Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 237 891
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 175
Добро утро. Някой да си е купувал изкуствена елха да препоръча? Търся 120, 150см гъста, може и с лапички.
Двата разпространени сайта, които постоянно се споменават elhite ѝ foxigy са 90% изчерпани.
Аз купих Ето тази...поръчах я от емаг има и код за 25 процента отстъпка...много е красива...гъста...като истинска...можеш да поразгледаш има и по малки...моята е голяма
https://www.emag.bg/izkustvena-elha-premium-kring-phoenix-vryh-2 … tm_medium=android

# 2 176
Естествените елхи не са гъсти принципно...в икея на мен лично са ми най-реалистични.

# 2 177
Е не са гъсти,ама да си поръчаш изкуствена,която е рядка и пръчките и се виждат...

# 2 178
Teta и тук ли... Няма тема, в която да не пуснеш по малко жлъч.

Знам какви са естествените елхи, но децата са малки, засега караме на изкуствени, мечта ми е някой ден да сложим истинска.
Елхата е за подарък и знам човека отсреща какво търси и се опитвам да го намеря.

Надежда Х, благодаря за препоръката, ще  разгледам.

# 2 179
Teta и тук ли... Няма тема, в която да не пуснеш по малко жлъч.

Знам какви са естествените елхи, но децата са малки, засега караме на изкуствени, мечта ми е някой ден да сложим истинска.
Елхата е за подарък и знам човека отсреща какво търси и се опитвам да го намеря.

Надежда Х, благодаря за препоръката, ще  разгледам.
Тези скоро ги виждах в Бриколаж, много ми харесаха, сега даже са и намалени, но не знам какъв е бюджетът ви. Естествено не е чак толкова гъста като на снимката, но изглеждаше много добре и с реалистични иглички. Много ме сърбят ръцете да си поръчам, но като знам миналата седмица, че тъкмо бях сложила нашата и след 2 часа малко “припадна” от ръцете на сина ми.. 🤣 още се чудя дали ми трябва.

# 2 180
Ако си търсите истинска елха и сте от София - ще получите безплатна от мол Парадайс. Само трябва да занесете торба със стари дрехи за рециклиране.
Дава се талон. С този талон се отива в Коледен парк Павлово. Избирате си елха каквато искате - безплатна.

# 2 181
На мен озон са ми носили пратка със Спиди, така че явно не използват само техни куриери.

Дописвам, за да не подведа някого.
Досега никога не ми се беше случвало, но си права - получих писмо, че поръчката ми от Озон е изпратена със Спиди. Това вече е притеснително. Вече чакам 6-7 поръчки от тях, които закъсняват ужааасно много.

Имам една поръчка на Дотера от 22-ри Ноември. Сутринта получавам смс от Спиди, че поради "технически причини" няма да ми я доставят на адрес и да ходя да си я търся в някакъв офис. Запознатите знаят, че една доставка на Дотера (само доставката) струва почти 20лв. - някак не мисля, че ще им мине номера. През приложението я насочих отново към адрес, пък ще видим.

Докато пиша това, получавам отново съобщение за "технически причини" - и поръчката ми от Carnival Kids трябвало да взема от офис.
Явно това е новият им номер понеже не могат да смогнат с доставките. Но аз ако исках да ходя всеки ден до техен офис и имах това свободно време, нямаше да плащам за доставка до адрес.

Силно разочарование...

# 2 182
Може ли повече информация, къде точно в парадайс се предават дрехите?

Ако си търсите истинска елха и сте от София - ще получите безплатна от мол Парадайс. Само трябва да занесете торба със стари дрехи за рециклиране.
Дава се талон. С този талон се отива в Коледен парк Павлово. Избирате си елха каквато искате - безплатна.

# 2 183
Аз поръчвам основно със Спиди и през последния месец не съм имала никакви проблеми с тях. Мъжът ми е абсолютно категоричен, че повече няма да ползва спиди и предпочита Еконт. А аз съм на обратното мнение Wink

# 2 184
  • София
Голяма късметлийка сте, че не сте имала проблем със Спиди. Сега за пореден път проведох разговор с Егмонт, казаха, че те като фирма също мислят да пуснат оплакване срещу тях.

# 2 185
Поръчките от Кауфланд през Глово имат касова бележка. Отивате с нея на Информация в магазина и сторнират каквото е било объркано.

И за какво да ходиш до магазина, като още на място се установи грешката и  сторнираха сумата.

Най близкия Кауфланд ми е на 3км. Беше тъмно и валеше. И защо клиента трябва да се занимава да ходи до магазина, в тъмниците и студа като куриера е с кола и през 15/ 20 минути взима храна и стоки за разносване от тях. Той няма вина, че някой служител в магазина поради невнимание или незнание е объркал поръчката. Нали точно затова хората поръчват до адрес, за да не обикалят като гламави града, да си търсят парите или поръчката

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 19:36 от dsfds

# 2 186
Относно елхите след дълго търсене, открих в Метро, на доста прилична цена и добро качество🙂

# 2 187
Може ли повече информация, къде точно в парадайс се предават дрехите?

# 2 188
Благодаря за препоръките. Не сме от София и живата елха не е вариант. Но метро и бриколаж може да отидем на място и да разгледаме.

По темата разбирам, че проблема със спиди е само в София. Тук не съм имала проблем нито със спиди или еконт, по-скоро ако изкочи някоя друга на хоризонта е ужас.

# 2 189
Миналата година купихме елха от Бриколаж, има голям избор.
Днес ми пристигна поръчка от Озон в автомат на Спиди, от миналата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт