💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 896
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 3 150
Като някой почне да прави паралели между тв предавания и живота, спирам да чета.
Не знам за вас, ама аз не живея пред камери и постиженията ми не се награждават (всеки път) с финансови постъпления и отстранен конкурент.
И за съжаление крайната цел не ми е много ясна Joy

# 3 151
Аз пък много харесах златокоско, голям чаровник и определено искам да го гледам в сезон 6. Със сигурност мога да го гледам цял сезон само да се усмихва и да плувааа...😜 А и мисля, че той се отчая по- едно време че не може да навакса и забави темпото. Срещу който и друг да беше излезнал имаше сериозен шанс да го обърне във водата, но срещу Аквамена си е загубена кауза. Иначе с плуването почти еднакво се движеха, просто Виктор няма опит с такива препятствия и повече го затрудниха от Жорката. А и Жорето беше феноменален на топчето без грешка.😁

# 3 152
Даже ми стана жал за Виктор, защото както винаги от синхроните стана ясно кой е победил, още преди да излъчат края на битката. Личеше му, че е тъжен и разочарован, докато Георги изглеждаше доволен на неговия си синхрон.

Наистина, защо още този сезон не го вкараха на мястото на Даниел например? От него така или иначе освен поезия и разни въздишания много не видяхме Grinning

# 3 153
Аз пък много харесах златокоско, голям чаровник и определено искам да го гледам в сезон 6. Със сигурност мога да го гледам цял сезон само да се усмихва и да плувааа...😜 А и мисля, че той се отчая по- едно време че не може да навакса и забави темпото. Срещу който и друг да беше излезнал имаше сериозен шанс да го обърне във водата, но срещу Аквамена си е загубена кауза. Иначе с плуването почти еднакво се движеха, просто Виктор няма опит с такива препятствия и повече го затрудниха от Жорката. А и Жорето беше феноменален на топчето без грешка.😁
Всъщност по трасето вървеше заедно с Жорката, дори водеше на моменти, но мерника много зле. Закучи се работата на стрелбата и оттам дойде изоставянето.
Ако реши да влиза да наблегне на стрелбата и е готов.
Хубав епизод беше, позитивен. Нещо необичайно за ИВ в последно време.

# 3 154
Хареса ми, че Рълев поздравяваше и Виктор, когато се справяше с някои препятствия Grinning

# 3 155
  • SF
Е, да, Рълев поздравяваше Виктор, когато Виктор вече не беше никаква заплаха. В началото подкрепяше само Георги и даже му подсказваше как да мине по елементите.
В крайна сметка, Рълев искаше Георги да победи, не Виктор. Но наистина е приятно, когато победител и победен се поздравят.

# 3 156
Ето анкетата за  качество на епизода от събота 28-ми октомври:
Кликнете картинката.

# 3 157
  • София
Браво на момчетата. От индивидуалните спортове обичам да гледам зимите и плуване. Не че гимнастиките не са атрактивни, но просто лично предпочитание и за това се кефя много на битки с плуване.

# 3 158
  • Sunshine state
Рълев с всеки епизод ми става все по-неприятен.. Разбирам, че се съюзи с Крюела заради коалициите, но взе да иззлобява. Сега пък се гаврим с Крум. Колко забавно! И маман се залива в смях.. То вече никое племе не ми е приятно, само един Момчил ми остана приятен и май съм дотук откъм симпатии.
Ще лъжеш някого да си събира багажа.. Егати простотията! 🙄

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 14:03 от Pupitka

# 3 159
  • Sofia
Щом така явно го размахва този имунитет и всички знаят за него, може би наистина е само за 1 седмица или 1 съвет. Ами ако са на 2 поредни съвета?
По тази логика май и на Мастагарков гласовете вече са в историята.
А бях сигурен, че са завинаги с него, докато не ги използва. И все още една част от мен вярва в това. Но не знам.
Много се дразня на тези половинчати неща и липсата на яснота по много неща.

Към днешна дата аз поне не виждам за какво му е съюзник на Рълев.
Та той си има ...всичко. Включително и достатъчно съюзници.

Е нали казахте, че гласовете на Мастагар са за постоянно? Аз разбрах, че само за капитанската му седмица, ама тук ме опровергахте. Но пък той май пак ще е капитан, така че....Blush

На Рълев Димо му каза,че има имунитет за следващата седмица.
На Мастагарков двата допълнителни гласа са само за следващия съвет,на който отиде,независимо кога.
Ако е капитан,става с 4 гласа.Ако не е - с 3.

Удоволствие беше битка тази вечер /само веригите са ми излишни/.Глътка свеж въздух преди понеделник.
Страхотен чаровник е Жорето.

# 3 160
Рълев с всеки епизод ми става все по-неприятен.. Разбирам, че се съюзи с Крюела заради коалициите, но взе да иззлобява. Сега пък се гаврим с Крум. Колко забавно! И маман се залива в смях.. То вече никое оле е не ми е приятно, само един Момчил ми остана приятен и май съм дотук откъм симпатии.
Ще лъжеш някого да си събира багажа.. Егати простотията! 🙄
Беше си тотална гавра, да стъпчем и без това посърналата отсрещна коалиция. Беше  показване на доминация/надмощие и радост при причиняване на "страдание" на друг. И всеки тук, който описва колко му е харесала шегичката, за мен специално, проявява черти на садист.

# 3 161
Най-голямото сърце...

# 3 162
На мен не ми хареса шегата на Рълев, можеше поне като стана да си събира багажа, да му каже, а не да го остави още 20 минути. Малко на гавра отиде. В другото племе щеше да му е по-добре, можеше и да се намести с Мастагарков и Момчил, да има имунитет и да избута малко.

Шегата е на Рълев, колкото победата е на Вили.
В това шоу нищо не става по инициатива на пионките.
Съответно камери горе докато Крум събира багажа и се прощава с Калата, камери долу при коалицията..
Единствените инициативи на участници, официално се наричат "нарушения".

# 3 163
И за мен шегата на Рълев беше гавра с Крум. Не беше забавно. Разбира се, че продукцията го е получила, но можеше да му каже преди да си стегне багажа.

# 3 164
Голяма работа станала,  че си стегнал багажа Крум. Ами те всички ще си го стегнат въпросната вечер, на другия ден са на териториална битка. На мен ми беше забавно да гледам на Крум и останалите реакцията.

Общи условия

Активация на акаунт