💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 189
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 640
  • София
Ее сефте виждаме несправедливости, изгониха Цецо за нема нищо, държаха Дундунева до безкрай, сега пък дадоха грошовете на Виолета..Ние сме претръпнали..

Пак бързо давайте валериана на Крум..

# 2 641
Ако Крум беше взел предимство, то щеше да е нещо от сорта на 10 секунди преднина, каквито и винаги са били предимствата - незначителни.

Цветенце сладко, момиченце чисто, смачкаха те, изплюха те, но ти с усмивка си тръгна. Браво, слънчице.

# 2 642
Имам два коментара за битката:
1. Цвети е по-добра на трасето. Минава го по-бързо и лесно, но допусна грешка. С цел да навакса предимството тръгна да 'спринтира' и натрупа умора. После два курса плуване я срутика. Плуването изтощава. Това е грешна стратегия.
2. Виолета минава трасето добре за годините и състоянието си. Всички играчи коментират, че колкото по-напред в игрите са, толкова по-извън форма, заради липса на тренировки, диета и тн. Тя се справя добре, но не толкова добре колкото е минавала същите компоненти преди седмици (не знам дали заради контузия или просто по-слаба форма).

Предимството е огромно. Нечестно огромно.

И двете ме дразнят. Цвети е мрънкало и забравяме как вчера прецака Амазонките, като им отмъкна Цецо с цел "да ги отслабим". Играла, спала и (не) яла с тях, а в следващия момент им отряза крилата. Цвети е също така лицемерна, сменя коалиции и играчи. Отвърна се от Радо и Рълев, защото я обиждали и подценявали, защото я питат дали е сигурна, че може да мине някой компонент. В следващия момент Крум рита и псува, че тя им пропиля играта с топчето, но тя е глуха и необидчива от това избухване. Не ми харесва как я изкарват светица в момента, а тя самата олицетворява себе си с 'доброто'. Ами не.

Виолета е откровено отровна, както винаги. Няма качество, което да се хареса у нея, освен чисто физическите й възможности.

# 2 643
  • София
Искам ги на лайф да коментират предимството сега като гледат!

# 2 644
Кофти, много кофти изиграха Цвети продуцентите! Два пъти да мине водното трасе, при условие, че не плува! Това ако не е подарена победа на Виолета, здраве му кажи! Разочарована съм много! От Продукцията!

# 2 645
Поне осигуриха на Цвети достойно отпадане.
А богатството  вероятно ще падне в джоба на Рълев на следващ етап.

# 2 646
Скандално предимство, не смятам че който и да беше с едно топче повече, можеше да го навакса.
Простакесата остава. Че и театро със сълзи играе.

Пълна стъкмистика от страна на продукцията.

# 2 647
  • тук и там
Срам!!!!! Виолета се разрева, щото е ясно, че не спечели честно. На всички им е ясно. Това не беше предимство, това си беше предрешен резултат. Мен ме беше срам да гледам. Достойно представен е на Цвети, резил за продукцията и за Виолета. Победа в която нямаше никаква чест и достойнство.

# 2 648
Айдееее, Жоркатаа!

# 2 649
Вилито плуваше като крокодил от документалка на Нат Джио. Баба Кроки даже пусна и крокодилски сълзи. Ама не за зрителите, а за Ралица, която беше много доволна от това театрално представление, съдейки по снизходителната ѝ усмивка на опрощение.
Направо бляк беше сценарият днес, ама пак постигнаха целта си - бурни реакции на битка, която за много зрители беше безинтересна поначало.

# 2 650
  • София
Оооооооо Аквамен утре!
Мачкай Жорееееееее

# 2 651
  • Брюксел / София
Калоян вЕрно ли мрънка, че с Крум са останали само двамата?! А, какво да кажат Рълев и Радо?!

# 2 652
  • София
Поздравления на кралската 👑 кобра 🐍. И много добър опит на продукцията да прикрият намеренията си, като изместят фокуса върху предимството на Рълев и загубата на Крум. Истината е, че те предрешават битката, като дават не един, а два изключително продължителни водни курса, които изглеждаха непосилни за Цвети. Поздравления и на Виолета за минаването по трасето, нека когато сме "контузени", все като нея да сме. Тя се забави единствено на елементите, свързани с точност, а те не са повлияни от контузиите ѝ.

Радвам се и за потенциалния имунитет на Рълев, но щеше да е в пъти по-добре да има право са отслаби другото племе, като открадне някого.

# 2 653
Утре ако Рълев познае ,ще си спечели личен имунитет.

# 2 654
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз съм възмутена първо от чисто човешка точка и второ защото продукцията явно мисли зрителите за дебили. Цвети мрънкаше, беше ми досадна, не я харесвах, но чувството ми за справедливост не позволява по никакъв начин да приема как продукцията се изгаври с нея, отне и грошовете и за капак я разкараха като ненужна вещ, отвратително беше за гледане.

Общи условия

Активация на акаунт