💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 810
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 845
Тя Цвети защото е мрънкало, а пък Вила хич не е!? По 3 метра крачки искат от нея 😁😀

# 1 846
В Дени има една чаровна младежка свежа енергия. Която за сега компенсира наследственото излъчване на чобанка простакеса. За съжаление още на 30 както е тръгнала , ще изглежда като озлобена сприхава лелка. Добре си отиват с Рълев. Положих всички усилия да го харесам , въпреки визията му на Ам Гъл , но и характера му е неприятен.
Яд ме е на себе си , че в началото виждах положителни качества във Виолета , които да компенсират негативите. Грешала съм. Лошотията и е бездънна Чудя се , уж успели хора , вместо да харчат парите си , за да са щастливи и удовлетворени , сякаш са много по- напрегнати и сгърчени от обикновения човек

# 1 847
  • Брюксел / София
Калоян как може да играе тази игра бос?! Това момче е доста семпло, никаква мисъл няма.

# 1 848
  • София
Значи еднакво недостойно е, когато Крум искаше да го номинират, за да се бие срещу Мудева и сега, когато Рълев иска да излезе срещу Цвети, за да вземе пари.
Аз изобщо не съм съдила Крум за намерението му да се изправи срещу Мудева, просто той трябваше да знае, че по-многобройната коалиция, не е вчерашна и няма да му позволи, в частност Виолета, веднага го парира. Странното е, че Крум удобно забравя, че той имаше същата стратегия като Рълев, просто не успя да я осъществи. Дразни ме единствено, че толкова лесно смята, че може да заблуди събеседниците си и зрителите. Той си е демагог, но не толкова добър, за колкото си мисли. Рълев открито заяви стратегията си, а Крум продължава да твърди, че неговите намерения били да спаси Цвети, а не да "ограби" Мудева. В това е разликата, добре е да заблуждаваш противника и безсмислено да заблуждаваш зрителя.

# 1 849
Този елемент е много скучен 🥱

# 1 850
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Димо, не лъжи. Виолета каза "не ме пипай по ребрата", не каза "моля Ви се, не ме пипайте по ребрата", има един вагон възпитание разлика.
Старейшините отново Момчи ще ги спаси, ако не е той са загубени. Денислава беше много права и ми хареса как мисли в тази ситуация.

п.с. Димо кърти с коментари, класик.
Рълев гиманастика Heart Eyes

# 1 851
  • София
Не е честно на тези игри на са неравен брой хора!

# 1 852
  • Другата България
В този сериал такова понятие не съществува. Blush
Поредна игра, изнесена от Момчил.
Все едно той е капитана.

# 1 853
Чакай да си подпра баджака 😁

# 1 854
  • София
Аз до сега не съм виждала толкова добро минаване на гъбките! Браво на Сините!!!

# 1 855
  • Брюксел / София
Понеже е скука да кажа, че Момчил е без лепенка на крака, т.е. Радо какъвто е отнесен спокойно може да не знае за контузията му.

# 1 856
Много готина игра. Жалко, че пак е неравностойна. Вчера сини изкараха уж най- силният си, защото бяха с различни бройки. Днес това е забравено. Все ми е тази кой ще победи. Ама лабиринта беше забавен, страшни пози имаше.😁 Интересен ще ми е и Тарзана, че освен Оряшкова имат и контузеният Мастагарков. При червени мисля ,че всички ще го минат, може би без стрина Вили заради промото, ама може и да е подвеждащо.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 17:45 от Joy 05

# 1 857
  • София
В този сериал такова понятие не съществува. Blush
Поредна игра, изнесена от Момчил.
Все едно той е капитана.

Е те пробваха с Благо, ама явно бързо се осъзнаха

# 1 858
Вчера не беше честно най-тежкият да участва, днес е честно сините да са с 1 повече 😁 Но те все пак държат на правилата, да не забравяме 🤪

# 1 859
  • Другата България
Много готина игра. Жалко, че пак е неравностойна. Вчера сини изкараха уж най- силният си, защото бяха с различни бройки. Днес това е забравено. Все ми е тази кой ще победи. Ама лабиринта беше забавен, страшни пози имаше.😁 Интересен ще ми е и Тарзана, че освен Оряшкова имат и контузеният Мастагарков. При червени мисля ,че всички ше го минат, може би без стрина Вили заради промото, ама може и да е подвеждащо.
И пози, и лафове на Димо.
Рълев беше подхванал Теди за задните части и я повдигаше, за да може да премине, и Димо :
“Погледнете Рълев колко е услужлив“. Joy

Общи условия

Активация на акаунт