Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 237 891
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 160
Вече действа друг закон, чл.114 ЗЗП и следващите са отменени.

Направи според мен клипче. Simple Smile и им го прати по имейл.

# 2 161

Точно това си мислих да направя в моя защита...

# 2 162
Здравейте!
Смятам да направя поръчка от Озон и Комсед- дали ще дойдат нещата до 21.12, ще гледам да бъде до офис на куриер, защото Спиди в момента дори са с 5 дни отлагане в доставка до адрес и още повече не ми се рискува….

# 2 163
  • Бургас

Абсолютно коректна забележка.
Но, няма да оставим нещата така .
Утре, в работна обстановка, ще напиша, какво да направи жената потребителката, защото, страшно ме е яд на мислещите се за недосегаеми, търговци, които клякат при получаване на исковата молба.

# 2 164
Здравейте!
Смятам да направя поръчка от Озон и Комсед- дали ще дойдат нещата до 21.12, ще гледам да бъде до офис на куриер, защото Спиди в момента дори са с 5 дни отлагане в доставка до адрес и още повече не ми се рискува….
В Озон обикновено, под продукта, който сте отворили да разгледате, отдолу пише приблизителна дата за доставка. В Комсед вече мина черния петък, не вярвам и там да има забавяне, но знае ли човек. Може би аз за по-сигурно бих поръчала от Озон, стига датата да ме устройва, както са писали по-горе, определено гледат да спазват сроковете.

# 2 165
  • оттам, откъдето започва България
Със същия проблем съм с Озон.
На 24.10.23 г. изпратих за сервизиране еър фрайр и то само заради решетката, на която покритието се развали. Уж те потвърдиха, че е за сервизиране продукта, а нищо не направиха. На 28.11.23 г. ми казаха, че решетката не се покрива от гаранцията. Предложиха ми да си купя решетка за 17 лв., но да чакам още (незнайно колко време), защото покупката на решетка не е в едномесечния гаранционен срок и аз продължавам да чакам и до момента.
Много съм разочарована от сервизирането на ОЗОН БГ.
Приемам идеи към кого да се обърна, след като ми върнат уреда. Ако ми го върнат.

# 2 166
  • София
Те фирмите навреме изпращат като цяло, но Спиди бави много.

# 2 167
Срещали ли сте някъде комплекти часовници за двойки на изгодни цени?

# 2 168

Абсолютно коректна забележка.
Но, няма да оставим нещата така .
Утре, в работна обстановка, ще напиша, какво да направи жената потребителката, защото, страшно ме е яд на мислещите се за недосегаеми, търговци, които клякат при получаване на исковата молба.
"Компетентни" юристи, същите като лекарите ни...

# 2 169
Здравейте!

Аз направих поръчка от Озон на 7-ми. Очаква се да пристигне на адрес между 11 и 13-ти. Като гледам е в разпределителен център вече, т.е. би трябвало да спазят срока. Те доставят със собствени куриери, така че натоварените Speedy нямат общо в слуачая. Както са казали по-нагоре - за всеки артикул пише на коя дата ще се достави. До 1-2 дни мога да потвърдя спазили ли са срока, но засега мисля, че няма индикация за закъснение.

# 2 170
Дали ще намалят адвент календарите с козметика  ?

# 2 171
На мен озон са ми носили пратка със Спиди, така че явно не използват само техни куриери.

# 2 172
От Озон купувам игри. Но ме беше страх да им поръчам нещо скъпо. И като чета какво става, с основание. В началото се обаждаха за потвърждение на поръчката, после не можеш да ги намериш. Най много да ти вдигне момиче, което може да ти каже нещо което и сам знаеш, но не може да ви върне сумата, която сте дали.

Пресен пример от петък вечер. Поръчвам през Glovo СТОЯЩ ( на мивка) водонагревател Сrown от Кауфланд. Eдно момиче ми носи след 1 час, висящ ( стенен ) който не ми върши работа. Аз не го погледнах, платих, тогава видях че са го объркали в Кауфланд (още не беше тръгнала)  и се почна 1 час молби на дъжда да ми върне парите. След това се обади в кол-а на Glovo, oттам служителката реагира адекватно ( Огромно Благодаря ), каза ѝ че ще и сторнират сумата, и тогава ми върна парите, които и бях дал - 53,13лв.

На другия ден, неин колега ми каза, че те (куриерите) не връщат пари. Дори и да видиш че поръчката ( уреда или храната) е сгрешена, трябва да платиш, и после през приложението им да си търсиш парите

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 03:07 от dsfds

# 2 173
Добро утро. Някой да си е купувал изкуствена елха да препоръча? Търся 120, 150см гъста, може и с лапички.
Двата разпространени сайта, които постоянно се споменават elhite ѝ foxigy са 90% изчерпани.

# 2 174
Поръчките от Кауфланд през Глово имат касова бележка. Отивате с нея на Информация в магазина и сторнират каквото е било объркано.

Общи условия

Активация на акаунт