Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 844
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 545
Полето е скрито, трябва да се отвори.

# 1 546
  • София
Пепко имат 3 за 2 на играчки, играчки за домашни любимци и коледни продукти за дома.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 13:29 от sea.sea

# 1 547
Значи все е било, но сървърът на barecare тази сутрин беше брутално зле. След два часа борба, на почивки, успях да направя поръчка.

# 1 548
# 1 549
Благодаря на който беше пуснал информацията за Barecare  ,пуснах си продукти на Medi-Peel ,които исках от доста време и с -40% много добре се получи.

# 1 550
Да, сайтът на bare care е отвратителен , но купих неща на много добра цена. Аз съм доволна 😉

# 1 551
Да знаете някъде намаление на матраци, по-конкретно на Нани?
Гледах преди няколко дни или по-точно мин седмица, но сега пак ще проверя сайтовете които знам

# 1 552
Дилиос са пуснали 50% на някои единични комплекти. Миналата седмица бяха с 30%

Изумявате ме какви сайтове знаете.Grinning За първи път чувам за този Bare Care. Може ли някоя добра душа на препоръча почистващо олио за лице да оставя и там някой лев? Grinning

# 1 553
Добър ден! Препоръчайте ми сайт за мъжки анцузи.

# 1 554
За Мохито някой нещо да е видял, дали ще имат намаление?

# 1 555
Някой да е поръчвал на Черен петък от Инстант пот?   Получихте ли си пратката, защото аз от всички сайтове си получих без от там?

# 1 556
# 1 557
Някой да е поръчвал на Черен петък от Инстант пот?   Получихте ли си пратката, защото аз от всички сайтове си получих без от там?
В един от линковете можеш да проследиш пратката си. Мога да ти дам и телефон /стационарен, ако искаш да говориш по- евтино, защото мен ме таксувах "соленичко" на мобилен номер?
Поръчах на 17.11  Днес пратката е в офиса, но водя "битка" с куриера и доставчика. Правят се на недоразбрали относно доставка до адрес.
Доставчика твърди, че е до адрес от куриера ми обяснават, че е изчерпан лимит за доствки и затова е насочена към офис , последно от куриела се оправдали, че адреса ми не бил точен . Да видя утре какво ще стане. Аз 13 кг и обемна пратка от офис няма да получавам.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 15:55 от Пролетно цвете

# 1 558
  • Пловдив
Да, сайтът на bare care е отвратителен , но купих неща на много добра цена. Аз съм доволна 😉
Може ли да споделите какво поръчахте? Не съм пазарувала от сайта, нито пък съм пробвала азиатска козметика и ми е интересно някой да даде отзив. Отивам да разглеждам какво предлагат Simple Smile

# 1 559
  • Бургас
Моята поръчка от  Instant Pot Bulgaria май ще пристигне утре. Направена е на 17.11.

Общи условия

Активация на акаунт