Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 239 017
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 335
Easybox и при мен излизаше такса наложен платеж, независимо от сумата, иначе доставката е безплатна. Всички поръчки са ми до Easybox, платих с карта предварително.
Искат ми 7.99лв , просто съм възмутена!
Много е. Ако не махнат тази такса, няма смисъл. Филтрите ако са Аквафор, в сайта им има отстъпки, също безплатна доставка за някои градове.

# 1 336
Аз не бих я взела при това положение.

# 1 337
Ама това е безумно...помня, че видях преди да финализира поръчката, че до изибокс, ако платя с карта няма да ми начисляват допълнителни такси. Чакам да ме информират кога ще е доставена поръчката и със страх отивам да я взема.

# 1 338
Филтрите са на Брита,дебнех ги на промоция от много време. Да ако не ми премахнат доставката няма кой да я вземе ,излагат се!

# 1 339
  • София
Наскоро взех поръчка от EasyBox. При предварително плащане с карта, не е имало допълнително такса, но при плащане при получаване имаше.

# 1 340
Наскоро взех поръчка от EasyBox. При предварително плащане с карта, не е имало допълнително такса, но при плащане при получаване имаше.
С наложен платеж е моята пратка,незнам какви са таксите до easy box, никога не съм ги ползвала, не са ми и удобни като местонахождение. Но Емаг в сайта си са дали информация,че при поръчка над 9.99лв доставката е безплатна! Най-много 2лв за наложен платеж, както е при повечето куриери.

# 1 341
  • софия
Таксата при наложен платеж и доставка не е от EasyBox, което просто е място за доставка, а от търговеца. Той договаря условията с куриера и по плащанията. Нормалните търговци не прехвърлят такса за НП върху клиентите си.

Поръчах от емаг няколко неща от различни търговци с доставка EasyBox. Нямам такса за доставка, но ме предупреди, че ще има такса за НП.

# 1 342
  • Mostly in my mind
То си пише при поръчка, че може да има допълнителни такси,ако се плати на място, но не се уточнява.

# 1 343
Easybox и при мен излизаше такса наложен платеж, независимо от сумата, иначе доставката е безплатна. Всички поръчки са ми до Easybox, платих с карта предварително.
Поръчката ми е за 49.99лв

Точно заради безумните такси спрях да купувам за щяло и нещяло от Емаг. 2 броя батерии CR2032 Energizer Lithium- 5,99 лв. Цена за доставка: 3,99 лв. Общо: 9,98 лв. С наложен платеж 12 лева. 100% такси. От 6 цената с таксите скача на 12 лева

А да не говорим че има и доставки по 20 лева и нагоре + такса наложен платеж.

# 1 344
И аз заради това не купувам от Емаг вече - много странни такси. На мен ми е давало прогноза за цена на доставка 30 лв на нещо, което струва по-малко.
 Непрекъснато пазарувам онлайн - такова нещо съм виждала само при тях и при Мюзикер (и не, нямат извинение, че идва от чужбина - има и други магазини, които докарват от чужбина - последната ми пратка от Парфимо дойде от Чехия и доставката беше 5 лв).

# 1 345
Поръчката ми е за 49.99лв

Точно заради безумните такси спрях да купувам за щяло и нещяло от Емаг. 2 броя батерии CR2032 Energizer Lithium- 5,99 лв. Цена за доставка: 3,99 лв. Общо: 9,98 лв. С наложен платеж 12 лева. 100% такси. От 6 цената с таксите скача на 12 лева

А да не говорим че има и доставки по 20 лева и нагоре + такса наложен платеж.

Има минимална сума за безплатна доставка до Easybox. В момента е за поръчки над 9.99 лв - безплатна е доставката и няма такса ако се плати с карта при пускане на поръчката. Аз напусках доста дребни неща по 10-20 лв без никакви такси. Няма друг сайт, който да предлага подобна безплатна доставка за нещо за 10 лв..

# 1 346
  • София
Здравейте. Дайте ми идея от къде най-изгодно да поръчам ЛЕГО?
В момента има намалено Лего в емаг и в озон.

# 1 347
  • Бургас
Използвам темата за да предупредя потребителите, относно, доставка на поръчаната стока, до кутиите на Sameday!!!

Поръчката пристигна.
Отивам да я взема, сканирам кода, плащам, превода излиза от картата ми и......кутията не се отваря.

Да, не се отваря, а само щрака-прави опити да се отвори, но не се.

Пробвам, още 2-3 пъти, и като не успях, звъня на посочените телефони.

Вдигат ми и ми казват,.....съжаляваме, но при нас превод е отчетен, както и получаване на стоката!!!!!

Писах им сутринта мейл, след разговора.За това, че, ще бъде сезирана прокуратурата с молба, да се проверят всякакви факти и обстоятелства, които са от значение за случая (например камерите и кой е взел стоката), както и да се изследва, дали  това, не е някаква установена практика да се облагодетелстват без основание, я куриери, я други лица.

Преди малко ми звъннаха - дайте адреса, ще Ви донесем пратката на адрес.

Да видим.

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 20:36 от юрист

# 1 348
Точно заради това не поръчвам до еаsybox, а най- близкия ми е на 2 километра. Или с кола или с такси до там и безплатната доставка отива в коша

# 1 349
  • Бургас
Поръчваме от там, не заради таксите, а, заради това, да не се разправяме с куриери.
Имаме много поръчки, покрай бебето- памперси, кърпички, козметика и т.н. Отделно, за нас, Амазон, Модиво, Фешъндейс, Ансуеер и т.н.
Не ги понасям куриерите-идват по всяко време, все едно, ние сме постоянно в нас.
Не качват стоката до горе, нямало къде да паркират и все неща, които искам да си спестя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт