💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 976
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 955
Според мен продукцията си избра Иван, защото беше аутсайдъра, "мъченика" на гладиаторите. Или той или Радо щяха да са избраните, но Радо е прекалено тих и безинтересен, както Цвети беше до преди една седмица, та затова избраха Иван.

Иван е перфектният персонаж, на външен вид изглежда слаб, а не е.Има една лудост при него когато влезе в битка, която показва неговата "воля" дори и да не е най-силният. Спомням си как му се чудиха старите гладиатори, като започна да показва тази "лудост".  Подтискан, но хитър. И освен това си има агънце, на което е дал обещание. Много могат да развият сценария с Иван. Дали ще предаде агънцето, дали няма? Няма да се очудя, ако и за това Радо не е никъде по снимките с тях, за да си мислим дали случайно Иван не го е предал (правят го същото с ергенките).

Аз мисля, че Иван знае как да играе продукцията и идването на дамата му даде шанс да се разлисти, с Радо той може да играе само персонажа на "добрият и честният мъченик", а това започна да става скучно на продукцията, след като Мишо дойде. Той трябваше да промени персонажа за да го запазят. И за това стана "злодей" за една нощ. Оттам идва и това непостоянство в държанието му и репликите му. Държи се грубо със Цвети на единият ден (злодея Иван) на следващия се чуди, защо Цвети не му говори (истинският Иван), както и двойните му стандарти, забравя кой персонаж играе.

Тук е по-важно да можеш да играеш продукцията и да казваш и правиш каквото продукцията иска да чуе, от колкот да играеш другите играчи. Метаморфозата е също много важна, зациклиш ли в един образ до там си....

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 18:14 от emotionalwasabi

# 2 956
Да излежда гледаме различни предавания.😁 На първото преминаване на Цвети през плувното трасе, когато тя стартира с плуването Виолета тепърва имаше да минава платформа, лост , да свали три мишени и да вкара топче. Мина всичко това влезна да плува и беше стигнала ринговете , когато Цвети излизаше от водата. Ееее ами съжалявам, няма как да си помисля ,че Цвети би я победила, ако имам предвид първото и преминаване на плувното трасе. Не че нямаше шанс ,но бе почти минимален. Да съгласна съм , че когато играта свърши Цвети точно почваше да минава гредите, но не мисля че това щеше да е достатъчно. И аз искам Вила да си тръгне ,но в случая и Цвети според мен не е голяма конкуренция , а и плуването и е ужасно. И за разлика от наказателната елиминационна битка на Вила, то тази на Цвети не е наказание . Гласуването срещу нея е защото  социалната и игра е много слаба и тя лично направи избор да играе с тази коалиция и то два пъти.😉

# 2 957
На външен вид Рълев съвсем не е слаб, доста си е атлетичен даже и има не само издръжливост, но и физическа сила Grinning

Не е иначе толкова набит като някои други от мъжете, признавам.

# 2 958
Мислех си, че Виолета ще ми е интересен персонаж. Уви, страшно съм се объркала. От онези глупави хора, които седят и крещят, че те всичко си казват, когато никой не ги е питал. Нападателна, арогантна и антипатична. Даже не е това проблемът и бих ги преживяла тези негативни качества, само ако играта 'и беше интересна, уви, доста скучно. Тръби си плановете пред всички, прави си някакви странни схеми, които видимо не се получават. Не знам, кофти и скучен персонаж, даже Жени ми беше по-симпатична, поне имаше някаква мисъл там.

Това с Цвети вчера, не знам дали Цвети щеше да я бие ако нямаше предимство, но със сигурност продукцията искаше да си подсигури Виолета да остане. Това прави цялото предаване доста безинтересно, лично за мен, сори ама като знам какъв ще е изходът от битката - защо да я гледам?

# 2 959
  • София
Адски е бърз Рълев. В тунела се движеше като Ам Гъл 🤣.

# 2 960
И в лека защита на Цвети - не одобрявам това, че влизат играчи , които не могат да плуват, но тя се постара Значи преодоля страха си от водата и се опитва да напредва.

Значи трябваше ножа да опре до кокала,за да "преодолеем" водата ли?
Не,просто в този случай нямаше кой да го свърши вместо нея,нямаше кой да й наваксва закъсненията и иска,не иска,й се наложи да се постарае повече. Иначе щеше да има мрънкане и цупене.
Ясно ми е,че предимството на Виолета беше огромно,но хич не съжалявам,че Цвети си тръгна. Слабо участие,особено на социално ниво.

