Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 828
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 590
В ССС в дъ мол днес харесах една раничка, в сайта е по- евтина 🤔 и с по- ниска минимална сума на поръчката (85лв.) за да хване кода. Опитвам се да я поръчам, но не успявам да платя ( с карта предварително, за да взема от магазин). Някой ако има идея какво не съм направила както трябва? В мейла имам потвърждение и препратка към канал за плащане. Обаче като цъкна на него ми отваря заглавната страница. Имах бутон за плащане и в сайта- пак същото. Появи се надпис в оранжево, на полски? и пак съм на заглавната страница.

# 1 591
Instant pot имат забавяне, което обявиха и в страницата във ФБ, една приятелка поръча и все още не го е получила.

# 1 592
В ССС в дъ мол днес харесах една раничка, в сайта е по- евтина 🤔 и с по- ниска минимална сума на поръчката (85лв.) за да хване кода. Опитвам се да я поръчам, но не успявам да платя ( с карта предварително, за да взема от магазин). Някой ако има идея какво не съм направила както трябва? В мейла имам потвърждение и препратка към канал за плащане. Обаче като цъкна на него ми отваря заглавната страница. Имах бутон за плащане и в сайта- пак същото. Появи се надпис в оранжево, на полски? и пак съм на заглавната страница.

Нямам идея, но аз пуснах с НП вчера и днес в 9ч сутринта дойде пратката, до адрес, много са бързи.

# 1 593
  • Melmak

ЧП в Театъра на армията.

# 1 594
# 1 595
  • Пловдив
Официалният черен петък дойде! Успешни покупки на всички!
-30% детска козметика
https://dsvisionbg.com/bg-catalog-details-12.html

Скрит текст:

# 1 596
  • Melmak
Este lauder, douglas, 24 и 25.11

# 1 597
  • 1st floor
От Инстант Пот поръчах в понеделник и ме предупредиха, че може би към края на месеца ще пристигне поръчката. За да не ви таксуват телефони, може да пишете съобщение през ФБ страницата им. Тощу що проверих с номер на
 товарителницата - още вчера сутринта е пристигнал мултикукърът в офиса на еконт, но нямам съобщение от тях. Вероятно е лудница. Днес ще мина да си го взема.

# 1 598
Здравейте! Днес е green friday в remix и съответно на много от запазените ми в любими артикули има знак, че с код GRN получавам определен процент още отстъпка, но когато го въведа ми изписва невалиден код. Вие имате ли такъв проблем?

# 1 599
Здравейте!
Да препоръчате, къде да търся апарат за кръвно.

# 1 600
Златна рибка до -50%, дано този път сайтът не забива.

# 1 601
Имам едни помагала в Ozone.bg, които не ги хваща черния петък.
Има ли някакъв код поне за 10%?

# 1 602
Някой има ли код за reserved за ненамалени неща :/

# 1 603
Код за Ozone дали има активен?

# 1 604
Клевър бук имат черен петък.

Може ли да ми кажете-мога ли да върна продукт ,закупен от Емаг (дублиран подарък),но търговеца е друг?Доставка чрез easybox.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 11:22 от believe_

Общи условия

Активация на акаунт