💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 932
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 970
Цвети не ми е любимият играч, тъпа стратегия имаше и тя, но ми стана жал. Все едно гледах селяндурите Алекса и Виктория, но в лицето на Виолета. Крайно противно държание. Честно казано, като видяхме дъщеря 'и как я налага, явно е семейна черта.

# 2 971
  • София
Всъщност дадоха кадър на Цвети в басейна не да се плацика, а да плува. Тя има страх от водата. Кофти е, а и трудно се преодолява.

# 2 972
Рълев определено има харизмата на гол охлюв, но трябва да му се признае, че на трасе е изключителен. Откакто се съюзи с Вила, му паднаха задръжките и си показа гадното характерче. Но, по-добре да бутат него отколкото Дунев, Мартин или Оряшкова. Представете си какво ще е, ако някой от тях спечели формата?

# 2 973
И в лека защита на Цвети - не одобрявам това, че влизат играчи , които не могат да плуват, но тя се постара Значи преодоля страха си от водата и се опитва да напредва.

Значи трябваше ножа да опре до кокала,за да "преодолеем" водата ли?
Не,просто в този случай нямаше кой да го свърши вместо нея,нямаше кой да й наваксва закъсненията и иска,не иска,й се наложи да се постарае повече. Иначе щеше да има мрънкане и цупене.
Ясно ми е,че предимството на Виолета беше огромно,но хич не съжалявам,че Цвети си тръгна. Слабо участие,особено на социално ниво.

И моля ви, СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ СПОЙЛЕРИ В ТЕМАТА.
От една такава тук разбрах кой отпада другата седмица. - I.V за теб говоря!! Rage

това дали съжаляваш или харесваш Цвети няма никакво отношение в случая, това предимство беше непреоделимо и възмутително.
"Слабата Цвети" която не може да плува водеше с 60 метра плуване и един понтон на "най-силната" жена в предаването. Решение - една обиколка по малко за Виолета.

# 2 974
  • София
Предложиха на Рълев глас за 30 гроша, защото знаеха, че той няма нужда от него. Както когато предложиха на Крум огърлица и 200 гроша, само защото нямаше да ги приеме. Доста са прозрачни продуцентите в този аспект.

# 2 975
Не мога да разбера натякването за плуването на Цвети, един вид къде е тръгнала в ИВ без плуване. С лошото си плуване щеше да отвее надутата злобарка като на шега, нали видяхме всички коя от двете изоставаше с половин водно трасе!
Колкото до плуването да припомня, че победителя в първия сезон Добрин беше талпа във водата, а истинския победител Юлиян му предаваше уроци по плуване в басейна на резиденцията.
Аз критикувам всеки, който влиза без да може да плува. За мен е грешка на продукцията, не на конкретен човек, още повече Цвети.
 Не искам всимки да са шампиони и медалисти, но поне на елементарно ниво. Като искаш да участваш в ИВ постарай се малко преди да влезеш. Това със жилетките е просто жалко.

# 2 976
Тогава нека критикуваме продукцията, че вкарва хора без плуване. И ги прави победители даже. Или пък да приемем, че това не е толкова решаващо за формата, който ни предлагат.
Аз самата съм тренирала плуване, също изпитвам жалост към жилетките. Ама това да е кусура

# 2 977
Не помня да съм поставила под въпрос предимството на Виолета,което си е 25% подарък от цялата игра.
Както общо имат Виолета и предимството й с плуването и проблемите с водата на Цвети,които коментирам съвсем логично?

На другата - писах с главни букви,за да се види хубаво от всички,защото в рамките на седмица тук попадам на трети спойлер. Как го приемаш ти,не ме вълнува.Факт е,че писането на спойлери тук е срещу общоприетите правила и развалят ентусиазма на нас,остналите,които не сме се отказали от предаването и все още ни е така интересно.

# 2 978
Ех то ако започнем така - защо пускат хора , които един пъзел не могат да наредят - излагат ни като нация

Подкрепям молбата за спойлерите , вече не знам как да чета за да не попадна , то на диагонал, първо и после целия пост, то мъчение...

