Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 238 876
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 500
А за Sinsay и Pepco чува ли се нещо?
Срещнах код за Sinsay - Bibi10
В Елинор що така

# 1 501
Излезе списъкът за мол Парадайс. Не виждам нещо кой знае какво.
Хиполенд -22% при покупка на 2 или повече артикула само на 24.11
Синсей -40% на избрани артикули
Under Armour до минус 60% 24.11-26.11
Tom Tailor -50% на всичко 24.11-26.11
Reserved минус 40% на избрани артикули 24.11-25.11

# 1 502
Ох, голяма борба с тези сайтове, как може да са толкова зле Rolling Eyes Първо се борих с този на ЗР, сега с този на Нотино. На първата стъпка приема кода за отстъпка и намалява общата цена, но след избор на доставка цената става отново без отстъпка. Продължих до въвеждане на данните на картата с надеждата да се коригира, но не... Пробвах отново 2-3 пъти, но накрая се отказах, да си ги държат Smiley

# 1 503
  • София
При мен нямаше проблеми с кода, току що поръчах, но имаше проблем с безплатната доставка в Парадайс.Успях все пак, но до сутринта сигурно ще се изчерпа лимитът и пак ще изписва, че филиалът им е пълен.
Пробвай пак или през друг браузър с кода.

# 1 504
Много благодаря за съвета, elix, наистина се получи от друг браузър. Все го забравям този вариант при проблем Simple Smile

# 1 505
Как да вкарам карта за точки в ЗР?

# 1 506
  • Mostly in my mind
Някой питаше за Сваровски. Една от днешните кампании в бестсикрет е на тях с до 70% намаление. Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 07:06 от Лолита

# 1 507
Ако някой забележи нотино или аптека да имат безплатна доставка да свирка.

Benu с безплатна доставка до кутия, намалените им неща са изгодни.

Абе хич не е изгодно:
Бену -

Ремедиум

Както се вижда в Ремедиум редовната цена е 64.99, а в Бену 91.49 и намалят на 64.04…

Темата е за намаления, не за редовни цени, а и в посочената от теб разликата е в полза на Benu.

Парацетамол на такава цена не сме купували от 15 години сигурно.

А потребителката пита за безплатна доставка, каквато съответната аптека предлага в момента. На друго място не знам дали има без ограничения на стойността.

Постът е точно по темата и е много полезен.

Има 30% в Birse, на някои модели 50%, но вече доста от нещата ги няма.

# 1 508
  • София
Копринени скрънчита и калъфки има намалени в Seta Nuda. Аз съм доволна от тях.

# 1 509
  • Sofia

Имаш ли физическа карта? Ако "да", в сайта имаше опция да се въведе номерът ѝ.

# 1 510
  • Beyond the stars

Разписах се, че дебна едни столове и наистина за конкретния десен на по-добра цена не са били откакто ги следя.

Комсед пак 25% уикенда.

# 1 511

Имаш ли физическа карта? Ако "да", в сайта имаше опция да се въведе номерът ѝ.
Физическа нямам..имам генериран номер

# 1 512
  • ново
Понеже съм фен на обувките Грация 😀
Имат и безплатна доставка.
https://www.gracia-s.bg/

# 1 513
Здравейте, дали черният петък в reno.bg е приключил или предстои?

# 1 514
  • Варна
Здравейте Simple Smile Нямах търпене да дойде този черен петък, за да се заредя с нова козметика и придобивки. Ето на какво се натъкнах аз:
- нещо ново от InaEssentials - семейството с органична козметика; мисля, че досега не са го правили - пращат линк с ранен достъп до сайта им само на лоялните клиенти  -40% на всичките им продукти днес, от утре всичко щяло да бъде на 30% за всички, това е линка: https://shorturl.at/anpqB
аз ползвам от може би 2 години лавандуловата им вода и съм доволна, сега излиза по-изгодно с тази отстъпка, пуснали са отново и сета има с 3 лавандулови води
- Синсей предлагат минус 40 на избрани продукти - поръчах два спални комплекта, досега не съм купувала от тях, но не знам как са, надеждата умира последна Grinning ще се радвам някой да сподели мнение за спалното им бельо, това поръчах аз: https://shorturl.at/jETU8
- Технополис имат доста добра черна седмица до 26ти, но мъжа вкъщи забрани да се гледа там😅
- Озон - обожавам ги всеки черен петък! господинът вкъщи намаза с нова геймърска мишка на Logitech - за съжаление вече не е намалена Sad  https://shorturl.at/vxKO5

Общи условия

Активация на акаунт