си за капитанската битка,  не Мастагарков би Рълев, а Момчил би Радо😊

Абе не съм съвсем съгласна, и то без да съм фен на Мастагара.
Първо-играят двойка, не играят един участник-всичко. Затова трябва да са екип. На Мастагара задачата е да търчи и отваря, на асистента-да диктува кое се отваря и да помни.
Рълев сгафи точно като не слушаше кое да отвори и отвори на своя глава грешно. Па ако ще и 20 пъти по-бързо да е минавал трасето. Тук Мастагара се е оказал по-добър, както са се разбрали-така действаше.

Относно избора на Момчи. Нямаше въобще друг избор Мастагарков. Ама никакъв. Дори да допуснем Дунев - ясно се вижда, че Дунев не би бил от някаква огромна помощ. От останалите-по-скоро биха го саботирали. Макар и с контузия, Момчил единствен би играл за него в екип, както се и видя. Нямаше никакъв друг избор Мастагарков.

# 1 210
  • София
Това с по-дългите епизоди се оказа неудачна схема за нашия зрител. Програмната  на нова прояви гъвкавост, като измести епизодите от 20.00, но пак не е идеално.
Този понеделник би всякакви рекорди сигурно - 1 час и 45 минути до самата битка за Територия. Това по принцип винаги е бил най-силният епизод. Бая попрекалиха с живота и раздумките на участниците по различните локации. Пък и вече навлизаме в по-скучния етап - Втора фаза само с две племена.

# 1 211
Много им идват "летните вируси" май на всички.

# 1 212
  • София
Напротив, миналата година беше планирана за елиминационна, но решиха да запазят Алекса.
Накрая Георги спя на дивана в приемната, защото нямаше едно легло в резиденцията.

Тази година не знам откъде тръгна тази мълва за елиминационна. И там на място сред играчите и тук в темата.
Аз прогнозирах, че няма да е такава и познах естествено. Така че не съм изненадан.
Именно защото прекалено много се спекулира да е елиминационна няма как да е такава. Ако има елиминационна капитанска битка, тя ще е неочаквана, а не когато едва ли не 90% ит играчите са се навили на такава и вярват в нея.
Точно за това и бях сигурен, че няма да имаме отпаднал капитан снощи.
Продукцията винаги гледа да изненадва, а не когато нея я изненадват и предвиждат ходовете и един вид.

# 1 213
  • SF
Именно! Но проблемът е със запълването на по-късния часови пояс. Още се тества кой вариант работи - филм докато ядат или филм докато спят. dido2k,  пийпълметриите не предоставят информация, а я продават срещу пари. Затова във фейсбук е само тази информация.

# 1 214
  • Другата България
Heart

Общи условия

Активация на акаунт