💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 339
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 545
Относно това, което Цвети каза на Рълев откъде е тръгнал. За мен искаше да му напомни, че до съвсем скоро и той беше бушон и може би не е необходимо да се злорадства, когато друг е в ролята. Тя я е приела, не й харесва, но е наясно и не ги съди за това. Това е игра, някой трябва да бъде на дъното. Това не означава, че трябва да се държат с нея като с дъно. И дори самият той да не е директно агресивен към нея, определено не му пречи Виолета да си развява панаирите, както й отърва. Когато игорнираш такова поведение това е равносилно на това да го поощряваш.

# 1 546
Утрешната игра ми се вижда по като за гладиаторите.
Чудно, какви пак правила са нарушени?
Гепили са пижамата на Ралица и се си правили тренировка за съвета😂

# 1 547
  • Sofia
Добре де, човек като си мисли, че постоянно го подценяват, никога ли не допуска дори за миг мисълта, че може би пък всъщност го оценяват реално и просто е най-слабият в конфигурацията?!

# 1 548
  • София
Ох, не мога да гледам Калоян и неговите гащи, не знам как му държат всичките "скъпоцености" под контрол 🤣🤣
Много ми и нелепо,все едно гледам малко дете 🙈🙈

То кавичките май-по-големи от скъпоценностите.

# 1 549
Коалицията на Вили си действа по ноти - саботираха играта, за да номинират Цвети. Рълев не даде никакъв отпор на Дунев. Пратиха я за бушон, за да се аргументират колко е слаба. Играят театро режисирано от Годзила. Утре ще саботират пак, за да пратят Крум и да се отърват от някой от тях.
Толкова са прозрачни и лицемерни.
Цвети обаче не им мълчи и натисна Рълев и стрина Вили се впусна да го защитава момчето, че този голям мъж не може да се защити сам. Рълев е смешен и дребна душа. Мислих го за свестен, а той излезе послушкото на Вили.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 22:20 от bonbonka6

# 1 550
  • Брюксел / София
Подчертавам дебело, че нямам нищо против Цвети, дори не знаех, че е сираче. Ама, форматът е игра за едни 100 000 лв, а не “съдби на кръстопът” или “лична драма”.
И Цвети може да се големее с гръмки думи по адрес на Гого, а другите заради тежкия й живот трябва да стъпват около нея по терлици. Не е честно някак! Сигурна съм, че тя няма нужда и не би искала да е съжалявана!

# 1 551
Подчертавам дебело, че нямам нищо против Цвети, дори не знаех, че е сираче. Ама, форматът е игра за едни 100 000 лв, а не “съдби на кръстопът” или “лична драма”.
И Цвети може да се големее с гръмки думи по адрес на Гого, а другите заради тежкия й живот трябва да стъпват около нея по терлици. Не е честно някак! Сигурна съм, че тя няма нужда и не би искала да е съжалявана!
Никой не я съжалява. Няма как да съжаляваш един очевиден победител - победил страхотна лична травма в семейството, направил самоуко! сам себе си световен шампион, победил в досега две елиминационни битки! Обичат я и я ценят нормалните сърдечни хора.
 Heart

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 23:35 от Pretty_real8

# 1 552
Наистина не знам какъв човек трябва да си, за да търсиш недъзи и да обиждаш едно сираче?! Първо погледни в себе си - явно не е добре работата. Това към всички, които нямат сърца и обясняват колко ги дразни Цвети. Мен пък как не ме дразни. Що така?
Наистина е така. Виолета се държи ненужно грубо с нея. Повечето хора там са такива, груби, доста примитивни. Не, че са задължително лоши. А Цвети трябва да си дава сметка след два месеца къде е попаднала и да има преценката как да се държи с тях. Инфантилно е това нейното и на мен ми е жал за нея, защото е много изстрадала, много се е борила и търси признание, търси оценка, но не се прави по този начин. Сега на тях пак не им е ясно какво точно са сгафили и освен досада няма да предизвика други чувства в тях.

# 1 553
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Игри на волята, особено сезон 5 и правила, какъв е този оксиморон. Ралица говори пълни нелепици. С този сезон Фродо и компания се затвърдиха точно с пълната липса на правила, пренаписването им, измислянето на нови и нагласянето на ситуации, както и когато им оттърва. Едва ли има друга толкова компрометирана продукция в родния ефир.

