Black Friday/Черен Петък – 2023 г.

• 237 876
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 190
На мен озон са ми носили пратка със Спиди, така че явно не използват само техни куриери.

Дописвам, за да не подведа някого.
Досега никога не ми се беше случвало, но си права - получих писмо, че поръчката ми от Озон е изпратена със Спиди. Това вече е притеснително. Вече чакам 6-7 поръчки от тях, които закъсняват ужааасно много.

Имам една поръчка на Дотера от 22-ри Ноември. Сутринта получавам смс от Спиди, че поради "технически причини" няма да ми я доставят на адрес и да ходя да си я търся в някакъв офис. Запознатите знаят, че една доставка на Дотера (само доставката) струва почти 20лв. - някак не мисля, че ще им мине номера. През приложението я насочих отново към адрес, пък ще видим.

Докато пиша това, получавам отново съобщение за "технически причини" - и поръчката ми от Carnival Kids трябвало да взема от офис.
Явно това е новият им номер понеже не могат да смогнат с доставките. Но аз ако исках да ходя всеки ден до техен офис и имах това свободно време, нямаше да плащам за доставка до адрес.

Силно разочарование...
Почти същото ми се случи миналата седмица, бях поръчала 1 рокля, която ми беше почти спешна, в сайта на спиди ми показваше дата 06.12, не получих нито смс нито нищо, на следващия ден вече получих смс, който за пръв път беше без ориентировъчен час за доставка. Естествено куриерът ми звънял точно, когато съм успивала бебето. 🤣 след 10 минути му звъня и ми казва “ Еми съжалявам ама трябва да си я вземете от офис” Така лииии? Влязох на линка от смс-а, натиснах “Повторно посещение ДНЕС” и ми я докара, разбира се, беше му криво ама к’от тако’а! Да кажа, че аз също си бях платила доставка до адрес, а не до офис + че на вън валеше цял ден, а аз не карам кола и на всичко отгоре съм с бебе, еми няма как да стане!

П.С не съм от София, от малък град съм, имаме само 2 офиса и 1 автомат. Имам приятел, който работи там и каза, че наистина имат страшно много работа и не смогват.

# 2 191
И за какво му е криво?! Да не ти ги доставя пеша?!

Фирмата му е дала кола за целта, а на него това му е работата, взима заплатка всеки месец. А не да те кара да ходиш ти

# 2 192
  • София
Наистина е мазало в Спиди. И аз днес минах да си взема пратката от Озон, беше претъпкано от кашони и кутии. Момичетата се караха коя ще обядва първа, а отделно имаше 3-4 човека преди мен, а като излязох бяха може би към 10тина.

# 2 193
Наистина е мазало в Спиди. И аз днес минах да си взема пратката от Озон, беше претъпкано от кашони и кутии. Момичетата се караха коя ще обядва първа, а отделно имаше 3-4 човека преди мен, а като излязох бяха може би към 10тина.

Аз съм сигурна, че им е страшно натоварено и на служителите не им е лесно. Но като цяло това не трябва да се превръща в проблем за клиентите. Като персоналът е малко, наеми. Като нямаш капацитет - не поемай повече пратки.
Но не мога да се съглася, че е решение пратки с платени такси за доставка на адрес, да се насочват към офиси. Да, за тях сигурно е лесно решение, но човек като поръчва до адрес, обикновено има някакво съображение (няма на кой да остави децата, не шофира, няма време за разкарване и т.н.). Аз нямах нищо против да си чакам пратката 20 дни и щях да си я чакам търпеливо и още, но това да се подиграят така - чакай 20 дни, плати 20лв. за доставка и после ходи да я търсиш по офиси - ами нагло е!

# 2 194
  • Варна
Аз така поръчах от немския амазон прахосмукачка робот и пишеше доставка примерно 24.11. Ден или два по-рано ми звъни куриер от Еконт да пита на адреса ли съм?!? Нито съм на адреса, нито е датата, нито съм получила уведомнелие да очаквам доставка. Каза, че от амазон били така пратките… Ок, викам му тогава я пренасочете към офис и ще я взема утре. Но “услугата” щяла да ми струва 4 лева !!

# 2 195
Здравейте!
Смятам да направя поръчка от Озон и Комсед- дали ще дойдат нещата до 21.12, ще гледам да бъде до офис на куриер, защото Спиди в момента дори са с 5 дни отлагане в доставка до адрес и още повече не ми се рискува….
Поръчах от Озон на 8.12. Днес около обяд си взех пратката от офис на Еконт.

# 2 196
Да, и аз днес получих пратка от Озон, направена поръчка в петък.
Сега бях в офис на Спиди. Беше много спокойно. Даже една от служителката предложи 5 различни кашона на хората преди мен, за да решат кой да ползват. Другата служителка работеше много бързо и услужливо. Аз основно въртя пратки на Ремикс. Получаването и пращането е много лесно.

# 2 197
Поръчах си пантофи на  vesk  след похвали в темата, пристигнаха днес и се оказаха малки, отварям да видя политика за замяна в сайта им и какво да видя - целият им сайт е празен Sad много се надявам всичко да е наред със замяната ми и да са любезни утре като им звънна по телефона.

# 2 198
Здравейте! Аз съм доволна и от Озон и от Спиди, всичко беше коректно с няколко поръчки Simple Smile Иначе от Sameday.. Нямам думи, продължавам да си чакам пратката от емаг 25ти ден, днес след 1 час чакане в чата се свързах с емаг, не можело нищо да ми кажат, като пристигне пратката ако искам да я върна, а ако не пристигне? Пълен потрес 😁 ваучер не ми беше предложен, нито нищо.. При вас някакво раздвижване, съвет какво да правя?

# 2 199
Прави ми впечатление, че тук в темата постоянно влизат да се хвалят някакви никому неизвестни продукти и сайтове. Имайте си едно на ум и проверявайте сриктно преди да поръчате от където и да е.

# 2 200
  • Пловдив
Търся маса за рисуване за 8 годишно момиченце-това е писала че иска от дядо Коледа.Моля ви ако имате идея къде мога да намеря помагайте.

# 2 201
  • Пловдив
Търся маса за рисуване за 8 годишно момиченце-това е писала че иска от дядо Коледа.Моля ви ако имате идея къде мога да намеря помагайте.
За 8 годишно според мен стават и едни кутии които се трансформират в статив на масата и вътре ср държат всички моливи, бои четки и т.н. Нещо такова
https://www.slanchogled.com/produkt/prenosim-stativ-s-kutiya-za- … teriali-kufarche/
Тук има най - различни
https://stativi.bg/magazin/komplekti-i-aksesoari

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 20:23 от dundi73

# 2 202
Аз се оглеждам за свободностояща съдомиялна 45см на добра оферта. За съжаление старото ми Миеле издаде багажа....

# 2 203
  • Пловдив
За 8 годишно според мен стават и едни кутии които се трансформират в статив на масата и вътре ср държат всички моливи, бои четки и т.н. Нещо такова
https://www.slanchogled.com/produkt/prenosim-stativ-s-kutiya-za- … teriali-kufarche/
Тук има най - различни
https://stativi.bg/magazin/komplekti-i-aksesoari
В писмото е написала маса и тъй като ми се иска да и изпълня желанието търся точно маса.

# 2 204
Разпитай я какво точно влага в написаното, как си я представя.
Сигурно е видяла нещо и така го е именувала..но обикновена ли маса е това, статив ли, с черна дъска....не знаем.

Общи условия

Активация на акаунт