Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 239 013
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Mostly in my mind
Получих имейл от boxnow, че имам пратка от Златка рибка. Трябва да им платя с карта 47 лв. Моята сметка беше 36 лв и стотинки, доставка - безплатна... Thinking утре ще им звъня.

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 20:53 от Лолита

# 1 351
Да. Фалшивите бижута на Пандора са 10 пъти по-евтини в Алиекспрес (споменавам ги, защото имам някои и ги продават и тук в магазини за сребро).

Имах предвид, че им са завишени спрямо други производители.
Извинявам се, че съм се изразила неясно.

Разбрах - на това отговорих с "да". Бижутата на Пандора са скъпи само заради марката.

Коментарът за фалшивите бижута се отнасяше за другите бг сайтове, които предлагат имитации на Пандора. Тези висулки, обички, пръстенчета и т.н. могат да се купят за 10-15-20 лв с безплатна доставка (и идват от същото място, и са сребърни). Оригиналите са по-изпипани, но и имитациите не са грозни.

# 1 352
Снощи поръчах за първи път от BestSecrets (вие сте виновни...) . Добра цена ми се получи с намаление + код, кубинки на Bagatt, естествена кожа за 75 лв.. Дано съм улучила и номера.

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 21:24 от bubanka

# 1 353
Дискомфорт нямам никакъв. Просто ми се ще да сме по темата, в която пишем.

# 1 354
Намаления на сайта Златокоска. Миналата година заредих доволно от продуктите на CHI.

https://zlatokoska.com/kolekcii/page-9/

# 1 355
  • София
Има минимална сума за безплатна доставка до Easybox. В момента е за поръчки над 9.99 лв - безплатна е доставката и няма такса ако се плати с карта при пускане на поръчката. Аз напусках доста дребни неща по 10-20 лв без никакви такси. Няма друг сайт, който да предлага подобна безплатна доставка за нещо за 10 лв..
Това го пише, но въобще не е така... Ето този чадър пише, че има такава безплатна доставка над 9.99 и когато го сложа в кошница ..оп доставка 4.99. Измама и некоректност за пореден път!

# 1 356
Доставката може и да изчезне след като изберете адрес. Аз поръчвах памперс, изписа ми доставка 5 лв, в следващата стъпка избрах изибокс и доставката автоматично изчезна.

# 1 357
Mi amante дали има шанс да пуснат намаление за ЧП?

# 1 358
Много хора се оплакаха от доставката в емаг - автоматично избира такава платена, дори да пише че е безплатно с easy box. Трябва да минете няколко стъпки напред, да изберете продължите и да ви даде опция да избирате при кой easy box. Също така ако не платите веднага с карта, а после (не при всеки може) начислява допълнителна такса. И не са виновни сайтовете, куриреските филми до една си сменят политиките, навсякъде са дигнали доставките.

Моята поръчка от ЗР още в петък я изпратили, днес беше последен ден да си я взема от boxnow. Ами това не ми хареса само 3 дена време, бях извън града. Днес една се класирах, даже по пътя от ЗР ми звъннаха да му питат ще си я вземам ли. И не са ми удобни никак, реално офисите на СПИДИ и еконт са ми по-удобни.

На курирерите вече никак не им позволявам да ме разиграват, няма такова нещо като не мога да се кача. До адрес е да горе, като кажат не мога викам бебета спи и аз не мога, тогава друг ден и бързо пеят друга песен. Но вече от много време са свестни момчета в моя район и от двете фирми, дет се вика като звънят и им вдигна викат "аз съм" 😂 😂 😂

За ютия пита някой - съветите тук бяха за серия 8000 на Филипс и с опция optimaltemp. В зора имаше хубава промоция, но я изпуснах, взех си от техномаркет.

# 1 359
  • София
Доставката може и да изчезне след като изберете адрес. Аз поръчвах памперс, изписа ми доставка 5 лв, в следващата стъпка избрах изибокс и доставката автоматично изчезна.
Нищо не изчезва, дори не се появява изибокс, а само доставка до Еконт.

# 1 360
На мен ми е много удобно box now. Не се съобразявам с куриери. Кратък е срока, защото няма как да се запушват машините със затлачени пратки.

# 1 361
Всички стъпки минах, но не ми даде да поръчам 200 памперса до изибокс...Мисля, че проблемът е размерът на кашона. Пробвах да избера по-малък пакет, тогава излиза. Значи е подвеждаща рекламата.

# 1 362
  • София
Всички стъпки минах, но не ми даде да поръчам 200 памперса до изибокс...Мисля, че проблемът е размерът на кашона. Пробвах да избера по-малък пакет, тогава излиза. Значи е подвеждаща рекламата.
Аз поръчах 4 кашона до Изибокс.. още не са дошли и ми е супер чудно как и къде ще ги натъпчат, но… ще видим. 😃

# 1 363
Mi amante дали има шанс да пуснат намаление за ЧП?
В събота си поръчах този травъл комплект с 15% и безплатна доставка(само 2лв за НП) от Нотино , доста изгодно ми излезе спрямо сайта на Ми аманте, та може да следите и там.

# 1 364
  • Sofia
На курирерите вече никак не им позволявам да ме разиграват, няма такова нещо като не мога да се кача. До адрес е да горе, като кажат не мога викам бебета спи и аз не мога, тогава друг ден и бързо пеят друга песен.

Не е вярно, че са длъжни да се качват до вратата. Задължени са, само ако в оригиналния адрес, посочен от подателя, фигурира етаж и номер на апартамент. Ако тази информация липсва, а пише, например, само улица и номер, услугата е до вратата на входа.

Общи условия

Активация на акаунт