💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 213
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 670
Е прекалиха . Никога не е имало толкова голямо предимство, особено в елемента, за който се знае , че е непосилен за единият играч. Следващата фаза на прекаляване е - да дадат наградата не на финалиста. При това с изречението - браво ти спечели , но не ни кефиш и нищо не получаваш  Joy
Абе , така и предположих, че Цвети ще е аут , понеже няма тежест в предаването Подозирам, че Вила няма да успее да си изхарчи грошовете обаче.
Оу Виктор май е симпатяга ..жалко ,но  сигурно няма да го гледам в ИВ 6 Joy

# 2 671
  • Другата България
Сетих се друго.
На Мартин разговора с дъщерите кога ще го видим?
Покрай нелепостите с Виолета другия “злодей“ съвсем го забравиха.

# 2 672
  • София
Продукцията: Виолета, наказана си, вземИ тези 200 гроша.
Да се самоцитирам от преди час. Това можех и вчера да го напиша по време на съвета и пак щеше да е вярно.

# 2 673
  • софия
Цвети, благодаря, че ни даде част от себе си. Благодаря, че беше такава, каквато си. Красиво момиче търсещо себе си и искащо да се докаже пред себе си най-вече.
 Успех в живота, убедена съм, че ще бъдеш прекрасна жена и нека само добри хора да са до теб по пътя ти!
 И слушай Гого, наистина много има какво да попиеш от него.

# 2 674
  • sofia
Много ми е странно. В какъв момент и как Цвети излезе “борбена”? Знам, че Вили си я мразите ама Цвети как излезе герой? Това момиче се прояви като супер безхарактерно и мекушаво, и много по-егоцентрично може би от всяка друга жена в предаването. Ако някой ми каже накратко какво се харесва в нея, ще съм супер благодарна.
Не е въпрос за харесване, а за чувство за справедливост, както някой отбеляза по-напред.

# 2 675
Честито на Виолета! Game Die

# 2 676
Сетих се друго.
На Мартин разговора с дъщерите кога ще го видим?
Покрай нелепостите с Виолета другия “злодей“ съвсем го забравиха.
Като старейшини отидат на Съвет, както беше при Гатю.

# 2 677
  • София
Дадоха й предимство, каквото никога досега не са давали.
Миналата година (не е толкова отдавна, та да сме забравили) Алекса имаше идентично предимство и то на много по-късен етап от играта.

# 2 678
Очертава се много яка битка утре!

# 2 679
Аз пък се чудя кой може да измисли такъв долнопробен сценарий, изграден върху истории с неприятно съдържание!?
Това се очаква от ( цитирам Ванга) - "Болните от нелюбов 'ора''.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 22:44 от mery_poppins1

# 2 680
Утре най - накрая ще се насладя на страхотно плуване между двама професионални плувци. Разгеле.😃 Досега само на първата битка с изгубеняците Мишо и Васко имаше нещо подобно. Естествено Радо и Калата ,ама тях ги пуснат в кадър за секунда и после гледам някой като Гатенце или Цвети, че да е по- забавно на зрители. Ох дано сега след отпадането и на последната жилетка повече водни битки да гледаме.🤞

И Мери , капитанската предстои. Тогава ще се чуе, те може и затова да му дават имунитет на Рълев, че ако дойде Мастагарков с два допълнителни гласа и грошове, да не им изхвърчи и вариант Б за победител.😉😁

# 2 681
Този Виктор ми е познат отнякъде.
Освен в Черешката, май и в друго предаване участваше?

# 2 682
  • София
Адски нечестно и грозно.
Обаче, аз пак да запея моята песен - като си гледал 4 сезона, че продукцията си прави каквото си иска и както си  иска, що щеш в сезон 5, че и за справедливост говориш. Няма такъв филм тук. Има само смачкване и уронване на достойнство (Дунев - олимпийски шампион, каква мишка излезе). Колко години си градил имидж, ами дъщеря ти как ще се чувства? Не знам, аз и за гарантирани 100 000 не бих си го причинила. Камо-ли за евентуални.
Аз обаче имам въпрос - на никого ли не му хрумна, че всичко това беше сценарий?
И гафът на Виолета, и хващането ѝ и порицаването ѝ пред строя. За да може да я изкарат на битка срещу Цвети и тя да вземе 200 гроша.
?!?
Всичко си беше сценарий!

# 2 683
Дадоха й предимство, каквото никога досега не са давали.
Миналата година (не е толкова отдавна, та да сме забравили) Алекса имаше идентично предимство и то на много по-късен етап от играта.
Срещу всичките му грошове и прокламирано като "огромно предимство". Не си спомням дали му спести минаване по трасе, но мисля, че просто топчето беше там, тъй като топчетата се вкарваха едно след друго.

# 2 684
Утре ако Рълев познае ,ще си спечели личен имунитет.

Сега и него ще го бутат.

Общи условия

Активация на акаунт