💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 952
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 940
Тя Ива и без грим е много хубава

# 2 941
Ива я помислих за Джаферович.

# 2 942
Цвети щеше да има шанс ако предимството на Виолета беше - Първото топче. Тя дори се зарадва, когато "изравни". Но предимството на Виолета беше всъщност - Последното топче, а Цвети нямаше как да направи втори път водното трасе.

Сама си противоречите с това мнение Simple Smile. Ако "Цвети нямаше как да направи втори път водното трасе" то няма как да стане "Цвети щеше да има шанс ако предимството на Виолета беше - Първото топче".
 Иначе и моето мнение е крайно непопулярно и то е, че Цвети щеше да загуби дори и Виолета да беше без предимство. Тя беше останала съвсем без сили когато свърши играта, а беше едва на първия понтон. Виолета щеше да я задмине без проблем. И това го мисля на база това което виждам, бих казал че съм реалист. Много щях да се зарадвам ако малката беше спечелила, но наистина и бяха "свършили батериите".

# 2 943
Виолета приключи ,а Цвети беше на първия понтон ,още на отиване.Да приемем ,че Виолета тръгва в този момент за второ водно трасе ,което само трябва да мине ,а топчето и е вкарано заради предимството.Искаш да кажеш че Виолета нямаше да стигне и задмине Цвети?
Малко влизаме във зоната на "Ако баба ми беше дядо". Никога няма да знаем със сигурност дали Вили щеше да мине Цвети. Просто и двете бяха много уморени накрая и колко време би отнело второто минаване на водното трасе за всяка изисква способностите на Ванга. Фактът си остава, че това беше практически непреодолимо предимство: най-голямото давано досега на многокомпонентно трасе. Дали е било умишлено, не се наемам да твърдя. Познавам достатъчно тази продукция , за да кажа че най-вероятно е просто от некадърност и липса на преценка на това колко време може да се забави човек на всяка една част. Тестерката им минава повечето неща за секунди, ама повечето участници не. Пресен пример: кастинг битката на Милен от с2: който е решил че тези юнаци по 120к кила ще минах и халки и въже по 10 пъти, направо си е садист (последното всъщност си е чистата истина, ама това е друг въпрос)
Да за това съм напълно съгласна ,предимството беше безумно голямо.Просто смятам че бяха равностойни всяка беше по-добра във своята си част.

# 2 944
Аз все си мисля, че ако Виолета не се водеше контузена и нищо не я болеше, беше си по обичайния начин нахъсана и в играта, Цвети и в първата част нямаше да дръпне пред нея. Но може и да си фантазирам Grinning

Особено от този кадър, където ясно се вижда, че Цвети е по-набита и силна, особена в рамената от Виолета, си мисля, че може би наистина съм подценявала физическата сила на Цвети

# 2 945
Цвети щеше да има шанс ако предимството на Виолета беше - Първото топче. Тя дори се зарадва, когато "изравни". Но предимството на Виолета беше всъщност - Последното топче, а Цвети нямаше как да направи втори път водното трасе.

Сама си противоречите с това мнение Simple Smile. Ако "Цвети нямаше как да направи втори път водното трасе" то няма как да стане "Цвети щеше да има шанс ако предимството на Виолета беше - Първото топче".
 Иначе и моето мнение е крайно непопулярно и то е, че Цвети щеше да загуби дори и Виолета да беше без предимство. Тя беше останала съвсем без сили когато свърши играта, а беше едва на първия понтон. Виолета щеше да я задмине без проблем. И това го мисля на база това което виждам, бих казал че съм реалист. Много щях да се зарадвам ако малката беше спечелила, но наистина и бяха "свършили батериите".

Интерпретираш грешно - нямаше как да мине при такава преднина, няма достатъчно време, а не че не може да мине втори път, тя го бе преполовила

# 2 946
Ако е казано в такъв смисъл ок. За това трябва да се пише ясно, за да не се налагат интерпретации.

# 2 947

Същите доводи за този вид "тихо" бутане могат да се направят за 50% от участниците този сезон. То, само Мастагарков и Цветелин са излагани на опасност по тази логика. Междувременно на участници като Виолета им се осигурява Топ 10 с тези грошове и без дори тя да има намерението да се бори за тях, а гореспоменатият Мартин, технически е отпаднал от състезанието чрез елиминация. Крум поне беше пратен на Чистилището.
Това е защото считам, че топ 5 и финалиста  са предварително избрани , като за образите им се грижат от самото начало. Т.е ако продукцията си позволява , явно да се намесва за да избута напред едни хора(всички го виждаме ) за повече гледаемост до топ 10 да речем(тук попадат дразнещи интриганти и топ атлетите ), какво би я спряло да продължи и нататък .Та това ми е логиката , че Рълев е един от тези избраници, за това и подозирам протекция . Предвид миналогодишното фиаско с победителя, си мисля, че тази година, ще направи всичко възможно , да ни зарадва с приемлив финалист. Но в опитите си да нагласи нещата , стават смешни издънки и ние съвсем подлудяваме )))

# 2 948
И защо точно Рълев. Един такъв никакъв

# 2 949
  • София
Явно е, че продукцията се намесва, но честно не разбирам защо. Нито наградата е нещо уникално, нито рейтинга им се вдига.
Рълев е силен играч и дори без побутване има шанс да победи.

# 2 950
Халките ги минава много по-бързо от Момчил.

Той по принцип е един от най-бързите и издръжливи участници този сезон и няма наистина слаб компонент. Би могъл да победи всеки един от останалите участници в игри, включващи различни компоненти.

Гатьо отпадна и аз вече стискам палци на него Grinning

Иначе и Мастагарков да победи, ще се радвам Grinning

# 2 951
  • Milano
Довечера съм за Виктор. И Жоро ми е симпатичен,  но искам малко разнообразие. А пък и Рълев ще заложи на ветерана (най-вероятно) и ще настане една скука,  ако познае. То имунитети , грошове. Крум и Калоян хептен няма да имат шанс. Няма нищо по-скучно от това една коалиция набухана с предимства, да доминира.

Еми така е, ама няма как никоя коалиция да не доминира. Рълев и Радо от самото начало бяха аутсайдери. Сега изведнъж глътнаха въздух и хората взеха да се нервят. Че те два месеца бяха на дъното на хранителната верига. Хайде Крум малко да глътне водица и да види колко е готино да сте двама срещу всички.

# 2 952
Искам довечера Рълев да спечели. Първо, че ми е един от фаворитите и второ не искам агънцата да гладуват. За стрина и Крум ми е все едно дали ще ядат, но за агънцата не искам

# 2 953
Как бе душко, то туй е терминатор в камуфлаж . Grinning Аз в началото изобщо не го забелязвах, не го отличавах там от Радко Мишко Кало ,едно такова като гол охлюв ..Чак  тук в темата, като започнаха да го спрягат, започнах да го наблюдавам...има доста данни да отнесе и Момчил

# 2 954
Е, то като не показвал слабите му страни и кофти моменти...не знам. На мен още ми е никакъв, даже в момента в коалицийката на Вила ми е неприятен.

Общи условия

Активация на акаунт