💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 157 012
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 880
  • София
Крум за Цвети

Калоян за Цвети

Зорница за Цвети и с остри думи по адрес на продукцията (на конспираторите се отваря работа да предвиждат нейна загуба в кастинг битката 😋 )

Дани викинга за Цвети

Генчо за Цвети

Румен Радев за Цвети

# 2 881
  • Sofia
Копирам мнението си от другата тема. След снощната явна подигравка, рязко загубих интерес. Пределно ясно е, кой е определеният победител. Халал да им е, да си го ползват със здраве. Ще догледам формата от чиста доза инат и любопитство, как точно ще извъртят нещата, че за пореден път да спечели не най-комплесният и можещ, а избраният! И не на последно място, с очакване за момента, в който ще "духнат под опашката" на тази провинилата се, която така щедро наградиха снощи.

# 2 882
Според мен Цвети и без предимство щеше да отпадне. Виолета си беше вкарала всички топчета и имаше само едно минаване по плувното трасе, което Цвети тепърва започваше. А тя на първото плуване се умори , а на второто не знам как щеше да го завърши изобщо, да мине обръчи , че после и топче да вкарва. Продукцията просто си върза гащите с това предимство,  за да не би стрина да е наистина контузена и да им обърка плановете. На тази битка единственият и шанс на Цвети може би беше срещу Оряшкова заради тръбата или евентуално Теди ,ако тя се забави на целенето. Всеки друг в тази битка , слагам предимството настрана , мисля, че би я победил. Точно затова написах , че това е показна битка от продукцията, че колкото и да си атлетичен на суша без плувната част не можеш да стигнеш далеч в ИВ. И това щяхме да го видим още в първата битка срещу Васко, ако той не беше контузен. Тогава късмета на Цвети проработи, но то не може все на късмет да ти е. А относно подаряването на грошовете на стрина вече сте се изказали с почти всичко съм съгласна. Очеизвадно бутане от страна на продукцията с цел да има жени във финалната седмица , защото те не останаха. Оряшкова съм убедена ,че ще я порежат и тя има слаби компоненти, Пенелова е в ролята на употребената резерва, зрителя не е емоционално свързан с нея заради по- късното и влизане и затова не им е угодна за финалната част. Близначката нещо е наказана, липсата на синхрони и освен това не им е достатъчно харизматична. И те остават в ролята на злодеят Вила и щерка и. Ама си мисля, че и щерката ще порежат заради нарушаването на правилата. И планът за изцяло женско племе с цел повече жени на финал се сгромоляса страхотно, а снощи продуцентчетата стигнаха под дъното в опит да спасят поне фрагмент от него.

# 2 883
  • При семейството си
Намесата, сценарият на Продукцията не беше срещу Цвети, а точно срещу Виолета, предимството не беше измислено за Виолета, а за Цвети и както се вижда, за пореден път, успяха.
Цвети беше номинирана, Цвети нямаше реален шанс на тази битка срещу никой друг участник. Тя е трагична във водата, нито плуване (да въртиш в кръг по гръб), нито дишане, нито сила. Виолета не е във върховата си форма, факт.
Изправиха Виолета срещу нея, злото срещу доброто. Ако Крум беше спечелил предимството, ако беше спечелило доброто, воала…малцинствената коалиция и доброто, набедено 20 годишно момиче победиха злата Круела, надиграха ги.
В другия вариант, видяхме, четем всички…злата Круела несправедливо печели пред доброто.
Това е пирова победа за Виолета и тя много добре го осъзна, може би сълзите бяха и заради това.
Продукцията погна Виолета, Цвети просто се оказа другият играч в тази сцена.