# 1 554
Разликата между Мастагара и Цвети в ролята на жертва е че единият е много силен и много добре подготвен за ИВ и затова е нарочен. Докато другата е дразнеща с претенциите си и от мухата прави слон. Днес цял скандал се завихри заради нейните претенции, че щяла да бие Пенелова или Дени. Смешното е ,че това нямаше да промени нищо, ама трябва да се мрънка и да и ръкопляскат , че победила миската. Еееее  ами Цвети не се върти света около теб и е време да го научиш , защото изглежда не си. И за жалост с игнора на амазонки и Радо не се получи, и май ще е по- трудния и гадния начин с крясъци. Дано поне и е влезнало нещо в главата , че ролята на жертва не е нито лесна, нито много удобна в живота. И да, аз също и съчуствам и донякъде разбирам че тежкото и минало е оставило белези, но ИВ не е трибуната на която трябва да търси съчуствие и подкрепа. Тук хората би трябвало да са дошли да играят и да се борят, а не да мрънкат и да търсят признание.

# 1 555
Защо ли подозирам, че утре Момчил ще е наказаният за погазване на правилата и служебно номиниран?
Ама пък не ми се връзва да падне от Цвети, а ако я бие с 400 гроша вече става безсмъртен. Голямо наказание ще е

# 1 556
  • Варна
Наистина животът на един сирак,  е много, много по-труден .
Обаче за съжаление, такъв е живота, всеки гледа себе си.😢

# 1 557
  • София
Защо ли подозирам, че утре Момчил ще е наказаният за погазване на правилата и служебно номиниран?
Ама пък не ми се връзва да падне от Цвети, а ако я бие с 400 гроша вече става безсмъртен. Голямо наказание ще е
Може наказанието му да е една глобичка, да кажем 200 гроша JoyJoyJoy

# 1 558
Извинете, че така нахлувам, но много се издразних в този епизод.
Виолета, не само иска да изгони Цвети, но и да я смачка психически преди това. Най- малкото не е спортсменско. Да не говорим, че не отива на годините й да постъпва така с дете, което може да й бъде дъщеря. Убийте ме, но дори ми се стори, че и на Рълев му дойде в повече натискът на Виолета срещу Цвети. Но се е хванал на хорото и не може да си позволи да я спре.
Има причина Цвети да се справя по- добре в соловите битки, отколкото в отборните. Подценяването е налице. Бушон си е. И, как да поддържаш мотивация след това? Не всеки е с желязна психика.
Много грозно се получи, а мълчанието на нейните съмишленици е оглушително.

За протокола- викам за Момчи. Номер едно ми е.
Радо ми е на сърцето, в ума ми- Рълев.
И така...

# 1 559
От една страна Цвети наистина е слабото звено, не преценява правилно както коалиционните си партньори, така и хората от другата коалиция, от друга тя е на 20, има емоционален багаж и не е нужно да ѝ се отговаря с агресия, така или иначе няма да е победителят. Крум впрочем също имаше синхрон след битката ѝ с Васко как това не е победа и е точно така, тя не се пребори. Слабо звено е, не само не допринася за игрите, но и често пречи, нормално е да преценят, че х и у пост не става например. В случаите, когато са ѝ се доверявали като с пъзела или пък се е стигало до нея в битките като с топчето, тя прецакваше игрите. Действително няма реална самооценка, тя си има постиженията в нейния спорт, но в игрите просто не я бива достатъчно, а да е ценна за отбора, не умее и социалната игра, за да се "продаде" като важна, съответно ще си е бушон и това е. Прекалено тънкообидна за реалити формат и с чувство за малоценност според мен, просот не е ок.
Рълев с тая реплика не показва някакви нови черти на характера обаче, той се подразни яката и на Радо в една игра, в която агънцето се отнесе в морето и заплува към грешния понтон, на колелото през стиснати зъби им се подразни на бавното темпо, та не е защото е капитан. Аз го разбирам, както и Момчи, не могат всички да са супер спокойни, особено в такива обстоятелства и все пак смятам, че и двамата имат много добър самоконтрол. Радо е друга категория Simple Smile
На мен ми е мъчно за Цвети, защото както е сега ще ѝ е много трудно и извън играта, а напоследък в личице ми напомня направо бебенце Laughing
Много ме е яд за контузията на Момчи, за мен той е победител №1.

Общи условия

Активация на акаунт