💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 261
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
Кое е недостойно, Круме? Ти не искаше ли същото да направиш с Мудева?

# 1 816
  • София
Да отидеш на битка срещу Цвети не е точно "саможертва". Grinning Иначе голяма драма за едната чест.

Малко се "изхвърлят" с това, че Цвети може са победи Теодора и Виолета. Sweat Smile

# 1 817
  • София
На Виолета коментара беше добре заучен и декламиран...
А останалите още не отворили гуреливи очи, започват да обсъждат снощния съвет и разни бъдещи стратегии..хаха

# 1 818
  • Другата България
Кой е най-силен - Мастагарков и Момчил.
И Дуньо стои, клати глава, и се съгласява.
Двамата контузени, и отново тях да изпращат! Пффф, Дуньо, Дуньо........

Значи щом са решили да стрелят по Мартин, нещо ще става на синия съвет и плановете ще се провалят.

# 1 819
За това, което току що направи Рълев ( да изпее на Злобила какво му е предложил Калоян), Цвети беше линчувана и почти изгорена на кладата!

# 1 820
Много кратко бе кой отпада утре?

# 1 821
  • Брюксел / София
Радо говори, хора, и то много умно! Мн ми харесва! Ето, на Радо Виолета му действа благотворно: говори, опознаваме го Wink
Те двамата с Рълев са моите хора!

# 1 822
  • Варна
Добър вечер народе!
Пак се въртят схемите здраво.😀

# 1 823
Добре де, леля кой може да я слуша и търпи повече от 2 минути. То дуднене, то злост, ужас. А даже е трудна и за гледане, както и дъщеря й - барбито от Али Експрес. Малко са като маймуни, съжалявам за определението, ама те сами така са се окепазили. Рълев много ме разочарова, не ми харесва играта му, и той някакъв схемаджия излезе. Не съм фенка на Цвети, но много искам и тая седмица да се спаси, за да видя леля как ще колабира като се върне.

# 1 824
Аз пък заявявам смело, че съм огромен фен на Рълев и не ме е страх да го напиша. Игра, поведение, начин на разсъждение, характер, всичко му е топ Heart
И аз!

# 1 825
  • Sofia
Синхронът на Момчил Heart
Един път!

# 1 826
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Крум не ми е любимец, но наистина го разкостиха предния път за идеята той да се изправи срещу Мудева, изкараха го какъв ли не - не било мъжкарско, не било достойно, правел го само за да трупа грошове ... Пък сега Рълев е със същия немъжкарски и недостоен план. Ами мразя такива двойни аршини. Не мога да захаресвам Рълев и това е.

# 1 827
Ох, спомних си за Илиян от миналия сезон и това как сините и по точно той, паднаха от змейката 🤣

# 1 828
  • Другата България
Синхроните са снимани по тъмно, смятай битката колко е продължила.
Сините са по-тежки, затова ще загубят.

# 1 829
  • На Изток от Рая
На Оряшкова ѝ стана лошо като видя тарзана.
Ако Гладиаторите са на съвет не виждам как на Рълев стратегията ще проработи, ако Цвети може да си купи гласове. Той няма как да гласува за себе си, освен ако Ралица пак не му предложи оферта за 30 гроша и да си купи глас, което пък въобще не е честно

Общи условия

Активация на акаунт