И моля ви, СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ СПОЙЛЕРИ В ТЕМАТА.
От една такава тук разбрах кой отпада другата седмица. - I.V за теб говоря!! Rage

# 2 961
Не мога да разбера натякването за плуването на Цвети, един вид къде е тръгнала в ИВ без плуване. С лошото си плуване щеше да отвее надутата злобарка като на шега, нали видяхме всички коя от двете изоставаше с половин водно трасе!
Колкото до плуването да припомня, че победителя в първия сезон Добрин беше талпа във водата, а истинския победител Юлиян му предаваше уроци по плуване в басейна на резиденцията.

# 2 962
  • София
Според мен не трябва да включват хора, които не могат да плуват, когато голяма част от битките включват плуване. Най-малкото не е безопасно.
Нали за това са кастингите. Пак казвам, Цвети ми е много симпатична, но в този формат наистина без плуване не става.

# 2 963
Diavolo, който си мечтае игрите да се спечелят от най-добрият плувец, няма ли да каже нещо за важността на плуването? Rolling Eyes

# 2 964
Днес ще е от 20 ч .предаването ,не като всяка събота от 21 ч.

# 2 965
  • София
И защо точно Рълев. Един такъв никакъв
Очевидно не е само той, ако се говори за предварително избран Топ 5, значи останалите четирима са със същите протекции, просто за тях не се споменава много често, заради упорития слух относно... Топ 1. То като стигнеш до Топ 5, полуфинал, ти остава само още една битка до чека, а Рълев е демонстрирал многократно, че има повече от добър шанс да я спечели, така че въпросът може би бил, "защо точно тези петима", аз бих добавила и "мъже".

# 2 966
Абе хора, оставете го това плуване, момичето все пак креташе някак и в този формат без плуване не може,  глупости, без всичко може, стига продукцията да не иска да те махне.

# 2 967
  • Дубай
И в лека защита на Цвети - не одобрявам това, че влизат играчи , които не могат да плуват, но тя се постара Значи преодоля страха си от водата и се опитва да напредва.

Значи трябваше ножа да опре до кокала,за да "преодолеем" водата ли?
Не,просто в този случай нямаше кой да го свърши вместо нея,нямаше кой да й наваксва закъсненията и иска,не иска,й се наложи да се постарае повече. Иначе щеше да има мрънкане и цупене.
Ясно ми е,че предимството на Виолета беше огромно,но хич не съжалявам,че Цвети си тръгна. Слабо участие,особено на социално ниво.

И моля ви, СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ СПОЙЛЕРИ В ТЕМАТА.
От една такава тук разбрах кой отпада другата седмица. - I.V за теб говоря!! Rage
О, съжалявам!В моя защита ще кажа, че коментарът е бил предназначен за другата тема... Винаги, когато се присъединявам към дадена общност/тема, гледам да се съобразявам с правилата и пишещите в нея.Станало е инцидентно, това обаче, не ви дава право да ми държите тон.
И, моля, спрете да ми крещите, писането с главни букви в интернет се приема за викане, а аз нямам проблем със слуха.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 19:07 от I.V

# 2 968
  • София
Цвети как не сети да седне на пясъка на брега и да иска наказание.
Времето дадено за неминаване на препятствие е смехотворно. Мда, наказанията не са това, което бяха, дори идват и с бонус -награда.

# 2 969
  • София
Ами Калоян можеше да предаде някой урок на Цвети в басейна , както Юлиан беше на Добата... Чудила съм се защо не се пробваха ...
Иначе, се сетих за гласуването за Цвети...на Рълев предложиха намаление за 30те му гроша, а на нея не й предложиха примерно 3 гласа, да е реципрочно, щяха точно да й свършат работа (например да номинират Рълев). Ама тя и изобщо не си отвори устата, можеше да опита. Но щеше да се спаси едната вечер, а другия ден пак тя щеше да е. Явно затова беше и толкова отчаяна, то си беше предрешено.
Доколкото разбрах не й е бил лесен живота, затова й съчувствам, за разлика от Виолета, тя отвсякъде ме отблъсква. Евала за физическата форма на тези години, но все пак 47 г е, а изглежда на 57 г.

Общи условия

Активация на акаунт