# 2 979
Или пък едни халки да не могат да преминат?

# 2 980
  • При семейството си
Охх, наистина. От снощи чета все едно е отпаднал един сигурен финалист и топ участник, благодарение на огромното предимство и намесата на продукцията.
До преди една седмица не знаех, че Цвети е един от топ фаворитите на толкова много хора, напротив.
Тя “нарисува” един пъзел, издъни отбора си преди сливането, беше я страх да минава над басейна (“конфликтът” с Радо),  плува с жилетка, една служебна победа, после се спаси от Чистилището със служебно спечелени грошове и изведнъж…топ играч, фаворит и любимец.
Само не знам, сюжетната линия Виолета ли я подсказа на Продукцията или Продукцията ни подготвяше за нея, успешно една седмица.
Злата Виолета как напада беззащитната Пепеляшка.

# 2 981
И в лека защита на Цвети - не одобрявам това, че влизат играчи , които не могат да плуват, но тя се постара Значи преодоля страха си от водата и се опитва да напредва.

Значи трябваше ножа да опре до кокала,за да "преодолеем" водата ли?
Не,просто в този случай нямаше кой да го свърши вместо нея,нямаше кой да й наваксва закъсненията и иска,не иска,й се наложи да се постарае повече. Иначе щеше да има мрънкане и цупене.
Ясно ми е,че предимството на Виолета беше огромно,но хич не съжалявам,че Цвети си тръгна. Слабо участие,особено на социално ниво.

И моля ви, СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ СПОЙЛЕРИ В ТЕМАТА.
От една такава тук разбрах кой отпада другата седмица. - I.V за теб говоря!! Rage

В хората има толкова много страхове, някои от които са почти непреодолими фобии. Гледала съм предавания как с помощта на психолози се преодоляват фобии, но не за 1-2 сеанса.
Затова са моите адмирации към Цвети, че направи крачка напред в тази посока. За мен е важно човек да се движи напред, да се опитва и да не се отказва, да прояви упоритост и желание за положително промяна. Иначе Цвети не ми е фаворит и не ми е била още от началото.

# 2 982
  • София
Васил за Цвети / Гатьо с малки фенчета

Като стана въпрос за най-малките.
Малката ми племенница е плакала снощи, че злата вешица е победила нейната принцеса воин (буквално цитирам) по един нечестен начин, много се е разстроила и майка и ще и забрани вече шоуто, защото много нерви хвърля, не си заслужава. А е мъничка още.
Та не знам какво възпитават тези халтурници ама не отиват на добре нещата...

# 2 983
Хах, наблюдателните съфорумки и съфорумци са съзряли прословутото нарушение на Правилата!! Хем ми е нелепо, нали, това последното, хем би било хубаво Виолета малко да я озаптят.

Трудно ще го съзрят това, при положение че тези кадри не бях излъчени преди съвета.

# 2 984
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз изобщо не съм сигурна, че Цвети щеше да бие Виолета, ако го нямаше предимството. По-скоро може би нямаше, което е съвсем ок, за мен не беше от силните състезатели и е съвсем закономерно да си тръгне в някакъв момент. Не мога да кажа и че съм я захаресвала внезапно повече, отколкото преди. Не ми беше от любимите персонажи - някои неща харесвах /примерно това, че остана вярна на последната си коалиция/, други - не /непрекъснатото мрънкане/. Просто съм много против такива нечестни предимства и битки, които не оставят никакъв шанс на едната страна. Абсурдно е, грозно е и е обидно за участниците и зрителите.
Вярвам, че продукцията, като държаща и ножа, и хляба, си има начини да нареди нещата по желания от нея начин с доста по-елегантни прийоми от снощния.

Довечера ще викам за Жорката, въпреки че не ми се ще Рълев да получи имунитет. Но Георги беше моят фаворит миналата година и няма как да съм за другия участник.

Общи условия

Активация на акаунт