Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 237 968
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 815
В озон обикнвено има намаление на лего

# 1 816
За пратка от фешън дейс на мен ми изписа, в 12ч в сряда получих съобщение че пратката е в изибокс, и мога да я взема до 12ч в петък...тоест 48 чАса или два дена.

# 1 817
Да не забравяме , че черния петък в БГ няма общо с цените в други държави. Имам наблюдения с нещата , които харесвам и знам цените им без да са в "намаления"

Да, тук традиционно си е по-скъпо Bowtie

Лего някъде да е мяркал някой? Че младежът се сети какво иска от дядо Коледа като минаха всички промоции.
Аз взех 2 Duplo-та от Емаг, бяха на около 50% намалени, сега не знам как са.

# 1 818
За пратката в easybox  веднъж звънях на телефонът им за контакти да я задържат повече и ми я пставиха за още 3 дни без нищо да струва това.

# 1 819
Не трябва да се казва sameday, a someday. Я дойде, я не. Голямо чакане падна на еМаг. Казаха, да не се тревожа, шЪ додИ Wink

# 1 820
Не трябва да се казва sameday, a someday. Я дойде, я не. Голямо чакане падна на еМаг. Казаха, да не се тревожа, шЪ додИ Wink
Мда, не ги знам що за куриери са но и аз чакам пратка от Емаг да пристигне с тях. От Емаг ми пращат съобщение кога да си чакам пратката, а при тях на деня уж за доставка излиза че само е създаден номер на товарителница... Получих ново съобщение де, с нова дата. Да видим дали ще познаят за утре.

А някой може ли да сподели опит с Практикер и техния черен петък? Поръчах неща, но нямам никаква обратна връзка, поне някакъв автоматичен мейл че е регистрирана (не знам дали и по принцип изпраща такъв техният онлайн магазин). Поръчката ми си стои със статус на необработена вече няколко дни.

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 20:11 от natka

# 1 821
  • София
Аз имам потвърдителен имейл от практикер, но друга информация по поръчаката не.

# 1 822
Благодаря ви за отговорите. 🍀
Приятелка ще ми вземе пратката утре, за мое спокойствие. Това да не са Европът, под прикритие ?!😂 😉

# 1 823
Много добро намаление за продукти на label.m
https://goldenshop.bg/label-m-303075002

# 1 824
Трагични са. Аз получих смс да чакам доставката си от Емаг чрез тях миналият петък. Познайте дали дойде. Днес се опитах да звънна на Sameday 5 пъти - нямат свободен оператор. Писах си с чат бот на Емаг (където бях на опашка след 60 чакащи?!) и ми казаха, че разбирали, че се вълнувам, но срока на доставки от черния петък бил 2ри Декември. Това ок, но защо получавам смс за миналия петък и организирам човек на адреса (защото пратката ми е тежка и не мога да я приема сама...). Помолих любезно чат ботчето да ми смени куриера - не можело Simple Smile

Поръчка от Практикер от неделя (с получен потвърдителен мейл) днес дойде, но... половината Simple Smile
Попитах за другата част - не знаели. Проверявам си мейла от Практикер - щяла съм да я получа вчера със Спиди (не съм, разбира се) и каква е логиката като разкарват собствен куриер да донесат 1 от 2 неща.
Логика в доставките? Няма! Simple Smile

# 1 825
  • София
Печката от Емаг на нашите също дойде в понеделник с тези Сеймдей, но майка ми не се е оплакала нещо. В събота получих известие за пратката иначе.

# 1 826
  • ново
Аз вече не съм сигурна  и до 2 декември дали ще си получа пратките 😡

# 1 827
Здравейте, някой да си е получил пратката от bare care.? Нещо много се бавят.

# 1 828
Аз днес си получих пратката от barecare,направих е на 23 късно вечерта,много съм доволна,имаше и няколко мострички подарък,благодаря на тези които споделиха сайта,със сигурност ме спечелиха като клиент.

# 1 829
Трагични са. Аз получих смс да чакам доставката си от Емаг чрез тях миналият петък. Познайте дали дойде. Днес се опитах да звънна на Sameday 5 пъти - нямат свободен оператор. ....
Логика в доставките? Няма! Simple Smile
Проблемът е в Емаг, не в куриера. Аз съм доволна от тях. Проследяването, информацията идваха своевременно. Дори получих съобщение от Емаг, че те ще се забавят с изпращането, а не куриера.

Общи условия

Активация на акаунт