💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 593
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
ТОЙ има winner's edit, според мен от самото начало, плюс визитката. Сега и на още един се опитват да правят, но явно и продукцията не е очаквала подобен развой. Жалко.
Във всеки случай, не сме видяли още истории/травми от детството (даже Мудев имаше такава история за дядо си), може би все пак те тепърва предстоят. Някак си остава и встрани и темата за "падналия на арената брат"...

# 1 246
Скрит текст:
За довечера битката (една от любимите ми сървайвърски битки) вече забелязах от промото една голяма стратегическа грешка от Гладиаторите: пак са пуснали Калоян срещу Мартин (инак са се сетили да пращат бушон Теди срещу Оряшкова), която може да им коства цялата игра. Дано да греша, защото искам да видя син съвет и Мастагарков (заедно с Момчил) да им изпляска в лицето 4 гласа и да им посърнат усмивчиците на т нар. Bullying Squad. Само дано да не се усетят всичките (че те са 6 и пак могат да надделеят над 5-те гласа на Мастагарков и Момчи)

Няма как да стане ако по няколко епизода ни занимават с едно и също до припадък.  Това е тъп сеир и няма нищо общо със Сървайвър. По-скоро с биг Брадър.
И това е вярно, но от друга страна е разбираемо: имат програмна схема от 13 седмици по 5-6 епизода на седмица: общо 12 часа всяка седмица екранно време имат този сезон: все някъде трябва да остане да има пълнеж. Ако ни го съкратят както Сървайвър по 1-2 часа на седмица, пак няма да сме доволни
Абе има си разлика между пълнеж и пълнеж. Дали ще са крясъци и обиди или просто други неща, които героите правят. Никой не може да ме убеди, че от 30 човека там, Моника и Мартин са представлявали най-голям интерес. За кого?

# 1 247
Освен за Емануела, не знам и аз за кого.

# 1 248
  • София
ТОЙ има winner's edit, според мен от самото начало, плюс визитката. Сега и на още един се опитват да правят, но явно и продукцията не е очаквала подобен развой. Жалко.
Във всеки случай, не сме видяли още истории/травми от детството (даже Мудев имаше такава история за дядо си), може би все пак те тепърва предстоят. Някак си остава и встрани и темата за "падналия на арената брат"...

Така е, затова смятам, че коригират в движение. За брата имаше - верно не се изляза реки от сълзи като при Дунев, но кратко и ясно си каза човека "Василев ще спечели". А сагата с Мудеви малко ли беше?

# 1 249
И аз съм от малкия клуб на хората, които не могат да харесат Рълев, въпреки показаното от него в игрите (физическа сила). Може би защото не го харесвам, от няколко дни ми е хрумнала конспиративна теория и реших да попитам по-следящите темата за информация: Някой от участниците от минали сезони споделял ли е дали ги тестват (ще го нарека най-общо) за допинг Rolling Eyes

Знам, че звучи смешно, но просто гледам Рълев и представянето му и ми изглежда нереалистично. Дори Гого и Фифо, за които знаем колко са подготвени и силни физически не са демонстрирали такава издръжливост и сила. На тези жеги, по пясък и с неговата физика, просто ми изглежда прекалено. Имаше игра, в която мина трасето 3-4 пъти и след последното минаване дори не остави човека, който трябваше да минава халките (и стоеше през цялото време до басейна, само за да мине по халките), а диретно се метна и прелетя по тях за не знам кой пореден път. Синхроните му също са все в духа на това, че можел 3 дни да минава по трасето и т.н..

Разбрах, че е тренирал лека атлетика, но сме гледали Андрей и дори той си се изморяваше. За други спортове не помня или не е споделял.
Пак казвам, знам че звучи смешно, но си мисля, че може да има нещо.

# 1 250
А само това остава - другата седмица Мишо капитан след реката! Нали уж го захранваха преди да го пуснат Joy

# 1 251
Едва ли. Допингът няма да го държи месец-два. Трябва да го вземе непосредствено преди това. Неслучайно на анаболовите канари им спихват мускулите там - няма с какво да зареждат батериите.
Пък и Гого беше по-бърз, а Фифо - по-издържлив от него.

