💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 968
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 910
Много Харесвам  Момчил. Комплексен участник, готов винаги за битки. Не се крие, не мишкува, не се плаши както някои, които половин сезон все още чакат.... нали Момчил не влиза в конфликти, има си мнение по въпроса и го отстоява. Ми харесвам го.
Не веднъж съм за явявала, че Момчил и Рълев са ми фаворити
Сега аз не разбрах много питането. Трябва да харесваме аутсайдерите ли? Я някой да ми разясни

# 2 911
А защо да не харесвам Момчил?

# 2 912
Имам предвид , че "бутането" , може да е очеизвадно - примерно връщат те без особено основателна причина в играта - РР , Крум . Дават ти очеизвадни предимства , еднокомпонентни игри , където противника няма шанс. Обикновено , такива "бутанки" са за прах в очите и погрешно насочване на вниманието към определени играчи, които да бъдат считани за протежета.
Истинската протекция обаче спрямо реалните "бутани" си е направена съвсем завоалирано.Рълев всъщност никога не е бил изложен на реална опасност от отпадане , в началото имаше елиминация срещу -играчи баласт. След това когато стана по-напечено - махнаха главните му врагове по доста измислен начин . Така, че за никого нищо не можем да твърдим.

Имам предвид, че Иван,  си печели игрите с умения е едно на ръка, и че качествата му на терена не са фотошоп, но протекция от страна на продукцията също може да има , като се изразява във внимаване с кой се пада на битка, да липсват компоненти на терена  в които е тотал щета и прочие , да не бъде твърде често рискуван в елиминации . Ако всичко беше оставено на самотек - Гатьо и Виолета , всяка седмица щяха да пращат Момчи и Рълев на битка , докато се изпотрепят

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 16:24 от AuroraBB

# 2 913
Добре, Цвети не може да плува, но ако предимството беше САМО топчето, а Вили трябваше да минава още веднъж водното трасе Цвети щеше да я бие, въпреки че не може да плува.
Виолета приключи ,а Цвети беше на първия понтон ,още на отиване.Да приемем ,че Виолета тръгва в този момент за второ водно трасе ,което само трябва да мине ,а топчето и е вкарано заради предимството.Искаш да кажеш че Виолета нямаше да стигне и задмине Цвети?

# 2 914
Не знам дали нагласената игра и подарените грошове се усладиха на Вила, но се затвърди като най-мразения участник. Да я цитирам: "Повръща ми" се от нея.
Халал да са им и позициите, които ще заемат, и наградите, и ролите на Виолети, щерки, зетьове и компания.
Успех на Цвети в живота! Прекрасно се представи това момиче и като позиция, и като игра, и като психика. Плюс още 1 глас за нея и от мен 💕

# 2 915
  • Sunshine state
Да не забравяме и как Маман винаги счита победите на други играчи битки за "късмет".
Нейната не беше късмет, ами направо подарена, но едва ли ще го отчете това. 😵

# 2 916
Цвети щеше да има шанс ако предимството на Виолета беше - Първото топче. Тя дори се зарадва, когато "изравни". Но предимството на Виолета беше всъщност - Последното топче, а Цвети нямаше как да направи втори път водното трасе.

# 2 917
  • София
Довечера на същата битка, мъжете ще ни покажат, защо игрите не могат да се спечелят от жена! 😬

# 2 918
Много Харесвам  Момчил. Комплексен участник, готов винаги за битки. Не се крие, не мишкува, не се плаши както някои, които половин сезон все още чакат.... нали Момчил не влиза в конфликти, има си мнение по въпроса и го отстоява. Ми харесвам го.
Не веднъж съм за явявала, че Момчил и Рълев са ми фаворити
Сега аз не разбрах много питането. Трябва да харесваме аутсайдерите ли? Я някой да ми разясни

Вярно, че много не ѝ се разбира. Даже си мисля, че и тя не се разбира. Но, ако съм разбрала, а може и да не съм - смята, че Момчил е аутсайдер, а поведението на Виолета  и Мартин е едва ли не приемливо щото имала такива и в живота, а ние искаме да им нашокаме канчето. И се възмущава как може да харесваме аутсайдери като Момчил.

Даже не съм сигурна дали е наясно със значението на думата аутсайдер.

# 2 919
  • София
Цвети ми е симпатична. То си е дете още, но не можеше да победи с или без предимство.
Иван, Радо и Момчил ми харесват.
Виолета си играе ролята.
Дунев ми е най-неприятен.

# 2 920
  • София
Виолета приключи ,а Цвети беше на първия понтон ,още на отиване.Да приемем ,че Виолета тръгва в този момент за второ водно трасе ,което само трябва да мине ,а топчето и е вкарано заради предимството.Искаш да кажеш че Виолета нямаше да стигне и задмине Цвети?
Малко влизаме във зоната на "Ако баба ми беше дядо". Никога няма да знаем със сигурност дали Вили щеше да мине Цвети. Просто и двете бяха много уморени накрая и колко време би отнело второто минаване на водното трасе за всяка изисква способностите на Ванга. Фактът си остава, че това беше практически непреодолимо предимство: най-голямото давано досега на многокомпонентно трасе. Дали е било умишлено, не се наемам да твърдя. Познавам достатъчно тази продукция , за да кажа че най-вероятно е просто от некадърност и липса на преценка на това колко време може да се забави човек на всяка една част. Тестерката им минава повечето неща за секунди, ама повечето участници не. Пресен пример: кастинг битката на Милен от с2: който е решил че тези юнаци по 120к кила ще минах и халки и въже по 10 пъти, направо си е садист (последното всъщност си е чистата истина, ама това е друг въпрос)

# 2 921
Да не забравяме и как Маман винаги счита победите на други играчи битки за "късмет".
Нейната не беше късмет, ами направо подарена, но едва ли ще го отчете това. 😵
Да, и на мен ще ми бъде интересно как Виолета ще коментира собствената си видно предрешена битка, че и позлатена? 😉

# 2 922
  • При семейството си
Довечера на същата битка, мъжете ще ни покажат, защо игрите не могат да се спечелят от жена! 😬
Да, чакам с нетърпение да видя тази, същата битка довечера. Жорката беше истинско удоволствие да се гледа, особено във водата.

Воплите за Цвети ми идват вече малко в повече. Все едно Виолета отстрани сигурен финалист.

Едит: За тези, които тестват трасето. Да, в един момент когато Цвети беше на понтона с гредите, Димо каза “остават и’ 30 секунди, за да вземе топчето” (явно от другия, със сандъка) и миг, секунди след това  битката приключи. А пък Цвети сигурно го взе първия път това разстояние за поне 3 или 13 минути.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 15:54 от Elpis

# 2 923
  • софия
Минавам следобед с валидол. Всеки е добре дошъл да се почерпи, че взех да се притеснявам.
 То патос, то чудо, драма, шоГ и боНба.
 Довечера чакам да видя една хубава битка със силни и здрави хора. Снощи си беше мъка за гледане. Едната без особена воля за победа, на другата само воля и беше останала. Накрая и двете виновни, сал Фродо доволно примлясква.

# 2 924
Довечера съм за Виктор. И Жоро ми е симпатичен,  но искам малко разнообразие. А пък и Рълев ще заложи на ветерана (най-вероятно) и ще настане една скука,  ако познае. То имунитети , грошове. Крум и Калоян хептен няма да имат шанс. Няма нищо по-скучно от това една коалиция набухана с предимства, да доминира.

Общи условия

Активация на акаунт