💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 566
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 560
Според мен май Старейшините утре ще са на съвет🤔 Това е игра, никой не е обиждал Цвети персонално, а като играч. Това, че е супер негативна и мрънкало може да си има обяснение но пък и тези хора там не са й приятели и не са длъжни да я търпят.
Савият факт , че устата простачка и държи такъв тон е персонална обида. Цвети си го каза - не и е майка , не е дръжна да слуша обидите и . Колко пъти я нарече лицемерка , а тона тона..... Да се звери на Денислава , но толкова и е капацитета.
А Цвети си е мрънкало и не съумява да прецени собствените си сили.

# 1 561
  • При семейството си
Защо ли подозирам, че утре Момчил ще е наказаният за погазване на правилата и служебно номиниран?
Ама пък не ми се връзва да падне от Цвети, а ако я бие с 400 гроша вече става безсмъртен. Голямо наказание ще е
Може наказанието му да е една глобичка, да кажем 200 гроша JoyJoyJoy
В полза на Цвети ли…пак?

# 1 562
  • Варна
Защо ли подозирам, че утре Момчил ще е наказаният за погазване на правилата и служебно номиниран?
Нещо знаеш или..
Защо Момчи?

# 1 563
  • София
В полза на Цвети ли…пак?
Това само някой ИВ бог може да реши JoyJoyJoy

Аз мисля че този път няма да е Момчил, и няма да е свързано със играта, ама ще видим утре (и мен ми се запали сега любопитсвото)

# 1 564
Е, само това остава! Да му вземат грошовете. И после да ги разиграят на капитанска в полза на правилния човек

# 1 565
  • Другата България
Не мисля, че Рълев има нещо против поведението на Виолета към Цвети.
Тя му върши мръсната работа, според мен него това го устройва идеално.
Ама пък не ми се връзва да падне от Цвети, а ако я бие с 400 гроша вече става безсмъртен. Голямо наказание ще е
Може наказанието му да е една глобичка, да кажем 200 гроша JoyJoyJoy
Тоест, утре ще накажат Момчил за нещо, и ще му вземат грошовете?

кАжи честно! Това сериозно ли е?

# 1 566
Цвети и Мастагарков са ми доста симпатични като хора. Като цяло доброжелателни и не търсещи конфликта, а доста способни на арената - обикновено този тип играчи ми харесват малко повече от тези, които са влезнали, за да прецакват останалите с тънки ходове и реторика. Обаче, май и за двамата важи, че някак не се усещат как на моменти помрънкват малко повече. Ще им се да бъдат разбрани, някой да им съчувства, да им влезе в положението. Ама става точно обратното и те се нацупват (но без да обявяват война, напротив, пак са си за племето), това се изтълкува погрешно от по-агресивните съотборници и бързо-бързо се оказват жертви. Удобните жертви, които до голяма степен сами се набутват да бъдат без кой знае каква причина.

В началото на сезона имах много по-големи очаквания от Цвети. Тя донякъде ми приличаше на Ваня каскадьорката - със сигурност има необходимите физически качества да стигне много далеч въпреки размерите си. Обаче може би е още незряла, има една мекушавост (доброто момиче на баба), която още не е преодоляла, докато Ваня е борбена на 300% и просто си е малко по-дива - а това помага в тази игра. Все чакам Цвети малко повече да се ядоса и още повече да се развихри, но нещо отвътре я спира подсъзнателно - пазенето на един по-възрастен възпитател. А Ваня отдавна е избягала по широкия свят и няма никакви спирачки. Разбира се, изобщо не виня Цвети, има само моите адмирации, но за съжаление човечните избори в живота понякога вредят тук в играта.