# 1 252
Всъщност самата физика на Рълев говори, че е пъргав и енергичен. Аз не виждам причина да е на субстанции, за да е издържлив. Чист е, няма мазно, което да тежи и да го прави успан и муден. Слабите хора са по-подвижни по подразбиране. Гладуването по малко там води да изчистване, което помага в случая. Сега, ако си много залоен и имаш да чистиш много, и с глад те вкарат в кетоза, докато избистриш има момент на отпадналост. После рЕзко ти идват силите. Поне при мен така е действал гладът.

Да допълня - Мастагарков е по-едър/дълъг, това при провиране по трасето го забавяше една идея. Точно заради размера му. Иначе мисля, че не отстъпваше на Рълев по трасето. Единствено на гъбките, когато просто му правеше път да мине, там пак казвам, не ми беше ясна концепцията при сблъсък-трябва да изтикаш опонента или как точно да минат двамата по едно и също време? При набирането по въжето, за да удари камбаната Мастагара бе по-добър. Но и по-висок, което пък помагаше.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 15:08 от фаастък

# 1 253
  • София
Така е, затова смятам, че коригират в движение. За брата имаше - верно не се изляза реки от сълзи като при Дунев, но кратко и ясно си каза човека "Василев ще спечели". А сагата с Мудеви малко ли беше?
Бъркаш братята

# 1 254
Не мисля, че Момчил има winner’s edit, та ние нищо не сме научили за личността му, извън показаното от визитката. Засега никой няма толкова застъпена бекграунд история, така че предполагам, че съвсем логично с намаляването на броя на играчите и съответно съкращаването на времетраенето на битките, ще почнат да ни се представят “ни в клин, ни в ръкав” разговори за възходите и паденията в живота.

И не знам защо си мисля, че след Виолета, следващият човек с разгърнат образ, ще е Мартин.

# 1 255
  • София
Бъркаш братята

Не ги бъркам Simple Smile

Говоря на база каквото сме видели до сега, не сравнявам с предишни сезони. Иначе и Дяволо каза, че Момчил е мистерия. Може пък да не е искал да разкава за живота си пред камерите, темерутеста история, какво да се прави. Участниците длъжни ли са по договор да разказват за личния си живот? Виж, за шах ако го разпитват, може и да разкаже - мат след 2 хода Grinning Или за лъвовете, багерите, танковете да разправя там.

# 1 256
  • До морето
Има една съществена пречка ИВ да се превърне в игра на стратегии и тя се нарича Ралица Паскалева. Абсолютно невъзможно е да направиш какъвто и да било изненадващ ход без въпросната да не го изтрополи  пред останалите. Не една и две коалиции са прецакали така .

# 1 257
Но Ралица не го прави самоволно. Така и е написано, това играе. Тя е актриса, за бога, наета да води някакво предаване. Нали не мислите, че импровизира на момента? Егати дарбата има значи, ако е така.

# 1 258
Но Ралица не го прави самоволно. Така и е написано, това играе. Тя е актриса, за бога, наета да води някакво предаване. Нали не мислите, че импровизира на момента? Егати дарбата има значи, ако е така.
Именно, продукцията чрез Ралица Паскалева не допуска да има завера, която мигом да не бъде разкрита за всички останали. Играе се с открити карти. Стратегиите се правят от продукцията, не от играчите.

# 1 259
  • София
)Може би защото не го харесвам, от няколко дни ми е хрумнала конспиративна теория и реших да попитам по-следящите темата за информация: Някой от участниците от минали сезони споделял ли е дали ги тестват (ще го нарека най-общо) за допинг Rolling Eyes
Дори аз не съм си позволявала да мисля в такава насока за Филип, а никога не съм се свенила да заявя кого харесвам или не харесвам. Sweat Smile Може би защото това, че не го харесвам като човек не ми пречи да отбележа физическата му подготовка, и обратното: това, че тичаше, плуваше и обръщаше кубове и гуми с лекота, никога не е било с по-голяма тежест за мен от държанието му извън арената.

Общи условия

Активация на акаунт