💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 320
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 040
Предполагам, че са искали да накажат Виолета за саботажа, за който всички са убедени, че е направила, но не могат. Това не е наказуемо. И не е доказуемо. Могат само да го обявят.
Затова й измислиха онова с предаването на информацията. Което си е някакво правило, макар и често нарушавано.

# 2 041
Разочарована съм. Никакво наказание не е това.
Да не говорим, че няма нито думичка за другата от заверата.

# 2 042
Аз съм най- голямата критикарка на Цвети и направо се изумявам от себе си,че утре ще и стискам палци и на ръце и на крака за да остане. Въпреки и че любимецът ми Радо ще е застрашен след това и че тя толкова много ме напряга, и че е смятам за много слаб играч... Амаааа Вила не я търпя повечко.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 22:18 от Joy 05

# 2 043
Вили ме кефи яко. Досега никой не е говорил така на Ралица. Ама нека, малко да ги сложат на място. Не, че играчите не са пионки на продукцията, ама вече е нелепо да им оповестяват така стратегиите. Още малко дословно ще им предадат разговорите на отсрещната коалиция. Обвиняват я в саботаж, Рълев, че не са се справяли добре, ама злобния пинчер Крум го върнаха безвъзмездно. Айде, айде, вижда се кого бута продукцията.

Винаги съм се дразнила че и мълчат на Ралица (продукция)  прекалено. Време беше малко отпор.

# 2 044
Значи Ива за един телефонен разговор я пратиха на сигурна смърт, а Виолета за грубо погазване на правилата - на ферма за грошове. Тъпо.
Ще стискам палци и аз на Цвети.

Рълев ми е много неприятен, чак ми се иска Радо някак да иде в Старейшините при брат си. Ръльо не го заслужава Unamused

Я кажете - битката като за Стратимир, Зорница, Георги или Алекса ви се видя? Да знаем кой ще се бие в събота.

# 2 045
За да е честно, трябваше да изпратят на елиминация Виолета срещу Денислава. Това сега е подигравка някаква.

# 2 046
Доколкото си спомням в сезон три Симеон любовни писма пращаше на Красима, даже ги излъчваха.

La Vikinga,

кога е разкрила? Защото помня, че Мартин спекулираше за номинираните от Гладиаторите. Иначе, че Рълев го отнесе пак - то това него си му е хоби. Коалиционните му партньори да се опитват да го спъват без да искат даже.

# 2 047
За да е честно, трябваше да изпратят на елиминация Виолета срещу Денислава. Това сега е подигравка някаква.

Той целия сезон е подигравка...

# 2 048
Но Круела се изкара почти инвалид който парче пъзел не може за вдигне.  То бива лъжи и хитрости , ама толкова не бива. Утре ще бие Цвети и много ще ме е яд за Цвети.

# 2 049
По цялата логика на сценария , Виолета би трябвало да е пътник. Имаме си злодей в образа на Мартин. Видяхме битка майка срещу дъщеря. На всички е ясно , че няма да е кървава. Майката ще си пази детето , което е правилно , но безинтересно. Изчерпа се .
 Най - големият грях , който можеш да допуснеш в ИВ е да не се раздаваш на МАХ. Това ти осигурява бърз еднопосочен билет за дома

# 2 050
Като е двустранно нарушение - със самопризнание дори, служебната номинация трябваше да е Виолета срещу Денислава

# 2 051

кога е разкрила? Защото помня, че Мартин спекулираше за номинираните от Гладиаторите. Иначе, че Рълев го отнесе пак - то това него си му е хоби. Коалиционните му партньори да се опитват да го спъват без да искат даже.

За мен беше смешно как Рълев до последно се прави на бавноразвиващ и беше единственият който не разбра какво беше това видео. Малко жалко ми се видя на мен - удавник за сламка.

# 2 052
Виолета май нещо наистина е раздразнила бога на игрите. Иначе си беше малко лицемерно твърдението че много държат на правилата Grinning
А пък май Виолета се оказа че е първият играч от 5 сезона който е споделял информация с гругото племе.Joy

# 2 053
  • Другата България
Изобщо не е пребита Виолета, абсолютна артистка е, от най-големите.
Така, както не можеше да повдигне частите на пъзела, така утре ще отнесе Цвети, със сигурност.
Съвсем ни взеха за канарчета.
И ако това беше наистина НАКАЗАНИЕ, то след като Виолета публично оповести, че и Дени е направила СЪЩОТО, следваше да има наказание и за нея. А ще има ли? Неее, няма.
Поне за това “познах“, за гръмкото изказване на Ралица снощи относно “правилата“, че ще има много смях с него.

# 2 054
  • София
Става все по-отблъскващо всичко. Може би е по - добре Момчил да излезе с контузията.  Всичко е тотално омазано от продукцията.
За случая Виолета и Дени трябва да си понесат наказанията.

Общи условия

Активация на акаунт