💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 778
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 3 165
На мен ми хареса шегата на Рълев,даже и се вързах.Естествено,че беше по сценарии.

# 3 166
  • София
Крум се забавлява. Това е игра бе хора. Дори и участващите не се вкисват като някои в те ата. Перфектен пранк направи Рълев.

# 3 167
  • Стара Загора
Като някой почне да прави паралели между тв предавания и живота, спирам да чета.
Не знам за вас, ама аз не живея пред камери и постиженията ми не се награждават (всеки път) с финансови постъпления и отстранен конкурент.
И за съжаление крайната цел не ми е много ясна Joy
  Абсолютно точно !!!
   Който си мисли , че това, което гледаме по ТВ е отражение на живота се заблуждава. Единствено мацките, които на знаят къде са влезли и целта им е само показването на екрана, са същите , каквито са в реалния живот. Обаче ,истинските играчи се опитват по всякакъв начин да оцелеят за съжаление не само в игри и племена, но в сценария.
 Справка - Бо от Сървайвър , която ми е любимка, обясни много надълго и нашироко, как в играта , за да спечели съюзници е било необходимо да общува и да се "сприятелява" с хора, с които в реалния живот не би общувала.
 Освен това, никъде не съм срещала претенции на предаването на ИВ  за честност, справедливост, безопасност...
 Може обаче с чиста съвест да напишат " В игрите няма пострадали животни ".

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 08:15 от wanconboy

# 3 168
Може обаче с чиста съвест да напишат " В игрите няма пострадали животни ".

Не знам какво ядеше Хариет на тоя пуст плаж, може да е някоя рибка или лалугер, но може и да е гладувала.
Joy

# 3 169
Николче и Фейгин по Нова хванах.

# 3 170
Никол беше видимо по-слаба в предаването. За всички, които се съмняваха може да я видят.

# 3 171
  • При семейството си
Не мога да гледам в момента, какво коментират, обсъждат Никол и Фейгин?

# 3 172
Димовият хумор понякога е доста ... странен:
-- Дано Жоро не се нарани така, че Фейгин да плаче.

# 3 173
Казах ви аз, че Злобила изкарва на показ най-черното от всеки, с който се събере. Ръльо не прави изключение и олеква все повече. Токсична е тази жена. Единици са тези, които могат да устоят на отровата й, Момчил е един от тях и затова, а и не само го харесвам.
Радо също не й се влияе.
Те затова със зетя така се притесняват колко пъти трябва да го обработват преди Съветите. Satisfied
А на Чистилището как я отсвири. Тя кълве, намила, а тона й с всяка дума ескалира, а той пълен айляк и накрая със спокоен тон я затапва. Дори политик го нарече. Satisfied
Сега е в една коалиция с нея, не заради нея, а въпреки нея, от лоялност към Рълев, с който са заедно от ден едно и минаха през цялото това мачкане и тричане от страна на Гладиаторите.
Който си има принципи и ги отстоява никоя стрина не може да му повлияе.  
Момчи и Радо са си добри и чисти души, няма как да минат на Тъмната страна. Simple Smile

# 3 174

Освен това, никъде не съм срещала претенции на предаването на ИВ  за честност, справедливост, безопасност...

Това май не е написано сериозно при положение, че предаването се гледа и от деца! Как може понятията "честност и справедливост" да се приемат за претенции!? Или ги имаш тия качества и си добър човек, или си подмолен, злобен, интригант, завистлив и си лош човек. Поне аз до сега не съм срещала човек с 50/50 сбор от тия качества.

# 3 175
Имам една молба , към дамите и господата, които четат и темите със спойлери, но уважават останалите потребители на темата и не издават информация. Моля , докладвайте изтичнато на информация от съседната тема на модератор, ние тук не знаем кое е предположение и кое си явно "преписване" .Така има шанс , да не успеем да го прочетем.  Не зная, защо го правят , дали удоволствие да развалят "кефа" на хората тук , или да демонстрират "прозорливост" , но е ужасно неприятно . Благодаря за което.

# 3 176
Моят коментар си е чисто предположение, не чета темата за спойлерите. Даже не знам, защо се прие като спойлер...

# 3 177
  • София
Едва ли ще издам някаква голяма тайна, като кажа че тези кастинг битки са чисто и просто screen test за новите кандидати. Очакванията за техни победи са минимални и изключението просто потвърждава правилото. И шансовете на повечето от тях да участват във следващия сезон не са никак малки: стига те самите да още да го искат, и разбира се междувременно от новия каст да не излезе някой по-добър от тях за съответния профил. Снощи Димо каза на Виктор: "Сигурен съм че ще се видим пак, стига още да го искаш".
Обаче само на мен ли ми направи впечателнение, че казаха на Жоро за all-stars: "ти се класира за звездния отбор на all-stars сезона. Дали това не е отново easter-egg от продукцията за едното племе в този all-stars сезон?
А за битката за територия в понеделник аз лично не виждам много интрига. Имаме битката с люлките (още съм сърдит на продукцията че не я дадоха във сезон 4, а само като спомня близначките от с1 ставам още по-сърдит).
И от едната страна имаме шампион по акробатика и олимпийски медалист на висилка, а от другата страна: zero (един Рълев може би, а Цвети точно тук можеше да им е от полза). Единствения шанс за обрат тук е пъзела (който си е един от времеемките: същия на който Жени миналия сезон прибра грошовете на Генчо) и ако Калата го е учил специално, може и да се получи изненада, макар че ако Момчил е от другата страна става много по-трудно

# 3 178
  • SF
На всяка една дума на Димо не се хващам. Решил е да украси анонса с гръмкото ЗВЕЗДЕН ОТБОР. Можеше и да не добавя Ол Старс. Все тая. Мисля, че всички в ол старс ще са старс. То иначе няма да са ол.
Simple Smile
Димо казва "ще падне главата на", ама глава не пада. Правят анонсите по-гръмки - телевизионен похват.

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 10:25 от Esmee

# 3 179
Не мисля, че Рълев е чак такъв актьор. Получи му се „шегата“ точно, защото сам си я науми.

Общи условия

Активация на акаунт