💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 157 012
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 895
Най-бутаните участници този сезон - майка и щерка, Рълев и Мартин. Много ясно откъде ще изскочи победителя. С всеки сезон продукцията се дъни все повече и всичко става очеизвадно. Как изведнъж решиха съюзниците да залагат - Рълев като не можа да си спечели на капитанска имунитет, ще му набутат сега. За Мастагара едни 50 гроша и почти безполезни два гласа? За леля Вили награда 200 гроша за погазване на правилата и мега силното предимство. За дъщеря и съм убедена, че няма и да има наказание. Тя сигурно отначалото ще ревне и ще и се размине. Или пък някак ще и дарят грошовете на Момчил направо. Елвиса няма какво да го коментираме - те буквално промениха правилата, за да не отпадне. А, пропуснах и Дунев и Оряшкова, които ги кътат и уважават. Реално Оряшкова не толкова - тя стабилно си отвися на реката. Ама Дунев ще го запомня на леглата в резиденцията как праща другите да трупат самочувствие и да се доказват и чака Никол.

# 2 896
Е, на неспечелената от Рълев капитанска решаващата роля не беше ли на секундантите?

# 2 897
Аз не мисля, че Pълев е бутан, pеално както са пpецаквали Pадо, така и него.
Още миналата седмица обявиха, че съюзниците ще залагат, казаха го на Стаpейшините. Спокойно можеше всеки дpуг да е на неговото място, а Кpум си имаше напълно pеален шанс.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 14:05 от Clouded

# 2 898
  • София
Аз не мисля, че Pълев е бутан, pеално както са пpецаквали Pадо, така и него.
Още миналата година седмица, че съюзниците ще залагат, казаха го на Стаpейшините. Спокойно можеше всеки дpуг да е на неговото място, а Кpум си имаше напълно pеален шанс.
Е, те като осуетиха идеята му да вземе грошовете на Цвети и еднолично ги присъдиха на Виолета в същия епизод, в който показаха, че тя играе с Денислава и Дунев, пак го "бутаха" Рълев. Sweat Smile Това е в глас пустиня.

# 2 899
  • Milano
Аз чета и не мога да повярвам колко хора твърдят, че Рълев е Бутан. Аз в него виждам много подготвен и комплексен играч.
За това дали Виолета е мошеник съм раздвоена. От една страна не съм почитател на саботажите, от друга смятам, че независимо дали ни харесва или не, там вътре всеки има право да развива стратегията си, да прави каквото е нужно, за да стигне по-далеч. И определено не смятам, че всички и навън са такива, каквито са вътре в игрите. Ако говорим а Бутан играч, то определено не смятам, че Рълев е избраника на сезона. Както вече писах миналата година предимството също беше едно топче по-малко. Но на човек, който не може да плува да му дадеш да минава два пъти баш водата си е.. нечестно най-малкото. 😀

# 2 900
  • София
Всеки участник, за когото има слухове, че е потенциален краен победител, е бутан. Това идва от когнитивния дисонанс, който създава у хората идеята, че техният фаворит е загубил, и за да се пребори въпросният дисонанс, загубата трябва да бъде рационализирана. Различно е това да обявиш Мани от Сезон 3 за "бутана", знаейки че тя очевидно няма да спечели, и да обявиш един от най-подготвените участници в сезона за същото.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 15:03 от La Vikinga

# 2 901
Темата започва да става леко досадна. Повече от 300 мнения едно и също. Поредното възмущение от продукцията и как този или онзи бил Бутан. И всичко това повторено и повторено и повторено.
Абсолютно съм против Вила. Но прочетох няколко мнения с които съм напълно съгласна. А именно - ако не можеш да плуваш добре не си за този формат. Пети сезон е, не първи. Всеки който се е явил вече би трябвало да е наясно, че без добро плуване няма как да стигнеш напред.Това е.

# 2 902
Виолета как възмутително омаловажи своето предимство пред съотборниците си - "имах едно топче преднина", иначе е много "директна, откровена и принципна", ама друг път.

# 2 903
Виолета как възмутително омаловажи своето предимство пред съотборниците си - "имах едно топче преднина", иначе е много "директна, откровена и принципна", ама друг път.