# 2 884
Скрит текст:
Крум за Цвети

Калоян за Цвети

Зорница за Цвети и с остри думи по адрес на продукцията (на конспираторите се отваря работа да предвиждат нейна загуба в кастинг битката 😋 )

Дани викинга за Цвети

Генчо за Цвети

Румен Радев за Цвети

Diavolo, мисля че това последното не е от Р Р, а от някакъв фен профил на него и Мудева

# 2 885
  • Sofia
Тц, никой не е в състояние да ме убеди, че предимството на Цвети щеше да е същото! Защо си мислите, че се обявява непосредствено преди битката?

# 2 886
Аз, съвсем честно казано, вече не искам Момчил да печели тези компрометирани игри. Даже ще съм доволна ако скоро излезе, за да не се замесва съвсем в тези гнусотии.
Пък на Рълев (не е спойлер, а лични мои наблюдения) халал да му е победата. За мен щеше да е под достойнството ми да спечеля по изключително нечестен начин.

# 2 887
Е, щом и Румен Р е подкрепил Цвети, какво остава за простосмъртни като мен...

Цвети ми е сипатична от самото начало, дори не бях запомнила от визитката ѝ, че е сирак от малка. Има едно закачливо детско слънчево излъчване, заради което мърморенето ѝ не ме дразнеше и бях склонна да оправдавам грешките ѝ. Факт е, че е далеч от комплексен играч и ѝ беше време да си ходи, но начина, по който продукцията я разкара, беше изключително грозен. Но пък ето, че много хора започнаха да ѝ симпатизират.
Очаквам довечера да видя реакцията на Рълев, когато разбере какво предимство е спечелил за Виолета, защото снощи не го видях на масата и да си преценя да си сменям ли трайно фаворита.

Каква е идеята на това marry, f*ck, kill?

# 2 888
Не гледах снощната битка, няма и да я гледам. Явно не Виолета, а продукцията е победила Цвети. Още на съвета, на който Виолета беше наградена... да де... номинирана... ми направи впечатление погледът на това дете, на което му беше ясно, че е "бита карта". Жалко за момичето! От все сърце му желая успех в живота.
Поредното нечестно предимство с цел... сеирът трябва да продължи! Ще ври и кипи около него и... ще бъде забравено с времето... също като безумното предимство, което Мани 1.0 си купи на една от битките. Помни ли го някой? Спестиха й 1/3 от "битката" - плуването до понтона. Оставиха й само да се мушне под един дънер и да нареди едни кубчета, които Неделчо й беше обяснил как се редят...

# 2 889
Денислава и Джаферович

# 2 890
Всъщност много съм доволна от подкрепата която получава Цвети след епизода. Предполагам , във Фейса е още по - напоителна . Според мен получи наградата , от която се нуждаеше най-много . Далече по- смислена от това да остане още една - две седмици.

# 2 891
Денислава и Джаферович

Точно на тази снимка “доведената майка” изглежда по-младата от двете.

# 2 892
  • София
Сега ви чета от снощи коментарите.
Откъде тръгна това за Мастагарков? Какъв Мастагарков при червените?
Пак ли някакви спойлери и не ги криете тук?
Защото ако не е спойлер то какво друго да е.
Поне 10 поста прочетох как Крум щял да победи за да доведе Мастагарков?! :о

Нонсенс

Много ви моля... Не искам да знам нищо какво се случва занапред.
Опитвайте се да познавате сами с това което ви се дава от екрана. Много по-трудно е, но и по-голям кеф. Simple Smile

# 2 893
Дяволче не е спойлер. Предположения са заради великденските яйца ,които напуска продукцията, че някой син ще почервенява.  Мастагарков е физически най- силният при сини и с най- изчерпаната роля там. А и за да запазят интригата на две коалиции той е най- рационалният избор. От там тръгна слухът. А Ралица го затвърди ,като каза на първият съвет при червени " Бог да Ви е на помощ ,като останете само шест." 😆 Отделно  са и "размисли и страсти" на Крум с кой би играл от сини.😉

# 2 894
С удоволствие ще прочета спойлер за това кога си заминава Виолета. В темата за спойлерите се губя, така че ако някой знае, ще съм безкрайно благодарна да ми пише на ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт