💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 567
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
И все пак беше смешно да кажат "даваме ти капитанството", след като вече е в него. Чиста демагогия, нищо не му дават. Joy

# 1 321
Синхроните от спалните къртят мивки, лепят плочки. Satisfied
Тъй не можаха да намерят къща за гости със стаи с отделни легла. Мега нелепо е, че и синхрони правят в леглата.

Рълев иска да прилъже агънцето да гласува за него, та да гушне 200, а не 100 гроша.
Ама Радо лесно се не дава. Nerd
Рълев опасеен, спести на Радо едни 100 гроша, които ще получи при победа + 100 гроша на Цвети. Nerd

# 1 322
  • Някъде в Матрицата
Тоя разговор, между Рълев и Калоян, трябваше да се проведе преди Стрина да се намести в кошарата. И можеше да има някакъв успех.
Не ми се иска обаче Ръльо да изтропа на Кума Лиса какво са си казали.

# 1 323
  • На Изток от Рая
Ония шестимата под навеса място не могат да си намерят  какво предимство крие Мастагарков. Не спали, твърдо им било, комари ги яли - не, от яд не са спали

# 1 324
Охх Радко горкия в социалната игра е кръла нула Sweat Smile.Добре че е Рълев. Въпреки ,че и той в повечето пъти удря на камък с него Smiley Страшна комбинация са двамата хахах

# 1 325
  • София
Радо ще вземе да ми стане най-големият любимец. Страхотен 😂

Крум и Калоян са след дъжд качулка.

# 1 326
Калоян добре ли е? Предлага на Рълев да играе срещу коалицията си, защото той и Крум били по-малкото зло от Виолета

# 1 327
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Малкото невинно агънце Радо е като изгубено сред големи лоши вълци в гората. Хич не я може тази игра горкичкият, толкова е чист, праволинеен и непокварен, същинско детенце. Така де, агънце. Grinning Чак ме умилява като го гледам.

# 1 328
  • софия
Рълев не знам защо се мъчи да обяснява на агънцето. Много са ми сладки. Просто да каже на леля Вили, тя ще му го вкара директно с фунията и е препрограмиран.
 Шестимата под навеса в тежки мисли. Какво е мушнал Благо под раненото рамо.😀
 Приятно гледане банда! Нека тази битка да е поредната през тази седмица, която ще ни донесе истинска наслада.

# 1 329
Дунев и компания какво се жалват от Дивата река?! Момичета изкараха стоически пет седмици там без да хленчат. Trollface

# 1 330
  • Другата България
Калоян добре ли е? Предлага на Рълев да играе срещу коалицията си, защото той и Крум били по-малкото зло от Виолета
Не Калоян. Крум го накара.
Добра е идеята, но много закъсняла. Това трябваше да стане преди Виолета, сега Ръльо си е опекъл положението, а на Крум му трепери под мартинките и прави отчаяни ходове. Очаквано, на Иван му е през...кесийката /с грошове/ колко са отчаяни Крум и Калоян.

И пак за Радо. Мисля, че това е единствения участник, който ще си тръгне без никакви негативи от сериала. Не мисля, че има хора, които НЕ го харесват. То какво да не му харесаш....

# 1 331
  • София
Малкото невинно агънце Радо е като изгубено сред големи лоши вълци в гората. Хич не я може тази игра горкичкият, толкова е чист, праволинеен и непокварен, същинско детенце. Така де, агънце. Grinning Чак ме умилява като го гледам.
Умилява, ако не зависиш от неговия глас на съвет. Joy

# 1 332
Да, и за радост всичко това е подплатено със страхотни качества, така че може да си позволи да е какъвто си иска.

# 1 333
Ахаха Дени сега и кисело как пратили Мастагарков да забогатее Joy
Момчил ще излезе срещу Мартин

# 1 334
М & М що не опитат да дръпнат и Мишо с тях?

Общи условия

Активация на акаунт