💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 905
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 985
Охх, наистина. От снощи чета все едно е отпаднал един сигурен финалист и топ участник, благодарение на огромното предимство и намесата на продукцията.
До преди една седмица не знаех, че Цвети е един от топ фаворитите на толкова много хора, напротив.
Тя “нарисува” един пъзел, издъни отбора си преди сливането, беше я страх да минава над басейна (“конфликтът” с Радо),  плува с жилетка, една служебна победа, после се спаси от Чистилището със служебно спечелени грошове и изведнъж…топ играч, фаворит и любимец.
Само не знам, сюжетната линия Виолета ли я подсказа на Продукцията или Продукцията ни подготвяше за нея, успешно една седмица.
Злата Виолета как напада беззащитната Пепеляшка.
Е сега пък ,не можем ли да кажем две добри думи и да отбележим явна неправда , за човек , който не ни е топ фаворит и знам , че има елементи на които не се справя . Не може само тези които харесваме да защитаваме , нали уж сме обективни ))
Всъщност има и друга причина- защо така лансираха, един също не чак толкова комплексен играч , който има също милион и една издънки на терена

# 2 986
Тея продуценти от ИВ стигнаха дъното. Абе вие нормални ли сте бе. Какво е това предимство, това е ПОЛОВИНАТА игра ???? Angry
На предната елиминационна предимството бе една мижава закована дъска, която се кове за по малко от минута, тук ти спестяват мега тежко трасе за шампиони, едно от най-изхабяващо силите ти и и едно от най-тежките този сезон.

Аз такова нечовешко предимство не съм виждал в нито един от 5-те сезона. Гавра с играта, гавра с Цвети, гавра със зрителя, гавра със всички фенове на това предаване.

Честита да им е Виолета. Тя беше на обиколка зад Цвети и победи. в състезание, в което първо саботира честната игра, в състезание, което се нарича Игри на волята.

Срам и позор за продуцентите, посегнаха на най-ценното в това предаване - битката и справедливостта.

Подписвам се под това. И ние спираме да гледаме. Ще хвърляме по едно око  само на кастингите, когато е някой сладур като Жорето.

# 2 987
  • София
Цвети категорично щеше да победи Вили без предимството, защото Цвети вече беше на гредата на понтона, когато зразното зло вкара последното си топче. Т.е. Цвети водеще с половин трасе. Круела тепърва щеше да влиза в морето, а на Фермата Цвети също щеше да и вземе допълнително време.

# 2 988
  • София
Не разбирам защо постоянно казвате “ Не знам дали Цвети щеше да я бие?” Ама Цвети би. Тя си вкара топчето преди Виолета да дойде на плажа и вече се връщаше за още една обиколка във водата. Искате да кажете, ако и Виолета трябваше да плува пак ли?! Пак щеше да я бие, много изморени бяха вече и двете, а Цвети имаше преднина.
Без плуването в кръг, щеше половин обиколка да е пред Вили 🤣

П.п. Дяволо, писали сме едновременно, а сме и на едно мнение 🤭

# 2 989
  • Буркина Фасо
Не разбирам защо постоянно казвате “ Не знам дали Цвети щеше да я бие?” Ама Цвети би. Тя си вкара топчето преди Виолета да дойде на плажа и вече се връщаше за още една обиколка във водата. Искате да кажете, ако и Виолета трябваше да плува пак ли?! Пак щеше да я бие, много изморени бяха вече и двете, а Цвети имаше преднина.
Без плуването в кръг, щеше половин обиколка да е пред Вили 🤣
а без плуването с ризата можеше и да се удави Smiley
никой не знае как е щяла да завърши битката. просто предполагаме и си казваме мнението.

# 2 990
От Фейсбук
Неделчо в надкаста каза, че договорите вече са по година и половина и чак тогава ще могат да канят участниците.

# 2 991
След година и половина никой няма да ги помни половината участници.. Много тъпо прецакаха момчетата.

# 2 992
Ехааа Жорко.
Каза че от миналата година не е мърда от дивана. Ти да видиш. Всички са неподготвени.

# 2 993
На този сладур да не му е правил Рълев зъбките? Много светещи едни такива Simple Smile

# 2 994
Жоро е свикнал с веригите  ,от миналия финал Grinning

# 2 995
Тези жълтисти екипи са много грозни обаче, досега на един участник не са застанали добре.

# 2 996
Малко са им усложнили битката. Вериги по 20кг.Моста на Тарзан. Три пъти плуване.
Айде Жорка. Не оставяй агънцата гладни

# 2 997
Сравняват се тук Жени (Сезон 4) и Виолета.

За мен няма място за сравнение.
В Жени нямаше злост.
Виолета е злобна, цялата хвърля чернилка и жлъч, обиди и лепи етикети  по другите.
С толкова комплекси, които избива чрез тях!

В Жени това нещо го нямаше. Да, правеше схеми, но тя беше добър стратег.
Освен това беше и фантастична с пъзелите, и нямам спомен да е саботирала някога играта. Измъкваше жълтите от невъзможни ситуации.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 22:37 от Tahiti

# 2 998
  • Euskal Herria
Тези жълтисти екипи са много грозни обаче, досега на един участник не са застанали добре.
А някои и прозират, като се намокрят.
Съперникът на Жоро ми напомня на младия Бен Афлек, като се ухили.

# 2 999
Жоро какво хукна по трасето ,не си пести силите

Общи условия

Активация на акаунт