💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 294
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 100
  • София
Ако Виолета бие, не трябва да получава грошовете на Цвети. Иначе ще е подарък, а не наказание.
Не мисля, че съществува вариант да не ги получи...
И аз, но пиша как е редно според мен. Все пак, ако ще наказват, да наказват, а не да я правят по-силна.

# 2 101
  • София
Ако Виолета бие, не трябва да получава грошовете на Цвети. Иначе ще е подарък, а не наказание.
Да, това ще е грубо нарушаване на правилата Trollface

# 2 102
Благодаря за хубавата компания, искрено ме разсмяхте няколко пъти тази вечер, а това си е сериозно постижение, уверявам ви.. Wink Лека нощ!

# 2 103
  • софия
meis, караш ли ми се или съм се объркалА?😀
 За мен дъното е, че продукцията така грубо погазва всякакъв опит за стратегия, за мислене и за какъвто и да е ход, който не и изнася. За това, че стигнаха до там, да наложат пълно мълчание на героите си, защото изнагляват с всеки изминал сезон. Ако проговорят ще се окаже, че совите изобщо не са това, което са. От това губим ние. Все повече ще се котират немислещи или няма да искат да направят какъвто и да е ход, защото знаят, че няма смисъл.
 Така че, ще те помоля да ми позволиш сама да си преценявам кое е моето дъно.

# 2 104
Аз да съм на Цвети щеше да ме е яд, защото щях да изпукам тия 100 гроша ей тъй, напук. Ако падна поне да не ми вземат парите, ако бия - с още 100 напред, ама да им разваля рахата.

# 2 105
  • BG-DE
Ти пък, тук всичко е възможно, ще измислят, че е глоба за подсказване и липса на отдаденост, например 😂😂😂

# 2 106
  • Sofia
Тази точно продукция да говори за справедливост и възмездие... И толкова хора да продължават да се връзват, направо недоумявам... Ще си лягам.
За протокола – не харесвам Виолета. Да не реши някой, че й адвокатствам.

# 2 107
  • София
Значи в момента ако помислим малко по-трезво, с този прецедент от продукцията отвориха врата за бъдещи стратегии:
ако имаме вече номиниран слаб играч от дадено племе, след това някой от същото племе може да се направи че предава информация на другото племе и така да си получи служебна номинация, заобикаляйки останалите от племето.
Разбира се вероятността следващият път продукцията да избере други правила от торбата "според-зависи" клони към 100%

Аз да съм на Цвети щеше да ме е яд, защото щях да изпукам тия 100 гроша ей тъй, напук. Ако падна поне да не ми вземат парите, ако бия - с още 100 напред, ама да им разваля рахата.
И аз щях да отбележа същото: така реално прецакаха Цвети, която не можа да си избере съперник (Теди)

# 2 108
Йес би, Вили, сипи й на Ралица, малеее какъв кеф ми направи 🥳🥳🥳

Крайно време беше някой да прояви смелост и да опонира на провокациите на водещата, която удобно подема друга тема като я затапят.

# 2 109
Нямам нищо против саботажа, независимо дали идва от неприятната ми Виолета или симпатичните ми Мани и Фейгин. Стига да не се прави напук, а със стратегия - и в двата случая е така.
За мен е тъпо подобен тип наказание за предадената информация. Коректното щеше да е анулиране на номинацията на Цвети, служебна такава на Виолета и или номинация за Дени, или ново гласуване, без право да се избира Цвети. Абсолютно равносилно е на връщането на Крум, задето Ива е сгазила лука.

Тоя сезон е пълна пародия откъм правила, продуцентите да не се сърдят на каста за ниския рейтинг - каста е златен с всичките си кусури. Те са кривите.

# 2 110
Много са ми неприятни всички участници без Момчил.

# 2 111

И аз щях да отбележа същото: така реално прецакаха Цвети, която не можа да си избере съперник (Теди)
Тя пак нямаше да успее, но поне нямаше да им ги даде наготово. Така наказаха всякава стратегия, дори и дребнавата и сега Виолета ще е с двеста напред.

Искрено ще ми липсва Цвети. Виолета надигра Мартин и той трябваше да е напуснал, тя да е в Старейшните и играта да има толкова много други линии и нишки, но с едно малоумно решение Продукцията си почна с мацането.

# 2 112
  • София
Радо може да не е лошо момче, но на мен ми е доста скучен..Млад човек, пък не виждам някакъв живец и показване на емоции..Говори монотонно и премерено или много се пази или си е такъв. Прекалената му обраност ме плаши, човек не знае какво си мисли, какво изпитва..Нещо не мога да го харесам.

# 2 113
Дени и Виолета са нарушили правилата обменяйки си информация. Вили, че е номинирана Цвети, а Вили, че ще номинират Дунев, ако паднат.
Защо само Виолета е наказана с номинация, а не наказаха и двете да идат на номинационна битка, щом и двете са нарушили правилата?! Trollface

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 23:02 от sineva 1

# 2 114

Общи условия

Активация на акаунт