💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 206
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 785
Замислих се, че ние тук пишещите продължаваме да не правим разлика между игра и живот. Има ли тогава разлика за съзнанието ни? Ами очевидно няма. От отделни подадени реплики мозъкът ни си прави изводи за това кой е отрова, кой е симпатяга. На база човешкия ни опит, собствената ни житейска позиция и образованост и т.н. Много интересно, че никой не допуска, че там "в играта" хората са едни, а в живота други. Все повече ще чуваме за геймификация в живота, бизнеса...Но ако някой се хване да изследва сезоните може докторат да напише по психология на зрителското поведение.

# 1 786
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз пък заявявам смело, че съм огромен фен на Рълев и не ме е страх да го напиша. Игра, поведение, начин на разсъждение, характер, всичко му е топ Heart

# 1 787
  • София
Merri-An , аз точно по тази причина мисля, че Рълев печели сезона. Това което виждам от Дени ми показва, че щом е с него, то е защото е победител. Ще видим дали съм права😎

# 1 788
За мен няма съмнение, че Вили е були и агресор. И наистина може само да мачка и унижава. Ако това е научила в Щатите, по-добре да си стои там и да не се връща.

В Щатите с това поведение й лепват черния печат хората и става persona non grata.
Особено с всички движения последните години за защита на правата на кого ли не, Вили просто не може да си позволи да бъде bully и понеже трябва да си излее някъде всичко това, то намери благодатна почва в ИВ.

# 1 789
  • Другата България
Моля ви се, кажете ми, че не сънувам! Три пъти се ощипах, пет пъти направих завъртане но 360 градуса около собствената си ос, поръсих боба вместо с джоджен с риган /добре, че и така става/, и пак чета, че днес при Гала Мудев бил казал нещо от рода на:
“Гала: Промени ли си мнението за някой от играчите, след като излезе?
Мудев: Да, за Момчил!
Това истина ли е, или поредната ФБ манипулация?
Merri-An , аз точно по тази причина мисля, че Рълев печели сезона. Това което виждам от Дени ми показва, че щом е с него, то е защото е победител. Ще видим дали съм права😎
Вероятно да. Blush
Аз пък заявявам смело, че съм огромен фен на Рълев и не ме е страх да го напиша. Игра, поведение, начин на разсъждение, характер, всичко му е топ Heart
А защо да те е страх? Всеки си има любимци, и си ги подкрепя, идеята е да приемаме критиките за тях без словесни битки с изказалите ги, което поне аз не съм забелязала да правиш. Съвсем в реда на нещата е да подкрепяме различни хора.

# 1 790
  • София
Моля ви се, кажете ми, че не сънувам! Три пъти се ощипах, пет пъти направих завъртане но 360 градуса около собствената си ос, поръсих боба вместо с джоджен с риган /добре, че и така става/, и пак чета, че днес при Гала Мудев бил казал нещо от рода на:

Истина! И доста добре се обоснова✌ Гледай го на запис.

# 1 791
  • Другата България

Нямам никакво време, никакво, а и нямам желание да слушам Мудев.
Ако може много накратко, ще съм благодарна.

# 1 792
Някой гледа ли Мудеви при Гала? Ако може накратко да сподели какво казаха за Момчил? Още ли са така нагли? 🤪
Гледах запис и на пресекулки.
Румен каза, че е бил доста изнервен и към днешна дата твърди, че в онзи момент е грешал за някои ситуации и моменти, включително и за Момчил.

Чест му прави на Румен. Което си е право - право е. Възможно е и мозъка му да е бил размътен от глада, когато след това не захраниш правилно и с натъпчеш с храна, психиката ти се смахва.

# 1 793
В Надкастовете Неделчо десетина пъти повтори, че е набивал във Виолетината глава да не обижда и да не се държи грубо. Толкова за характера и личността ѝ извън предаването.

# 1 794
  • София
Да, затова и двамата Мудеви при Ивка казаха друго. Някой ги е посъветвал, че е по-добре да замълчат, защото искат да са инфлуенсъри.

# 1 795
И аз съм огромен фен на Рълев и дори все повече ми харесва Grinning

Според мен проблемите на Цвети са основно в нея самата. Разбирам, че поради лични драми е свръхчувствителна, свръхранима и уязвима, но твърде много неща са ирационални при нея, няма правилна оценка нито за себе си, нито за ситуациите, нито за хората и колкото и да ѝ съчувствам, не мога да я харесам. Натоварваща ми е.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 19:40 от Telesilla

# 1 796
  • София

Нямам никакво време, никакво, а и нямам желание да слушам Мудев.
Ако може много накратко, ще съм благодарна.

Съвсем нормално обясни, че от липсата на храна и по- конкретно на въглехидрати в мозъка и нервната ти система настъпват промени и не мислиш нормално. Ставаш раздразнителен, параноичен. Още някакви симптоми изброи, но не помня?! Дали каза, че е имал проблеми със съня?! Каза, че сам се е усещал, че не се чувства себе си и поне още една седмица в резиденцията му е трябвало да започне да мисли нормално. Мудева потвърди, че е имало промяна в поведението му.
Сега като гледал сериите и не виждал в Момчил нещата, които преди са го дразнели. Аз му повярвах! Аз съм от хората, които на плажа много го харесваха и бях за него,а после исках да го линчувам.

# 1 797
  • Другата България
Много ти благодаря.
Искам да му вярвам, но не знам защо ми е трудно....докрай.
За мен той не е много читав, но пък достатъчно сме го дъвкали, да не започваме отново.

# 1 798
Не  вярвам грам на Мудевите катарзиси. Сблъскаха се с народната любов като с товарен влак и още са в антагонистично противоречие. Само че трябва да чистят имидж заради бизнеса и колкото и да не им харесва ще се правят на маймуни.

# 1 799
Допреди две седмици Мудева навсякъде повтаряше, че не ни било показано всичко за Момчил. Като ги заля хейта, си смениха мнението за Момчил набързо.

Общи условия

Активация на акаунт