# 1 567
  • Sofia
Относно това, което Цвети каза на Рълев откъде е тръгнал. За мен искаше да му напомни, че до съвсем скоро и той беше бушон и може би не е необходимо да се злорадства, когато друг е в ролята. Тя я е приела, не й харесва, но е наясно и не ги съди за това. Това е игра, някой трябва да бъде на дъното. Това не означава, че трябва да се държат с нея като с дъно. И дори самият той да не е директно агресивен към нея, определено не му пречи Виолета да си развява панаирите, както й отърва. Когато игорнираш такова поведение това е равносилно на това да го поощряваш.
Виолетка извади на показ добре прикритата чернилка от характера и същността на Рълев! Направи го без да се напряга дори.. а на него крилца му поникнаха! Ех, Гатьо, Гатьо, добре им беше хванал юздите на младите, ти си тръгна и няма сила, която да ги спре да си показват магариите! Знам си аз, че има основателна причина за да не мога да се припозная с този Рълев, имало защо!

# 1 568
Наистина животът на един сирак,  е много, много по-труден .
Обаче за съжаление, такъв е живота, всеки гледа себе си.😢
Никой и нищо не могат да те спрат да бъдеш добър, да се опитваш да бъдеш съпричастен и да помагаш с каквото можеш, според силите си на другите. Извинявам се за силните думи към маса хора тук, които са се изказвали неласкаво и с нелюбов към Цвети, но аз го приемам повече като приятелско сръчкване към вас.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 22:33 от Pretty_real8

# 1 569
Не мога да повярвам, че нападате Цвети, при условие, че стрина се държи агресивно, обижда я и решава дали да й даде думата или не.
Теди не е по-силна ог Цвети, ама нали е от тяхната коалиция, нито дума за нея. Що не пратиха Теди като жертвено агне на Оряшкова?

# 1 570
Момчи не е ли само със 100 гроша от битката с Туньо?

# 1 571
Милиони деца по света са сирачета, ама не са влезнали в ИВ. Като е сираче да и връчват чека и да се приключва с тази драма. Ай сиктир ! Някой от нас аудиторията искат и игри да гледат не само лични драми и интриги.
Не мисля, че Цвети иска чека без да се бори. Определено има нужда от средствата, но се бори достойно, честно и мисля, че отива на финал. Досега се справя блестящо. Понеже е още малка на години, не й се получава лукавата "социална игра". Браво, че не ти се получава, Цвети! Преуспявай в доброто, а не в лошото.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 23:47 от Pretty_real8

# 1 572
  • София
Момчи не е ли само със 100 гроша от битката с Туньо?
И още 100 от битката когато се контузи Моника

# 1 573
Цвети хвърчи из облаците ,като балон с хелий относно уменията си. И точно на нея и бяга реалността и я извърта, както и когато и е угодно. Тя забрави ли всите си издънки в това племе и " невероятните " си плувни умения. Да Цвети най- слабата си в племето и една от най- слабите в цялото предаване. На пръстите на едната си ръка мога да преброя участниците, които би победила в този сезон. Ееее може и всички да победи , ама служебно, тя и това има за заслужена победа явно.🤐

Тука ,в това излияние,направо чувам как Годзилата се изказва.

# 1 574
Достоен завършек на епизода.
Започна с диалога между овена и агънцето, култов, завършва с нова култова реплика, този път от Ралица.
“В ИВ знаете, че това, на което НАЙ-МНОГО държим, са...ПРАВИЛАТА“. Смех, смех, от най-смешните. На КОЕ държите, Паскалева? Риторични са ми въпросите, но то вече дори не е смешно. Плачевно и трагично е.
Момчил ли ще е “виновника“? Защото съм сигурна, че съветът ще е син. На 90% де, винаги има изненади.
Това беше вица на сезона. Satisfied
Те правилата, ако въобще има правила ги сменят по-бързо, отколкото се сменят деня с нощта.
Евала на Ралица, че си каза безумната реплика без да избухне в смях.

Дано не се опитат да прецакат Момчи.
Вече видимо се опитват да бутат Рълев и чистят имиджа му яко. Проправят му път, дано не се решили да го улеснят, като бутнат най-силния мъж Момчи. Trollface

Общи условия

Активация на акаунт