Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 237 911
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 920
  • In transit
Zoot са голяма фирма с традиции, ребрандираха се, но не са еднодневки.
Ще дойдат, чак 10 мейла не са нужни. Оставете им време на хората да работят, вместо да четат едни и същи мейли 🙃

И аз чакам пари от тях, на 20.11 съм изпратил, нямам още обратна връзка
Това не бяха ли Zalando? Ако са същите, немският им съпорт са във Варна. Grinning
Мисля, че бяха Bibloo преди.
Да, прав си. Объркала съм ги. Simple Smile

# 1 921
Този сайт, ако не се бъркам преди се казваше bibloo, аз също съм чувала за подобни неща, бях си поръчала от тях чанта на фурла преди години, нямаше опция преглед и беше късмет какво ще излезе, е, имаше чанта, но нямаше кутия, само торбичка.

# 1 922
  • София
Zoot са голяма фирма с традиции, ребрандираха се, но не са еднодневки.
Ще дойдат, чак 10 мейла не са нужни. Оставете им време на хората да работят, вместо да четат едни и същи мейли 🙃

И аз чакам пари от тях, на 20.11 съм изпратил, нямам още обратна връзка
Днес си взех едната поръчка от тях, за съжаление всичко, което поръчах ми е голямо и ще го върна утре. Опитвам да сваля на телефона формуляр за връщане, но не се получава. Задължително ли е да се разпечати и изпрати с пратката? Вие как направихте връщането?

Като чета, ще трябва да се въоръжа с търпение да ми върнат сумата.
Цените бяха много изгодни и се подлъгах да поръчам - яке, което в бг магазина на Orsay беше намалено на 139 лв, в този сайт беше 106 лв. с безплатна доставка. Съжалявам, че не съм уцелила размерите.

Отделно чакам от Factcool да ми възстановят пари за върната миналия вторник пратка. Още нямам потвърждение, че е получена, само, че са получили формуляр за връщане. Днес им писах имейл, за съжаление не пазя бележка от еконт, за да проверя дали е доставена. Някой има ли опит с този сайт?

# 1 923
Възможно ли е да са разделили пратката на 2 части?
Например едното нещо да не е било налично и да го пратят допълнително?

Фирми, които нямат такава практика по принцип, сега го правят, защото явно не смогват на пратки и количества.

Доколкото чета, от този сайт поръчват много момичета - според мен ще разрешите казуса 🤞
Мне, две еднакви неща са, на стоковата разписка пише 2 броя. Благодаря все пак!

# 1 924
  • here and now
faviana, пиши им. Може да имат камери в склада, може по теглото на пратката да се ориентират.
Вярвам, че ще си получиш липсващото нещо.

# 1 925
  • Берлин
malina_smile, в Еконт могат да ти изкарат номера на товарителницата.
Аз да похваля:
Емаг-отказах поръчка, на 2я ден парите ми върнаха по картата.
Технополис-климатик, доставен на 3я ден и вече монтиран.
Останалите ми поръчки са извън Бг, засега за 1 телефон нямам ни вест,ни кост.

# 1 926
Озон правят записи на пакетирането на продуктите, така че могат да проверят евентуални липси.

# 1 927
  • София
malina, задължително разпечатан и попълнен протокол трябва да има вътре, да.
Аз нямам принтер вкъщи, помолих в Спиди да ми разпечатат протокола като им пратих свалената от zoot бланка.

# 1 928
Аз толкова много пазарих, а най - важното не купих. Принтер ми трябва от тези които не им засъхва мастилото, че рядко печатам. Изпуснах им май намаленията, а и не знам кой модел да купя.

# 1 929
  • София
malina, задължително разпечатан и попълнен протокол трябва да има вътре, да.
Аз нямам принтер вкъщи, помолих в Спиди да ми разпечатат протокола като им пратих свалената от zoot бланка.

Благодаря, ще го разпечатам преди да върна пратката.

malina_smile, в Еконт могат да ти изкарат номера на товарителницата.
Ще се обадя днес да проверя, благодаря за отговора.

# 1 930
Моля за помощ! Има ли някъде изгодна вертикална прахосмукачка?

Обикновена или миеща?

# 1 931
  • Beyond the stars
Моля за помощ! Има ли някъде изгодна вертикална прахосмукачка?

Обикновена или миеща?

Аз да се наредя за обикновена, че и чужбински гледам, ма нещо нищо не ме изкефи достатъчно.

Егмонт имат 20% - казвам понеже рядко техни книжки някъде са включени в промоция.

# 1 932
От Златна рибка ми се обадиха рано-рано сутринта, че се извиняват и днес ще ми изпратят и втората бройка. С натоварването по ЧП обясниха грешката. Пфу, доста се бях напрегнала. Благодаря за коментарите ви.

# 1 933
Аз имам казус с поръчка от черния петък на емаг и еконт. В населеното място графика на еконт ни е във вторник и четвъртък. Уж вторник трябваше да дойде куриер, не дойде. От сряда седи статус на "В офис на получател", а в емаг е отбелязана като "Получена". Свързах се с емаг - еконт били натоварени, да съм имала търпение. Да де, ама на мен ми звучи като проблем с пратката, щом в четвъртък дори не са я натоварили за получаване до адрес. Да съм се свържела с еконт за повече информация. Сега и на тях ще звъня.

# 1 934
  • софия
Аз имам казус с поръчка от черния петък на емаг и еконт. В населеното място графика на еконт ни е във вторник и четвъртък. Уж вторник трябваше да дойде куриер, не дойде. От сряда седи статус на "В офис на получател", а в емаг е отбелязана като "Получена". Свързах се с емаг - еконт били натоварени, да съм имала търпение. Да де, ама на мен ми звучи като проблем с пратката, щом в четвъртък дори не са я натоварили за получаване до адрес. Да съм се свържела с еконт за повече информация. Сега и на тях ще звъня.
В момента всички куриерски фирми са доста натоварени. Това означава, че куриерът не я е взел за разнос.
За твое спокойствие се свържи с Еконт, но подозирам, че ще ти кажат това.

Общи условия

Активация на акаунт