Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 237 868
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 205
  • Пловдив
Разпитай я какво точно влага в написаното, как си я представя.
Сигурно е видяла нещо и така го е именувала..но обикновена ли маса е това, статив ли, с черна дъска....не знаем.
Не мога взех плика с желанието и от една елха с желанията на деца от домове.Само това е написала че е на 8 и най-много
си  мечтае за маса за рисуване.

# 2 206
Аха ... ясно.
Ми трудна работа. То на всяка ниска дървена масичка/детска/, може да се рисува.
Има и пластмасови шарении, но на 8г да не е голяма? Не съм сигурна..
Гугълнах....но излизат все обикновени маси /ниски, детски/, или шарени пластмасови.
Синът ми в ДГ рисуваше на кръгла ниска дървена, с 2 столчета. На 8г имаше бюро.
Трудно ми е да дам съвет...дано някой се включи с идея.

Да е нещо заредено с фулмастри и моливи ли, да не е само гола маса че много скучно за желание ми звучи. В икея имаше и едни ролки с лист за рисуване, метражи дълги...
https://www.ikea.bg/products/baby-children/children-3-7/toys-pla … e-rolka/70461088/
Обаче е в раздела за деца до 7г. Ноест за по-малките.

# 2 207
# 2 208
Може би детето не знае думата статив?

# 2 209
  • София
Бинго 👍
И аз мисля статив да търсиш.

# 2 210
  • Варна
Има едни професионални маси за рисуване и чертане, на които плотът се накланя на различни градуси, но първо че са много скъпи, второ че това не е подходящо за подарък за 8 годишно. Детето явно обича да рисува. Просто му вземете нещо на тази тема. Идеята за сгъваем статив с материали е супер.

# 2 211
  • Пловдив

След дълго ровене  в интернет и аз  започвам да си мисля  че и това е възможно. Наистина всичко което намирам е за 3+.
Това е единственото близко но ми е много мрачно  в сиво.
https://monema.bg/detska-darvena-masa-s-2-stolcheta-komplekt-za- … igra-hranene-sivo

# 2 212
https://schoolmarket.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D0 … D0%B0%D0%BD%D0%B5

Но и за мен,детето говори за статив.
Другата седмица и аз ше отскоча до елхата😊

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 22:27 от red soul

# 2 213
Аз си мисля, че един подобен комплект много ще се хареса:
Скрит текст:

# 2 214
Рали подобни комплекти са пълен боклук, много лошо качество на материалите и се разпадат много бързо. За жалост хубавите да доста скъпи.
Попитах моя син /на 9г/ какво си представя ако му кажеш маса за рисуване и той ми обясни малка масичка със столче/като чин/ отделен кът където да е само за рисуване.

# 2 215
  • Пловдив
Много ви благодаря.Днес започвам и физически да търся.

# 2 216
Знам, че минаха всички черни петъци, но търся някаква отстъпка за Комсед,  за един забравен подарък. Някой ако знае, моля да сподели.

# 2 217
Код за -10 над 100 в дъглас XMASR3CSIKBF0O

# 2 218
  • моята мила родна страна
Знам, че минаха всички черни петъци, но търся някаква отстъпка за Комсед,  за един забравен подарък. Някой ако знае, моля да сподели.

Заповядай: 84UCJTOHF (за 20% е, за ненамалени стоки, еднократен)

# 2 219
Само аз ли нямам проблеми с емаг и sameday...от черен петък всичко дойде...да едно по едно,ама дойде отдавна...после имам още 3 пъти поръчки и те дойдоха...последната беше елхата...на 5.12 я поръчах и на 8.12 дойде...бях поръчала и други неща..този път всички дойдоха заедно...от озон чаках около седмица и вчера ми дойде пратката...

Общи условия

Активация на акаунт