Аз го очаквах, даже си мислих, че ще е по-зле. Калата и Крум бързо я хванаха и разясниха, че не е било само едно топче.

Калата ми е толкова симпатичен, беше единственият, който отиде да види дали Цвети е добре след като онази жена и Рълев я нападнаха ("погледни ме в очите като ти говоря" - после се чуди защо Цвети не иска да говори с него; очевидно не му е в кръвта да бъде такъв, а се води по онази жена и се почувства зле), вчера пак Калата беше единственият, който попита дали Цвети е била добре....

За мен и Калата и Цвети са силни играчи, които попаднаха сред хора, които ги подцениха до известна степен и не им дадоха място за изява. Калата, ако игра с Радо и Рълев нямаше да му е толкова комфортно и щяхме да гледаме съвсем друг играч, според мен, а сега е просто един "пъзелист", който плува добре.

# 2 904
Хора, на мен обаче не ми е ясно защо толкова голям брой подкрепят(е) Момчил: това предаване е представителна извадка на обществото, което ще рече, че 80% и в Бг мама, и в реалния живот, и в Игрите не са/сте аутсайдери, а имат/е прилична 'социална игра' и ще са/сте с мнозинството. Защо, бе хора, защо?

Дали не е проява най-накрая на съкровеното желание да поставите агресорите на мястото им и да отдадете дължимото на достойните...? Аз винаги, на всяка фаза от живота си, съм имала една Виолета в обкръжението си. Даже и Мартин съм имала понякога. И знам, че ако от тия зависи заплатата ми и семейството ми, не мога да си кажа какво точно мисля. Но в Игри на волята, където от 30 човека само един ще спечели, защо им е да се спотайват? Половината участници се направиха за резил. А всъщност може би не.  Казват, обявяват, че са се представили достойно. И те самите го вярват и са убедени в това.

Затова и недоумявам: ЗАЩО БЕ, ХОРА? ЗАЩО ВИ Е ЛЮБИМЕЦ МОМЧИЛ???

# 2 905
Всеки участник, за когото има слухове, че е потенциален краен победител, е бутан. Това идва от когнитивния дисонанс, който създава у хората идеята, че техният фаворит е загубил, за да се пребори въпросния дисонанс, загубата трябва да бъде рационализирана. Различно е това да обявиш Мани от Сезон 3 за "бутана", знаейки че тя очевидно няма да спечели, и да обявиш един от най-подготвените участници в сезона за същото.
Всъщност , не всеки влага един и същи смисъл в определението "бутан"

# 2 906
Хора, на мен обаче не ми е ясно защо толкова голям брой подкрепят(е) Момчил: това предаване е представителна извадка на обществото, което ще рече, че 80% и в Бг мама, и в реалния живот, и в Игрите не са/сте аутсайдери, а имат/е прилична 'социална игра' и ще са/сте с мнозинството. Защо, бе хора, защо?

Дали не е проява най-накрая на съкровеното желание да поставите агресорите на мястото им и да отдадете дължимото на достойните...? Аз винаги, на всяка фаза от живота си, съм имала една Виолета в обкръжението си. Даже и Мартин съм имала понякога. И знам, че ако от тия зависи заплатата ми и семейството ми, не мога да си кажа какво точно мисля. Но в Игри на волята, където от 30 човека само един ще спечели, защо им е да се спотайват? Половината участници се направиха за резил. А всъщност може би не.  Казват, обявяват, че са се представили достойно. И те самите го вярват и са убедени в това.

Ъъъ, това не може да е сериозно? Шегуваш се нали?

# 2 907
  • София
Всъщност , не всеки влага един и същи смисъл в определението "бутан"
Така е, Виолета например в предаването го използва в противоположния смисъл: "могат да ми бутнат играта", то могат да бутнат участник и към изхода. Но когато "бутан" се използва, за да опише конкретно Рълев, се има предвид, че продукцията му помага. Въпреки че дните, в които той е бил в изгодна стратегическа и социална позиция в тази игра, все още се броят на пръстите на едната ми ръка.

# 2 908
  • София

Не разбрах въпроса Simple Smile
Обособи се... ако обичаш Grinning

# 2 909
  • София
Това е все едно да питаш "Защо си фен на Левски (или на ЦСКА)?"

Общи условия

Активация на акаунт