Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 237 970
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 800
За тези парцали няма даже да вляза. Ужасен магазин. Единственото съм взимала детско и не е уау.

# 1 801
  • Beyond the stars

Това си мислех миналия уикенд понеже ходихме до Декатлон за разни зимни неща, та такъв народ към Технополис беше, че ако има истински черен петък като в USA с 70% и подобни, според мен ще има хоспитализирани хора и бой до кръв.

# 1 802
В българската Зара намалението беше пълна пародия. Само определени модели от по-залежалата стока с червена точка на етикета, която трябва да издирваш. Но най-тъпото беше, че половината от тях предните дни си бяха на същата "намалена" цена, само че без червена точка.

# 1 803
Да, и аз ходих в мола , нищо не купих . Намаление имаше минимално. Единствено ме е яд за един парфюм в Делириум, но идва Коледа. Купих само един тв по поръчка от ЧП.

# 1 804
  • София
Може ли да видим и тези, които нямаме Инстаграм. Grinning

# 1 805

А какво да гледаш…Селяния…
Бият се и се дърпат за някакъв пуловер..

# 1 806
https://youtube.com/shorts/BGsQHKZXkRk?si=5LpKKK_sHFxSUh0x
В YouTube. Може и да е режисирано, за да генерира гледания

# 1 807
Ужасен ужасон! Тия са луди!

# 1 808
  • Sofia

То си се отваря, и без да имаш.

# 1 809
Споменатия нож на Тефал , днес е на 45 лв

# 1 810
Някой да препоръча пречиствател на въздух? Ако сте срещали намалени.
Нямам идея какво да гледам.

# 1 811
Да не забравяме , че черния петък в БГ няма общо с цените в други държави. Имам наблюдения с нещата , които харесвам и знам цените им без да са в "намаления"

# 1 812
  • Beyond the stars
Да не забравяме , че черния петък в БГ няма общо с цените в други държави. Имам наблюдения с нещата , които харесвам и знам цените им без да са в "намаления"

Да, тук традиционно си е по-скъпо Bowtie

Лего някъде да е мяркал някой? Че младежът се сети какво иска от дядо Коледа като минаха всички промоции.

# 1 813
Може ли да ми кажете колко дни може да остане в easybox една пратка? В съобщението, чрез Вайбър не е посочено. На сайта им същи не видях.
Благодаря!

# 1 814
Може ли да ми кажете колко дни може да остане в easybox една пратка? В съобщението, чрез Вайбър не е посочено. На сайта им същи не видях.
Благодаря!
3 дена

Общи условия

Активация на акаунт